Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
melike çok geçmiş olsun hem senin için hemde oğlun için... kendinize dikkat edin :) uzun zamandır kimseden ses soluk cıkmıyordu... gerçi fazla takip de edemiyordum ama yinede çok hareketlilik yoktu nasılsınız iyimisiniz?
aaaaa gerçekten süpriz kız çok sevindim .sınavın nasıl geçtti ha ben o küçük abiyi yerim .
bende romanyadayım eylüle kadar sizi öpüyorum Allaha emanet ol
inşallah canım her şey gönlüne göre olur öpüyorum
meloş buraya çok uğramıyorsun istanbuldayım bayramı bükreşte geçirdik yakında malatyaya geleceğim
görüşürüz inşallah...
masallah kiz ne hizlisiniz ben daha bitane yapamadim isin sakasi allah anali babali buyutsun ikisinide nazarlardan saklasin... Buarada bolum neydi senin kpss fln dedin... Ataniyormusun? İnsallah nasibiyle gelir bebegin(null)
masallah kiz ne hizlisiniz ben daha bitane yapamadim isin sakasi allah anali babali buyutsun ikisinide nazarlardan saklasin... Buarada bolum neydi senin kpss fln dedin... Ataniyormusun? İnsallah nasibiyle gelir bebegin
Takip ediliyoruz desene
Canim hayirlisi olsun belki bebisin ugurlu geldi sana haberin yok bu sansin seneyede olsun insallah