Arkadaşınızın davranışı tasvip edilemez ancak bakıyorum da erkeklerde dünden hazırmış aldatmaya
Yok nişanlısı yok evlisi ne bunlar hiç mi biri red etmiyor ? Bir erkekte karakterli olacak arkadaş, öyle önüne gelene düşmeyecek. Heleki nişanlısı veya karısı varken.
Sizin yerinizde olsam asla arkadaşlık etmez ve biran önce kendime ev arardım. Sorunları ne olursa olsun abla kardeş yaptıkları hadsizlik ve edepsizliktir. Bunun bir özrü yok.
Benim de eskiden bir arkadaşım (artık değil) vardı herkese mavi boncuk dağıtırdı, biriyle konuşurken diğerine umut verirdi o anda kim ilgi gösterse geri çevirmezdi kaçtane adam birden idare ederdi. Onlar belki evli nişanlı değildi ama yaptığı davranış yinede kabul edilemezdi. Herkeste gözü vardı. Ben çok sinirlenirdim bu durumuna. Üstelik kendisi evlenmiş ayrılmış bir çocuğu vardı, herkesi bak baba diye tanıttığı için çocuk kime baba diyeceğini şaşırırdı o derece yani siz düşünün. Bu kadın öyle ahlaksızdı ki, evlenmeye karar vermişti ve dini nikah yaparken nikahı yapan hocayı bile beğenmiş ve evlendiği kişi yerine o o hocayı hayal etmişti. Keşke o olsaydı yanımda oturan demiş.
Sonunda bana da zararı dokunacaktı öyleki eşimle az kalsın evlenemeyecektik. Çok detaya, nasıl ne şekil olduğuna girmeden özetleyim.
Sadece bir şekilde eşime beni kötülemiş evlenmesin benle diye eşim de benle konuşarak ve benden de nasıl bir kadın olduğunu duyarak tabiki ona inanmadı.
Görüyorsunuz işte nasıl tehlikeli olabileceklerini. Ancak şu varki hayatınızı paylaştığınız insan karakterli edepli ise bunun gibi bin tane gelse sökmez işte.