Malatya'da ki gurbetçiler...

işleri var heralde canım iyi ya sen napıyon nasılsın bende ders calışıyodum şimdi geri cıkıcam iştee eşimde geceye gidicek bugün evde yine tekimmm anlıcagın:umursamaz:

napim canım.bende evi topladım.oturdum pcnin başına.
çalış bebemmm ne kaldı şurda sınava...
oyyy canım benim yinemi tek kaldın gııı...
işin zor senin valla.
herif bigün evde bigün yok...
allah yardımcınız olsunnn bitanem...:1closedeyes:

napim canım.bende evi topladım.oturdum pcnin başına.
çalış bebemmm ne kaldı şurda sınava...
oyyy canım benim yinemi tek kaldın gııı...
işin zor senin valla.
herif bigün evde bigün yok...
allah yardımcınız olsunnn bitanem...:1closedeyes:

evet canım ya aynen öyle valla napim bir girem de cıkam dedim kuzusum kendine cok ama çok ii bak olurmu akşam bol bol sohbet ederikkk gülüm hem bak bu günlerde keyfim acayip yerindeee çokkkkk mutluyummmmmm hemde çokkkkkkkkkkkkolumunekankayizsmile Şeniz :teytey: :sm_cool: hihoyyyt alkisalkisalkis

evet canım ya aynen öyle valla napim bir girem de cıkam dedim kuzusum kendine cok ama çok ii bak olurmu akşam bol bol sohbet ederikkk gülüm hem bak bu günlerde keyfim acayip yerindeee çokkkkk mutluyummmmmm hemde çokkkkkkkkkkkkolumunekankayizsmile Şeniz :teytey: :sm_cool: hihoyyyt alkisalkisalkis

olur canım akşam görüşürüz.
Allah bozmasın mutluluğunu bidenem.
kimsenin bozmasınada izin verme ok...opuyorumnanaktanŞeniz

olur canım akşam görüşürüz.
Allah bozmasın mutluluğunu bidenem.
kimsenin bozmasınada izin verme ok...opuyorumnanaktanŞeniz

aynenn canımın içiii zaten beni üzenleri rabbim üzüyo o yüzden hec gerek yok konusunu yapmaya degmez bende de çok laf var ama su söz beni çok iyi anlatır diyorummm.....a.s
suskunlugum asaletimdendir...her lafa verecek bir cevabım vardır elbet ama bir lafa bakarım laf mı diye birde söleyene bakarım adam mı diyeee.....sengözlerimebaksanab
no problem kusummmm kendineee çok ama çokkk ii bak emi senide karabiberimide cok öptümmmmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz :asigim:

aynenn canımın içiii zaten beni üzenleri rabbim üzüyo o yüzden hec gerek yok konusunu yapmaya degmez bende de çok laf var ama su söz beni çok iyi anlatır diyorummm.....a.s
suskunlugum asaletimdendir...her lafa verecek bir cevabım vardır elbet ama bir lafa bakarım laf mı diye birde söleyene bakarım adam mı diyeee.....sengözlerimebaksanab
no problem kusummmm kendineee çok ama çokkk ii bak emi senide karabiberimide cok öptümmmmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz :asigim:

vayyy işte benim bacım bu...:lepi:alkisalkisalkis
başka söze ne hacet yavrum...
herşeyi bu sözde anlatmışsın...
azcık aklı olan anlar elbet...
bizde seni öptük bebemmmmzemuszemuszemuszemusŞeniz

vayyy işte benim bacım bu...:lepi:alkisalkisalkis
başka söze ne hacet yavrum...
herşeyi bu sözde anlatmışsın...
azcık aklı olan anlar elbet...
bizde seni öptük bebemmmmzemuszemuszemuszemusŞeniz

bende kusummm iyiki varsın canımmm arkadasım benimmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

X