- 17 Mayıs 2023
- 4
- 0
- 42
- Konu Sahibi gloria pritchett
Benim de benzer bir sorunum var. Aldatılan kişiye haber verme sorunu. Eşim işyerinde bir arkadaşıyla perşembe akşamı geyik muhabbeti yaptı. Şahit oldum. Tatıştıkta bu konu üzerinde. Hemde çok iğrenç cinsel muhabbetler.Sizce ne yapmalıyım? Aldatılan kızlara haber vermek bile geldi aklıma ama fevri davranmak istemiyorum. Arkadaşımı bu yoldan döndürebilir miyim yoksa kendi haline mi bırakayım? Erkek arkadaşım da ilk tanıştığından beri bu arkadaşımı hiç sevmiyor acaba bu huyunu benden önce fark mı etti diyorum o da hiç sevmiyor kendisini.
Evli adam işyerinde bekar bir kadınla ilişki yaşıyormuş. Departmanları farklı ama her gün 3-4 saat işyerinde görüşüyorlar bazen gizli bazen ortak arkadaşlarla. Gizli gizli yazışıyorlar, geziyorlar falan. İşyerindeki adamlarda bu ikiliyi izleyip kendi aralarında dalga geçiyorlarmış. Yok bu kadın vermez. Yok adam tıklamak için köpek gibi peşinde falan. Adam kadını sadece tıklamak için peşinde. Diğer arkadaşları durumu biliyor.
Evli adamın eşine haber vermek istiyorum çünkü hakkı var. Ama bir yandan da çekiniyorum bir kadına iftira atmak istemiyorum. Ama eşim öyle gerçekçi dalga geçti ki yalan olma ihtimali yok. Artı eşim kendisinin adının bilinmesini istemiyor çünkü aynı yerde çalışıyorlar.
Sizce ne yapmalıyım. Evli adamın eşine gizlice haber vereyim mi Instagram dan fake hesap açıp.
Şöyle bir durumda var. Bence ilişkileri henüz flört aşamasında eşimin anlattığından. Daha yatak odasına girmemişler. Eşim 2 hikaye anlattı oradan ilişki olduğuna eminim. Ama yazamam buraya.
Bana akıl verin. Kadına haber vereyim mi?