Malatya'da ki gurbetçiler...

ay canım doğumuna çok az kalmış. allah yardımcın olsun.hayırlı afiyetli bebeğini kucağına alırsın inş.bizde tayin çıktıktan sonra malatyaya gelicez.belki görüşürüz.öptüüüüüüümmmmmmmmmmm:KK54:

hoşgeldin tatlımmm :KK71:

evet canım az kaldıı sanırımm ben sezeryanla olucamm sancım cıkmış nst.de dr bey belki gününden önce alırız dedi ama ben eger rabbim nasip ederse temmuzun ilk haftası olsun istıyorum 5 temmuz evlilik yıl dönümümüz de eşime en güzel hediyemi o gün vermek beni daha cok mutlu edicek :98: :nazar: :emir_bebek: :KK19: :KK19:

inşş tatlımm benimmm bende cok isterimm inşş tayininiz buraya cıkar da komsu oluruz kuzum :KK69:

Yok kız tayin çıkmasada gezmeye gelicez. Benim oğlanın pipisi darmış sünnet olacak ben tek bakamam onun için gezmeye gelicez inş. Görüşürüz.

Yok kız tayin çıkmasada gezmeye gelicez. Benim oğlanın pipisi darmış sünnet olacak ben tek bakamam onun için gezmeye gelicez inş. Görüşürüz.

hııı öle mii inşş canım benimm görüşürüz bende çok isterim inankii eşimde bana dio dogunca hemen sünnet ettirelim mi hayatım die bende ne bilim kıyamam dedim oda aklı ermez işte dedi ya 1 yas uygun diye duymustum canım hakkımızda hayırlısı olsun inşş:KK34:

iyi geceler kızlar, nasılsınız...

slm burcumm iyiyiz çokşükür sadece sıcaktan sikayetciyim hamile olunca kusum iki kat sıcak oluyosun dogal haliyle benim içinde uyku dönemi bitti hayırlısıyla ve saglıcakla kuzum gelseydi bi teyzesii inanki cekemez hale geliyom bazen :KK59:

slm burcumm iyiyiz çokşükür sadece sıcaktan sikayetciyim hamile olunca kusum iki kat sıcak oluyosun dogal haliyle benim içinde uyku dönemi bitti hayırlısıyla ve saglıcakla kuzum gelseydi bi teyzesii inanki cekemez hale geliyom bazen :KK59:

oy kıyamam bitanem sana.. olsunn onun gelecek olması herşeye bedel olmalı... güzel anılar diye hatırlar kalırsın..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. az da kaldı yakışıklının gelmesine, heyecan doruktadır sende şimdi.. :emir_bebek: :emir_bebek:

oy kıyamam bitanem sana.. olsunn onun gelecek olması herşeye bedel olmalı... güzel anılar diye hatırlar kalırsın..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. az da kaldı yakışıklının gelmesine, heyecan doruktadır sende şimdi.. :emir_bebek: :emir_bebek:

evet kusum orası ölee :KK34:
az kaldı teyzesi son bi aya giriyoruz artık rabbim inşş yar ve yardımcım olur saglıcakla ve hayırlısıyla gelir yakısıklı oglusumm çok heyecanlıyız babasıyla sorma tekmelerini dısardan izliyoruz arada bi su dalgası yapıyo pek zıpır olcazz maşallahhh kızlarr yandıııııı :nazar: :emir_bebek: :KK69: :KK60: :KK60:

melike nasılsın ne kadar kaldı doğuma canım
Allah yardımcınız olsun ben istanbuldayım öpüyorum bebişi ve seni...

melike nasılsın ne kadar kaldı doğuma canım
Allah yardımcınız olsun ben istanbuldayım öpüyorum bebişi ve seni...

çok şükür iyiyim canım ablacım sen napıyon nasılsın geldin miiii :KK19: :KK19:

dogumum ne zaman ve nasıl olucagı pazartesi belli olucak inşş oglusum önden gidiyomus sadece onu biliyorum şimdilik kırk bin kere maşş diyem sehzademeee :nazar: :emir_bebek: :KK69:

çok öpüyoyuz seniiiiii :KK48:

X