Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözümüz aydın bebişimiz geldiiiiiii
hoş geldin sevgili paşa...
Kısa bir süre sonra Malatya'ya gelin olarak geleceğim tabi işim gücüm hepsi orada olacak. Malatya'da yaşayan bayanlar yaşamınız nasıl orada? Ben çok geldim Malatya'ya ama yaşamak farklı gezmek farklı.
hoşgeldin canımmm
şimdiden hayırlı ugurlu olsun mutluluklar dilerimm size
bende gurbetciyim eşim polis gecen yıl temmuzda geldik buraya çok memnunuz hiç dogu gibi deil burası dogu görevimiz cünkü insanlarıda çok iyi komsularımdan cok memnunum saolsunlar her yönden rahat ve iyi olucagına emin olabilirsin canım
Hoşbulduk. Eğer atamam gerçekleşirse bende ramazana oradayım sanırım. Evet çok güzel bir şehir ben de sevdim. Ama Ankara'dan oraya gelince sanki bana küçük gelecek sıkılacağım diye korkuyorum. Birçok yerini gördüm ilçelerde dahil. Atamam merkeze olursa sıkıntı yok da uzak bir ilçesine çıkarsa zor olacak.
Evet bugün açıklandı sonuçlar Malatya Emniyet genel müdürlüğüne atanmışım. Polis değilim ama polislerle çalışacak olan bir psikologum
Teşekkürler canım İnşallah hayırlı olur şehir belli yer belli değil henüz. Ben de merak ediyorum açıkçası.
Peki geldiğimde senden bol bol öneri alabilirim eğer kabul edersen. İşte kuafördür, alışveriş için uygun yerlerdir vb.
tabiiiki canım benim gelince görüşürüz inşş merkezde olursunuz inşş ev felan tutcaksanbız bakarım etrafa
Evet ev tutacagiz ama yerim bell olsun o zaman. Cok sevindim yardim edecegine tesekkur ederim. Buyuk ihtimalle merkezde olacak ama polis meslek yuksek okulu olabilir ya da subelerden biri.