Malatya'da ki gurbetçiler...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

melike_ecesuu

sabah sabahhhhhhhhh kolay gelsinnnnnnnnnn :KK53: :KK57: :KK60: :KK60: :KK60:

Kısa bir süre sonra Malatya'ya gelin olarak geleceğim tabi işim gücüm hepsi orada olacak. Malatya'da yaşayan bayanlar yaşamınız nasıl orada? Ben çok geldim Malatya'ya ama yaşamak farklı gezmek farklı.

Kısa bir süre sonra Malatya'ya gelin olarak geleceğim tabi işim gücüm hepsi orada olacak. Malatya'da yaşayan bayanlar yaşamınız nasıl orada? Ben çok geldim Malatya'ya ama yaşamak farklı gezmek farklı.

hoşgeldin canımmm :KK71:

şimdiden hayırlı ugurlu olsun mutluluklar dilerimm size :KK16: :KK16:

bende gurbetciyim eşim polis gecen yıl temmuzda geldik buraya çok memnunuz hiç dogu gibi deil burası dogu görevimiz cünkü insanlarıda çok iyi komsularımdan cok memnunum saolsunlar her yönden rahat ve iyi olucagına emin olabilirsin canım :KK34:

hoşgeldin canımmm :KK71:

şimdiden hayırlı ugurlu olsun mutluluklar dilerimm size :KK16: :KK16:

bende gurbetciyim eşim polis gecen yıl temmuzda geldik buraya çok memnunuz hiç dogu gibi deil burası dogu görevimiz cünkü insanlarıda çok iyi komsularımdan cok memnunum saolsunlar her yönden rahat ve iyi olucagına emin olabilirsin canım :KK34:

Hoşbulduk. Eğer atamam gerçekleşirse bende ramazana oradayım sanırım. Evet çok güzel bir şehir ben de sevdim. Ama Ankara'dan oraya gelince sanki bana küçük gelecek sıkılacağım diye korkuyorum. Birçok yerini gördüm ilçelerde dahil. Atamam merkeze olursa sıkıntı yok da uzak bir ilçesine çıkarsa zor olacak.

Hoşbulduk. Eğer atamam gerçekleşirse bende ramazana oradayım sanırım. Evet çok güzel bir şehir ben de sevdim. Ama Ankara'dan oraya gelince sanki bana küçük gelecek sıkılacağım diye korkuyorum. Birçok yerini gördüm ilçelerde dahil. Atamam merkeze olursa sıkıntı yok da uzak bir ilçesine çıkarsa zor olacak.

hakkında hyırlısı olsun inşş canım benim rabbim gönlüne göre versin :KK16:

ne iş yapıyosun canım sen :26:

yakın ilçeleri var battalgazi ve yeşilyurt en yakın olanları bakarsın oralar cıkar :KK34:

Son düzenleme:
Evet bugün açıklandı sonuçlar Malatya Emniyet genel müdürlüğüne atanmışım. Polis değilim ama polislerle çalışacak olan bir psikologum:-)

Teşekkürler canım:-) İnşallah hayırlı olur şehir belli yer belli değil henüz. Ben de merak ediyorum açıkçası.

Peki geldiğimde senden bol bol öneri alabilirim eğer kabul edersen. İşte kuafördür, alışveriş için uygun yerlerdir vb.

tabiiiki canım benim gelince görüşürüz inşş merkezde olursunuz inşş ev felan tutcaksanbız bakarım etrafa :KK34:

Evet ev tutacagiz ama yerim bell olsun o zaman. Cok sevindim yardim edecegine tesekkur ederim. Buyuk ihtimalle merkezde olacak ama polis meslek yuksek okulu olabilir ya da subelerden biri.

Evet ev tutacagiz ama yerim bell olsun o zaman. Cok sevindim yardim edecegine tesekkur ederim. Buyuk ihtimalle merkezde olacak ama polis meslek yuksek okulu olabilir ya da subelerden biri.

hadi inşş canım benimm ne demek bizde gecen yıl geldikk 3 gün polis evinde kaldık eşimle öldük araba oldugu halde altımızda ayaklarımız kopmustu o yüzden eşimle dedik kim gelirse yardımcı olalımm :KK34:
ben anlamadım yani sende polismisin yoksa memur olarakmı calışıyosun emniyette canım :26:

X