Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok polis degilim psikolog olarak gelecegim. Benim kalacagim yer var ama sehir hakkinda pek bilgim yok iste.
anladım canımm malatya cok güzel yanii dogu gibi asla deil ben urfada okudum üniversiteyi hiç bi yerle kıyaslayamam burayı yani canımm
Hoşbuldmm :)
Malatya'ya cok geldim guzel bir yer gercekten ama Ankara'dan gelmek zor olacak.
naber nasılsın tatlımmm
iyimm nolsnn malatyanin sicagindaa kavrulpp kapkaraa oluorm :)) sendnn nbrr nasilsnn :)
senle aynı durumdayım canımm
çok sıcak ve yeni dogum yaptım bebişimle ugrasıyorum daha bi sıcak oluyoo çok yoruyo oglum beni çünkü ve 15 gündür uyku ne bilmiyorum halim felan kalmadı napim canı saolsun kuzumun
sendemi burda oturuyosun canım bende eşimin görev sebebiyle burdayım ama dedemizde malatyadan gelmiş adanaya yerleşmişler yarı buralı sayılırım oglusumda malatya dogumlu oldu
Aaa ne güzell Allah anali babali büyütsn .
böyle bi durumda insana sicak wizz gelir yaa çok sewindmm :)))
Ewet bende burda oturuyorm ztn aslen malatyalym doğdugmdan beri burdaim yani ben , oğlşunla hemseri oldkk desene :))
evet canımm bizede burası 6 yıl oldu zaten iyice buralı olduk son 5 e girdikkk
sen evlimisin canım calışıyomusun
Ne evliim ne de çaliişiyorum :) 18 yaşindaim ve iki senedir bi üni tutturamayp boş geznlerdenm ben
melikecim bebişin hayırlı olsun.allah analı babalı büyütsün.
bitanem benim hiç üzülme hakkında hayırlısı neyse o olsun inşş
Aynen :) Amin hepimizin hakkinda hayirlisi ne ise o olsn
çok saol bitanem benimmm hepimizinki inşşş canımcımm
ne yaptın canım yerleştin mi bebişlerin nasıl çok öptüm seniiiiii
daha yerleşemedim.annemlerde kalıyoruz.apartmandaki daire 25ine boşalacakmış.onu bekliyoruz.afacan uyutmuyor galiba.kırkından sonra biraz düzelir inşallah.bizimkilerde uyutmuyor.diş çıkarıyorlar.bebişide senide öptüm.