Eşimin ailesiyle kalmak zorunda mıyım?

saf mısınız? niye enayi yerine koyduruyorsunuz kendinizi?
seni görmek için gelir dönerim ne yahu.
çok istiyorsa o gelsin bir zahmet. zahmet etmeye gerek duymuyorsa da keyfi bilir.
En azından seçenek sundum hepsine hayır dedi sen gel dedim beraber gidelim dedim yok dedi.Ben geleyim geri döneyim dedim yok dedi.O zaman iznin bitmesine iki gün kala gel beni gör git dedim yok dedi köyde işim var.Ben en azından çabaladım fırsat verdim seçenek sunuyorum yok diyor benim gelip orada kalmamı istiyor hala saçmalık resmen

saf mısınız? niye enayi yerine koyduruyorsunuz kendinizi?
seni görmek için gelir dönerim ne yahu.
çok istiyorsa o gelsin bir zahmet. zahmet etmeye gerek duymuyorsa da keyfi bilir.
Neymiş hataydan Malatya'ya gelipte geri afyona geçmek onu yorar mahvedermiş.boyu uzun diye otobüs mahvediyormuş.Ee bende hamileyim bende mahvoluyirum tek gelmemi istiyor birde onca yolu.Hani demiyor ki geleyim de iki gün orda dinlendirim kalırız karımı alır dönerim yada görüp giderim...

Benim eşim 3 yıl görevdeydi ailemle kaldım arada evime gittiğim sizin eviniz hasar görmüş tercih size kalmış ben üç yıl içinde asla eşimin ailesi ile kalmayı düşünmedim neden kalayım kendi ailem varken ne alaka yani
Ailemin evi hasarlı değil ki Malatya'da ki.Antakya tamamen yıkıldı ev falan enkaz kalktı ve üstelik orda da değilim ben.Burada güvendeyim.Guvende olduğumu bildiğim halde iki ay daha sabret gel buraya sonra gideceğiz zaten evimizi düzecegiz diyor

Allah herkese nasip etsin sanki benim başıma gelmiş gibi ben sevindim vallahi hamile duası kabul olur derler bende hamileyim inşallah eşinin köyüne 2-3 yılda bir gidersin amin 😂
Hahaha gecen yil gittigimde dedimki seneye gitmemek icin tek bi sebep olabilir oda hamilelik 😀 bende hamile kaldim 😀 artik seneye Allah buyuk

Arkadaşlar daha 6 aylık evliyim.Depremi Hatay Antakya da yaşadık evimiz herşeyimiz gitti ve karnımda bebekte varmış yeni öğrendik benim ailem Malatya'da ev sağlam yıkılmadı TOKİ evleri yani.Eşimin ailesinin evide Afyon'da köyde ve aşırı derecede yobaz bir köy.Depremden sonra afyona geldim eşimde Hatay'da görevde en az 2 ay 12 gündür Afyon'da köyde kaldım.Malatyaya geldim dün ve köye gitmek istemiyorum çünkü köy yerinde kapı önünde yürümek bile şanlarina soyadlarına leke getirirmiş hamileyim istediğimide yiyemiyorum taşıtın kimse yok hep yaşlı kesit daha 2 gün oldu ailemin yanına geleli.Eşim köye dön diyor bana kocanı dinle diyor ben mecburmuyum oraya gitmeye ya açık açık gitmek istemiyorum dedim gelme amk köyüne kültürlerimiz uymuyor benim lafımı dinlemiyorsun diye sitem ediyor.sen gel diyorum ben gelmem diyor.
Nerde rahatsanız orda kalın, emin olun kimse için değmiyor...

Hiç anlayamadığım konular. Türkiye'de evlilik nedense kadının erkeğin ailesini içine girmesi olarak görülüyor. Sanki kadının kökleri, kendi ailesi yokmuş gibi davranılıyor. İnsanlar ne zaman anlayacak evliliğin ailelerin içine girmek değil iki kişinin kendi ailesini kurmak olduğunu.

Hiç anlayamadığım konular. Türkiye'de evlilik nedense kadının erkeğin ailesini içine girmesi olarak görülüyor. Sanki kadının kökleri, kendi ailesi yokmuş gibi davranılıyor. İnsanlar ne zaman anlayacak evliliğin ailelerin içine girmek değil iki kişinin kendi ailesini kurmak olduğunu.
X kuşağı öldügü zaman...

Afyona yakınız. Uşaklı annemlerde. Kafa yapılarını biliyorum. Uşak, Afyon, Kütahya o tarafa göre herşey ayıp. Giyimine bile laf ederler. Yerinde olsam gitmem.
Yakın zamanlarda uşaka gittiniz mi bilmiyorum ama her yaz gittiğimde baya baya rahat bir şehir olduğunu görüyorum. Tabi merkezdeki yerler , afyon ve köy olunca daha zor

Arkadaşlar daha 6 aylık evliyim.Depremi Hatay Antakya da yaşadık evimiz herşeyimiz gitti ve karnımda bebekte varmış yeni öğrendik benim ailem Malatya'da ev sağlam yıkılmadı TOKİ evleri yani.Eşimin ailesinin evide Afyon'da köyde ve aşırı derecede yobaz bir köy.Depremden sonra afyona geldim eşimde Hatay'da görevde en az 2 ay 12 gündür Afyon'da köyde kaldım.Malatyaya geldim dün ve köye gitmek istemiyorum çünkü köy yerinde kapı önünde yürümek bile şanlarina soyadlarına leke getirirmiş hamileyim istediğimide yiyemiyorum taşıtın kimse yok hep yaşlı kesit daha 2 gün oldu ailemin yanına geleli.Eşim köye dön diyor bana kocanı dinle diyor ben mecburmuyum oraya gitmeye ya açık açık gitmek istemiyorum dedim gelme amk köyüne kültürlerimiz uymuyor benim lafımı dinlemiyorsun diye sitem ediyor.sen gel diyorum ben gelmem diyor.
Hanile karisina kufur mu ediyor 🤬🤬

Yakın zamanlarda uşaka gittiniz mi bilmiyorum ama her yaz gittiğimde baya baya rahat bir şehir olduğunu görüyorum. Tabi merkezdeki yerler , afyon ve köy olunca daha zor
Bir kaç yıl önce gittim.Daha önce de çok giderdik. İnanın uşağın avmsine birkez gitmedim.Gezme kültürleri yok. Gittiğimizde tek gezmemiz pazara gitmek olurdu. Başımıza bişey gelir diye de tek göndermezlerdi.

Böyle şeyleri okuyunca ben eşime kurban olayım ya .. hatta ailesine de . Bu ne böyle . Eşim hiç bir zaman ailesi için beni zorlamadı . Ki bana öyle diyecek gitmeyi bırak suratına bakmam ya

Bir kaç yıl önce gittim.Daha önce de çok giderdik. İnanın uşağın avmsine birkez gitmedim.Gezme kültürleri yok. Gittiğimizde tek gezmemiz pazara gitmek olurdu. Başımıza bişey gelir diye de tek göndermezlerdi.
Çok şaşırıyorum şu anda , karakiran , huzurkent vs tarafları aşırı modern, ataparkin orda bin çeşit kafe var gecen ya kızlar büstiyerlerle takiliyorlardi. Ben bı 10 yıl kadar önce her gece dışarda idim , çok güzel mekanlar vardı bar vs olarak . Gayet kız kıza sürekli eğlenmeye çıkardık . Pazara herhalde en son çocukken gitmisimdir. Ama tabi eski mahalleler bu şekilde değil . Her şehir aslında böyle gelişmiş bölge ile gelişmemiş bölgeler var

Amk diyene ben de senin amk derim öncelikle. :KK51:
Niye kocanı dinliyormuşsun? Deprem olmuş, evin barkın yıkılmış travması bir yandan bir de sürpriz bir gebelik var. Şu durumda azıcık huzur istemek en büyük hakkın. Çocuğu sağ salim doğurmak istiyorsan stresten uzak durman lazım. Ben olsam böyle derdim kocaya.
Konumuz bumu mk xd

Back
X