cok tesekkur ederim hepinize desteginiz icinde tabi Rabbim hepimizin evlatlarini esirgesin bu arada pasaportumun geldigini soyledimmi bilmiyorum belki telastan unutmusumdur biletimi aliyorum sanirim insallah subatta malatyadayim :))))))))))))))))))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok tesekkur ederim hepinize desteginiz icinde tabi Rabbim hepimizin evlatlarini esirgesin bu arada pasaportumun geldigini soyledimmi bilmiyorum belki telastan unutmusumdur biletimi aliyorum sanirim insallah subatta malatyadayim :))))))))))))))))))
ya ben gedim ablacım ama sanırım herkes bana küs kimse bişey demiyo...eee hanımlar barışalım mısudercim hadi gözün aydın olsun canım.
zeko mu geldi. ben mi yanlış gördüm yoksa.
iki gündür internetim kesilip duruyor. hele dün hiç yoktu.
meğer bakım yapılıyormuş. ne alışmışız ya. onsuz sanki hiçbir işimiz olmuyormuş.
kızlar hepinizi öpüyorum.![]()
eee neler yapıyosunuz...nasılsınız...yabangülüm teyze olmuşum...Allah analı babalı büyütsün canım... bak sen beni teyze yaptın ama bende hala tık yok...noldunuz ya küsmüyüz hakkaten...
kızlar bir daha buluşursak biri beni durdursun daha resim koymayacağım tepki tepki üstüne![]()
Çok sevindim kuzum yaa sonunda geliyosun memleketine.Sağsalim bi an önce gelirsin inşallah.Çok özledim gelince büyük bi buluşma yapalım senin için.kizlarrrr biletimi aldim Allah nasip ederse insallah 10 subatta MALATYADAYIM![]()
npiosunuzz kızlarrr??sudercim hayırlı olsun cnm.Özledik valla seni.Kristaltanem sende boşver...malum kervan meselesi.diğer kızlar siz neler yapiyorsunuz?