- 7 Ocak 2008
- 249
- 6
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim malatyada yasiyorum merak ettim hangi doktora gittin... Esim saglik sektorunde calisiyor doktorlarla arasi iyidir kendisinin belli zaten bi tane var aklimizda erkek ama bayan olmasi tercihimizdi ama bayandan agzimizin payini aldik
merhaba bu başlığı yeni gördüm. bende yaklaşık bir aydır malatyalı gurbetçiyim :)
canim hos geldin aramiza nerelerdensin bakalim?(null)
canim hos geldin aramiza nerelerdensin bakalim?
izmirden geldik bizde görev icabı eşimin işi dolayısıyla geldik bizde memur
izmirde cok güzel bi sehir canım nasıl bırakıp geldiniz var izmirli arkadaslarım asker eşi lojmanda ve tekrar izmire yakın bi yere tayin yazıcaklar
e napalım vatan borcu mecbur geldik :). kısmet artık bizde bundan sonra öyle düşünüyoruz. malatyada güzel ben beyendim. en azından gece rahat rahat dışarı çıkılabiliyor. her aradığını bulabiliyorsun. siz kaç senedir burdasınız?
slm kızlar benide alın aranıza bizde geleli bir hafta oldu taşındığımız evde sıkıntı var başka bir ev arıyoruz 5 aylık kızımda var tekrar nasıl taşınıcaz düşünüyorum kara kara çok bunaldım valla malatyanın nezih yerleri neresi kızlar ya şöyle siteli güvenlikli bi ev arıyoruz
slm kızlar benide alın aranıza bizde geleli bir hafta oldu taşındığımız evde sıkıntı var başka bir ev arıyoruz 5 aylık kızımda var tekrar nasıl taşınıcaz düşünüyorum kara kara çok bunaldım valla malatyanın nezih yerleri neresi kızlar ya şöyle siteli güvenlikli bi ev arıyoruz
alman hastanesi var makro marketin orada. o civarda site ve güvenlikli evler var. muhitte güzel. oturanlar çoğunlukla dışarıdan gelen memurlar. ama oralarda ev bulmak çok zor bir araştırın isterseniz.
Canim malatyanin diger cikisida guzel cosnuk tarafi sessiz sakin hemde carsiya yakin... Bana fahri kathan tarafi cok uzak gelio alismisim bu tarafa
Benimde malatyada 2. Yilim esim malatyali bende tek basima garibanim iste
Canim malatyanin diger cikisida guzel cosnuk tarafi sessiz sakin hemde carsiya yakin... Bana fahri kathan tarafi cok uzak gelio alismisim bu tarafa
Benimde makatyada 2. Yilim esim malatyali bende tek basima garibanim iste
slm kızlar bende malatya da oturuyorum elazığlıyım ama 15 yıldır malatyadaym çok seviyorum malatyayı
hoşgeldin canım aramızaaa naber nasılsınnnn baya olmus sen geleli desene canım ne güzel alışmıssın buraya darısı bize