Malatya'da ki gurbetçiler...

oy canim allah mutlulugunu daim etsinŞeniz
yok kiz üzgün degilim stressliyim, cumartesi antalyaya ucuyorum oglusumla 1 haftaligina onun tatli stressi diyeyim bari:2:
kumsal günes hoteldeki süper mamalar bizi bekliyodelikafadulden

ayy fısıtıgım benim cok tesekkürler kusum sende biz gibi gurbettesin nasılsa buyur gel canımın içi herzaman beklerizzolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

melekcim hosgeldin canim tabiki buyur:içelimpuyorumnanaktan

oy canim allah mutlulugunu daim etsinŞeniz
yok kiz üzgün degilim stressliyim, cumartesi antalyaya ucuyorum oglusumla 1 haftaligina onun tatli stressi diyeyim bari:2:
kumsal günes hoteldeki süper mamalar bizi bekliyodelikafadulden

oooooo süpeermişş hani bize yokmuu ya bak olmadı işteeee antalya cok güzel yaa canım iyi eglenceler size şimdiden benim yerimede tatil yap emiiikaydirigubbakcemile5 :gitme:

oooooo süpeermişş hani bize yokmuu ya bak olmadı işteeee antalya cok güzel yaa canım iyi eglenceler size şimdiden benim yerimede tatil yap emiiikaydirigubbakcemile5 :gitme:
keske hepberaber gidebilseydik:gitme:
sipasida var -tatlicadiarzu- bi güzel masaj yaptirirdik

burasi:asigim:sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
oooooo süppermişşş valla bak bende çok istedim heee şimdi gelmeyiiiiiiii:lepi: opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
melikecim alintidaki resmi sil, bende sonradan gördüm reklam var icinde resmi degistirdim ama sen benden hizli davranmissinkaydirigubbakcemile3

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Su-Perisi

vah vah görüyon dimi meloşum...
merakları geçsin bırak gelsinler...

yaa canım sorma işte inasanın başına ne gelirse böle meraktan gelirr boşver içi rahatlasın okusun okusun anlatsın yanındaki gereksizlere aman bize uzak olsunlar allaha yakınnnn :mymeka: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…