Malatya'da ki gurbetçiler...

Malatyaalıyım bende hatta geçenlerde bursalıların sayfasında görmüştüm malatyalılarda varmı diye merak ettim.Arapgirliyim(ilçe).Ama şimdi ben gurbetteyim Ankaradayım :KK9: galba çok uymuyo ama sonuçta Malatya yı duyunca geldim hemencik.:79: Selam olsun orda yaşayan bütün minnoşlara :79:

Malatyaalıyım bende hatta geçenlerde bursalıların sayfasında görmüştüm malatyalılarda varmı diye merak ettim.Arapgirliyim(ilçe).Ama şimdi ben gurbetteyim Ankaradayım :KK9: galba çok uymuyo ama sonuçta Malatya yı duyunca geldim hemencik.:79: Selam olsun orda yaşayan bütün minnoşlara :79:

selam canım ne olursa olsun insan geldiği yeri unutmamalı bence farklı bir yerde olsanda :) :) bende elazığlıyım ama malatyalı oldum gibi bişey yani 15 yıldır burdayız ve çok seviyorum ben malatyayı :)

selam canım ne olursa olsun insan geldiği yeri unutmamalı bence farklı bir yerde olsanda :) :) bende elazığlıyım ama malatyalı oldum gibi bişey yani 15 yıldır burdayız ve çok seviyorum ben malatyayı :)

:81: İkisinide seviyorum bende Elazğıda gittim harputta oturan akrabalarımız var :118: banada fark etmezki hem zaten sendee Elazığlıymışsın ondan bende severimki seni.

hoşgeldin bitanem benimmm :KK19:

evet canım kışın hiç çekilmiyo burası ya otobüs çıkmıyor kardan dolayı :KK1::KK1::KK1:

aynen öleymiş canım yaa benim evden görünüyor bakınca sanki yakın dersin ama uzakkk :KK52:

slm kızlar ne alemdesiniz taşıncaz ev var mı derken istediğimiz yere taşındık yerleştik bile burası daha rahat moralim düzeldi en azından

merhaba kızlarrrr... nasılsınız? uzun zamandır uğramıyordum ama güzel bir haberi paylaşmak için geldim :KK70::KK70::KK70: 2013 annesi oluyorummmmm....

slm kızlar ne alemdesiniz taşıncaz ev var mı derken istediğimiz yere taşındık yerleştik bile burası daha rahat moralim düzeldi en azından

slm tatlım hadi gözünüz aydın canım nasıl memnunmusun bu defaki yerden güle güle otur inşallah sen nasılsın bebişin nasıl :KK16:

merhaba kızlarrrr... nasılsınız? uzun zamandır uğramıyordum ama güzel bir haberi paylaşmak için geldim :KK70::KK70::KK70: 2013 annesi oluyorummmmm....

merhaba kuzumm ayy cok sevindim inankiii hayırlı ugurlu olsun bitanem saglıcakla al kuzunu kucagına inşallah :KK16:

Ay doğru ya söylemiştin geçenlerde :KK66: unutmuşum :KK66: bizde ilk öğrendiğimizde gitmiştik ama doktor bey yoğun olduğundan bulamaıştık bende şimdi kışla gözde de meltem hanima gidiyorum bakalım nasıl olacak :KK66:

Ay doğru ya söylemiştin geçenlerde :KK66: unutmuşum :KK66: bizde ilk öğrendiğimizde gitmiştik ama doktor bey yoğun olduğundan bulamaıştık bende şimdi kışla gözde de meltem hanima gidiyorum bakalım nasıl olacak :KK66:

canım bak hayat hastanesinde sevgi hanım var onuda çok iyi diyolar deniz hocamın kirvesi olurmus hem istersen onada gidebilirsin kuzusum valla ben sürekli hastası olunca bi problem yasamadım ordaki sekreter kızlarıda tanıyorum hatta burda çok yakın polis eşi bi arkadasımda hamile onuda deniz hocama götürüyorum çok memnun kaldı simddien hayırlı dogumlar kuzusum :nazar: :emir_bebek: :KK19: inanki cok sevindimmm rabbim güzel gönlüne göre verdi :KK16:

Son düzenleme:
X