- 19 Nisan 2022
- 4.260
- 47.604
- 438
Onlar küfür değil ya sadece sitemKi burada konu sahibinin küfürleri biraz kestiğini düşünüyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlar küfür değil ya sadece sitemKi burada konu sahibinin küfürleri biraz kestiğini düşünüyorum.
İsviçre köylerinden banada lazımCanim sanirim esimin koyune cok yakin biyer oyle tahmin ediyorum.
Ben genel olarak koyu sevmiyorum diyemem. Sehirde buyudum (baskentte) ama illa koyde yasamam gerekiyosa soyle yesilligi bol olan insanlarin biraz daha sosyal oldugu bi koy olabilir (bkz egenin koyleri) Yada isvicredeki koyler
Yanlis anlamayinda gencliginizi curutmeyin, esinizin dedigini yapmak zorunda degilsiniz, bu sizi mutsuz ediyo.
Nasıl yapacağım peki bu saatden sonraO size küfür ettiğinde o telefonu sizin kapatmanız lazımken o kapatmış sayıp sövüp. Sizde asla sınırı olmayan bir insan gibisiniz. O kadar alışmışsınız ki. Normalleşmiş.
Gelemiyorum demek inatlaşmak bir sınır koymak değildir. Adam size baskıyla bu zamana kadar herşeyi yaptırmış belli yine aynı yöntemi izliyor.
Açmayacaksınız ve aramayacaksınız. Eşek gibi o sizin ailenizi arayacak size ulaşmak için. İlk konuştuğunuzda da ulaştığında size bu sefer bebeğimin hatrına seni affediyorum ama bir daha böyle bana küfürler edersen, saygısızlık yaparsan seni affetmem diyeceksiniz. Ve affetmeyeceksiniz. Resti çekip arkasında duracaksınız yoksa zor. Siz onun çocuğunun annesisiniz. Bir birey bir insansınız. Küfür etmek be demek ya. Hamile eşini bu kadar üzmek ne demek? Siz çalışıyor musunuz?Nasıl yapacağım peki bu saatden sonra
Sen çok uzun durmuşsun, ben 1 hafta dayanamadım. Saygısız da değilsin, suçta işlemedin, zaten islerine yaramasan seni yanlarına bu kadar istemezler. Esinin ailesi yüzüne gelme derde, arkadan biz ona ne yaptıkta gelmiyor der.Yani esine ailesi duygu sömürüsü yapar. Komik gelecek ama ben ona tavuk bile yaptım niye gelmiyor derler. Nankör de olursun, iyilik bilmeyende olursun. Zihniyet geri. Esin gerçekten boşanmaylada gelebilir, buna hazırlıklı ol. Sen seçeceksin, ama gidersen kaybedersin. Bebek beklediğin için yanlış yönlendirmek istemem. Ama ya ailem,köy yada boşanma derse sen ac davanı. Ömür harcanmaz. Tayin durumun olduğu için 2 ay annenlerde kal. Daha sonra uzağa gidersiniz. Cok duygu somurusune ugrayacaksin , beni sevseydin gelirdin falan gibi. Sevgi bu değil. Zorunda değilsin. Sen rahat edemezsin , kendi annende kal diyen erkeklerde var . Sadece yanlış seçim yapmışız. Hakkında hayırlısı.Gelmiyorum bunalıyorum dedim.Bu seferde aileme kurban ol sen diyor bana ben ailesine bir laf bile etmemişim ki.Ya git annene babana sor dedim bir terbiyesizliğim olmuşmu onlar bende razı ben onlardan bu bahane ne diye dedim.gitmek istemeyorum deyince ailesini öne sürüyor ailem sana ne yaptı diye ailenle bunun alakası mi var yani.Gitmiycem dedim ne zaman tayinin belli olursa o zaman gelirim sende iznini tek başına geçir ben gelmiyorum dedkm.Sen beni görmek istemiyorsun diyor.İstemiyorum dedim bende.Sustu bir sessizlik oluştu.Sonra da boşanacaksak bosanalim ne olacaksa olsun dedi.Bu bir süreç diyor iki ay daha sabret diyor yani benim ailemin yanında kalmak istiyorum burda geçirmek istiyorum bu iki ayı da belki bunun nesi suç.Bende senin ailenin yanına gelmem dedi eğer ki ailen arar da gel derseler o zaman olay çıkar diyor.Şuna bak ben bir kere böyle bir laf etmedim saygısız ya.
Evet öpüp başlarına koyacağına.Bütün herşey suç.Ortsklasa karar olsa hani dese ki bir ay orda kal bir ay orda onada razıyım.Ortalik sakinleşsin beraber gideceğiz zaten diyor on gün yeter diyor gel diyor seni istiyorum.ben iki ay daha sabret diyor.Söylemesi kolay tabi birde kendisini tıkalim bir eve bakalım hicbiryer gitmesin dayanabiliyormu.Evet tayin çıkacak yani şurada Haziran gibi belli olacak karnımda çocuğu var hiç düşünce yok diyebilir yani ailenle kal diye bı iki ayda.Yokkk.Dusunce yok.oyle seçenek sunamaz bile bana sunsa zaten durmam ki ne işim var ailesiyle mi evlendim ben kendisiyle mi belli değil ama kuzusu resmen.Sen çok uzun durmuşsun, ben 1 hafta dayanamadım. Saygısız da değilsin, suçta işlemedin, zaten islerine yaramasan seni yanlarına bu kadar istemezler. Esinin ailesi yüzüne gelme derde, arkadan biz ona ne yaptıkta gelmiyor der.Yani esine ailesi duygu sömürüsü yapar. Komik gelecek ama ben ona tavuk bile yaptım niye gelmiyor derler. Nankör de olursun, iyilik bilmeyende olursun. Zihniyet geri. Esin gerçekten boşanmaylada gelebilir, buna hazırlıklı ol. Sen seçeceksin, ama gidersen kaybedersin. Bebek beklediğin için yanlış yönlendirmek istemem. Ama ya ailem,köy yada boşanma derse sen ac davanı. Ömür harcanmaz. Tayin durumun olduğu için 2 ay annenlerde kal. Daha sonra uzağa gidersiniz. Cok duygu somurusune ugrayacaksin , beni sevseydin gelirdin falan gibi. Sevgi bu değil. Zorunda değilsin. Sen rahat edemezsin , kendi annende kal diyen erkeklerde var . Sadece yanlış seçim yapmışız. Hakkında hayırlısı.
Bu yil esimin koyune gitmekden yirttim vallaİsviçre köylerinden banada lazım![]()
Amk, sonra bok ettin. Çok bozuk ağzı var. Tavrinizi koyun böyle küfürler edilir mi? 10 senelik evliyim eşim bir kere olsun küfür etmedi. İnsan kendine yediremezNeymiş Evlenmişiz biz ben afyona gelin gelmişim yerim yurdum Afyonmuş.Malatyanada şimdi diyor gelme iyice bok ettin diyor.
Amk, sonra bok ettin. Çok bozuk ağzı var. Tavrinizi koyun böyle küfürler edilir mi? 10 senelik evliyim eşim bir kere olsun küfür etmedi. İnsan kendine yedirem
Kesinlikle haklısın daha aramadı bile akşam 6 dan beri umrumda da değil isterse aramasın tavrımı koyuyorum ama adamın umrunda değil ki düşünce anlayış yok kendisi köyüne yobaz diyor ama kendi daha yobaz düşünüyor üstelik ailesi bile birşey demeden ailesini gerçekten çok sevdiğim halde sen orda kalmak istemiyorsun ailemi kötülüyorsun diyor bu seferde değişik bahaneler üretiyor.Eşim yanımda olmadan ailesiyle kalmam. Ne münasebet ya. Anam babam varken ne alaka yani. Hadi çocuk olsa çocuğu özlerler diye götüreyim. Hamilesiniz. Orada rahat edemezsiniz. Gerek yok.
Allah herkese nasip etsin sanki benim başıma gelmiş gibi ben sevindim vallahi hamile duası kabul olur derler bende hamileyim inşallah eşinin köyüne 2-3 yılda bir gidersin aminBu yil esimin koyune gitmekden yirttim vallahamileyim yurtdisina cikamam.
Oyuzden isvicre koyune gidiyoruz temmuzda insallah . Esim eksikligini hissetmesin diye![]()
Kendiside işte ben yokken neden kalamıyorsun ya diyor 2 ay sabretmişim 2 ay daha sabredebilirmişim.Eşim yanımda olmadan ailesiyle kalmam. Ne münasebet ya. Anam babam varken ne alaka yani. Hadi çocuk olsa çocuğu özlerler diye götüreyim. Hamilesiniz. Orada rahat edemezsiniz. Gerek yok.
Yok inat ettim zaten annemde istemiyor onun ki ailede biz yabancmıyız diyor.Bundan önce de çok bekledim izine gelicem dedi gelmedi.Kesin geliyorum nisan da ay başı gelmedi bekledim o kadar.Eger ki gelmeyeceksen kardeşim gelsin dedim vaktim geçsin onunlada Malatya'ya dönerim dedim.Gelsin dedi kalsın ben haziranda ancak gelirim.tamam dedim kardeşimle döndüm buraya daha 3gün oldu Nedense buraya adım attım ben izin aldım gelicem sende gel diyor dalga geçer gibi.Ne yapmaya çalışıyorsun hani haziranda gelecektin diyorum.Askeriye bu diyor kafama göre izin mi alabiliyorum beni yalancı çıkardın kocana saygısızlık ettin deyip üste cikiyor birde.Bak baştan taviz falan verme. Gitme. Kendini öldürsede gitme. Birde şu var. Bu kafayla biriyle niye evlendin. Eşinin başka falsoları da var. İllaki belli eder kendini.
Kendiside işte ben yokken neden kalamıyorsun ya diyor 2 ay sabretmişim 2 ay daha sabredebilirmişim.
Ya işte aradı yine köye geleceksin diyor daha iki gün kalmışım şurada.5 gün sonra izine gelicem seni istiyorum diyor.Beni çok istiyorsan buraya gel dedim.Gelmem diyor deprem psikolojisini Hatay'da yaşadım birde oradamo yaşayayım diyor.Valla dedim burası çokta iyi hiçbir sıkıntı yok.Eger ki geleceksemde geri gelmek şartıyla gelir seni görür dönerim dedim.Yok çocuğa zarar verirsin vebalini ödersin bilmem ne.Hicbirsey olmaz dedim.Yeter kocanı dinledigin yok bosanacaksak bosanalim noluyorsa olsun avradını siktigimin yerinde diyor bana.Bundan sonra bende ailen beni cagirdimi gelmem olay çıkarırım cagirirsalar diyor.Ee zaten gelmedin ki dedim.yuzume kapattı