Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya aslında bu doktor benim kafamı karıştırdı... Benden daha hiç bir test istemedi kan tahlili dahil... Şuan 9. Haftadayım normalmi? Hiç bir şey önermedi ilaç vermedi sadece folbiol çok ağır başka bişey kullan dedi o kadar
Canım eğer bekleme konusunda sıkıntı yoksa denizhan beyi herkes tavsiye ediyor(null)
Canım eğer bekleme konusunda sıkıntı yoksa denizhan beyi herkes tavsiye ediyor
Canim ben gözde kışlada meltem ışık'a gidiyorum tatlı biri
selam kızlar nasılsınız? hamişler içinde hayırlısı olsun. bizde kısmetse düşünüyoruz. kontrol için doktora gitmek istiyorum ama sizin yazdıklarınızı okuyunca korktum . iyi doktor bulmak ne kadar zor
çevremde çok kişiye sordum birçok kişi gittmiş o doktora. sen daha yenisindir diye yapmamıştır birde benim eşim ilaç sektöründe çalışıyor doktorları tanıyor doktorlarda onu belkide bunlar para tuzağı diye düşünür diye yapmamiştir dediler sağlık ocağına gittim ordaki hemşirede dedi birgün gelde kan tahlilerini yapalım ben hala gitmedim bende de var canım biraz bu gittiğimde doktora soracam ama neden diye?
eşimin akrabası var oda o doktora gidiyor 4. hamileliği ona envayi çeşit test yapmış gidip görmende fayda var beğenmezsen onun yan odasına selma hanım var onu da iyi diyorlar ben gitmedim bilmiyorum canım...
merhaba canım kadın dr olarak hayat hastanesinde sevgi hanımı cok iyi diolar bi arastır istersen sende benim dr denizhan deniz cok memnunum bu benim 2.dogumum olucak inşallah hocam tatlı dilli güler yüzlü çok alanında artık uzman olmus birisi tavsiye ederim darısıda sana olsun inşallah
Selam . Mesajını aldım teşekkür ederim. Ama ben özel mesaj yazamıyorum. Söylediklerini dikkate alacağım . Denizhan bey gözde kışla da değil mi? eve de çok uzak ama artık bi ara işten izin alıp gitmem gerek . Çok korkuyorum ama ya ilk muayene nasıl oluyor?:26:
Canlarım uzun süredir girmiyordum çünkü bebeğimi kaybetmişim 2 hafta önce kalbi durmuş geçen hafta bugun bu saatlerde kürtaj oldum tamda haberlerde şeyma hanımın haberini okumuştuk meltem hanım öldü diyince şok geçirdik inanamadık bizi radyoloğa yönlendirdi yine inanamadık en son denizhan beye gittik o da aynısını söyledi ;( gittiğimiz her doktor bizimle öyle ilgilendiler ki inanamadık nerdeyse hepsi bizimle ağlayacaktı hepsinin gözü doldu. Başımdan böyle bişey geçti işte yoğun ve ağır bir grip geçirdim atlatamadım gerçi doktorların hepsi genetik anomali dedi ama biz zaten o şokla ne dediklerini bile anlamadık eşim söylesine şaşırmışki doktorlara almayalım kalsın neolur diyordu ;(
Aman arkadaşlar kendinize dikkat edin olur mu? Allah hepinizi nazarlardan saklasın...