süpperim cok şükür kuzusum bende kalktım ders calıştım iş yaptım sonrada neti actım eşimde görevden geldi az önce dısarı cıktı arabaya tüp taktırmaya gitti senin niye canın sıkkın tatlım ya hayırdır inşallah aman degmez sallaaaa kuşummm olumunekankayizsmile :teytey: :teytey:
slm kızlar hayırlı olsun topiğiniza.s.
ben malatyada değilim ama bende gurbetteyim eşimin iş nedeniyle benide kabul ederseniz sohbete gelirim bi kahvenizi içmeye:içelim:
melikecim yeniden hayırlı uğurlu olsun topiğiniz grş.....
slm kızlar hayırlı olsun topiğiniza.s.
ben malatyada değilim ama bende gurbetteyim eşimin iş nedeniyle benide kabul ederseniz sohbete gelirim bi kahvenizi içmeye:içelim:
melikecim yeniden hayırlı uğurlu olsun topiğiniz grş.....
oy canim allah mutlulugunu daim etsinŞeniz
yok kiz üzgün degilim stressliyim, cumartesi antalyaya ucuyorum oglusumla 1 haftaligina onun tatli stressi diyeyim bari:2:
kumsal günes hoteldeki süper mamalar bizi bekliyodelikafadulden
keske hepberaber gidebilseydik:gitme:oooooo süpeermişş hani bize yokmuu ya bak olmadı işteeee antalya cok güzel yaa canım iyi eglenceler size şimdiden benim yerimede tatil yap emiiikaydirigubbakcemile5 :gitme:
nerdesin su perimmmm:içelim:
melikecim alintidaki resmi sil, bende sonradan gördüm reklam var icinde resmi degistirdim ama sen benden hizli davranmissinkaydirigubbakcemile3
topıgınız hayırlı olsun canımopuyorumnanaktan
geldim gülüm anca girebildim
nasılsın beeebemmm..
süperrimmmm kuşummmm sen ne yapıyonnnnn canımın içiiiiiikaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
napim canım ya kıss gece uyumadı yine
uyudum bu saate kadar valla...
niye uyuyamadın canım ya yoksa seni de mi domuşuk bastıııııııı aklinialirimsmile :roflol: :roflol:
kıss domuşuk geliyo gidiyo ziyaretimize... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?