• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

selam kızlar pek uğrayamadım.
ecemm ilerde daha neler görüp sevineceksin. ilk günden mutlu olduysa artık geriside gelir. hatta tatil günleri bile gitmek ister.:61:
suder canım inşallah netice iyi çıkar. kendini üzme emi.:71:
tek tek hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın.:54:

cok sagolun arkadaslar cok endiseliyim hala cikiyolar ne olur dua edin bana gunlerdir uyumuyorum yarin gidiyoruz doktora:43:

Aramıza hoşgeldin canım

ecem canım merak etme.Benim arada kreşe indiğim oluyor.Çocukları asla zorlamıyorlar hiç bişey için.İçin rahat olsun.yemekleri çok güzel çıkıyor.Bizim kantinden alıyorlar tüm yiyecekleri ve çok dikkat ediyorlar.Seneye yeni binasına taşınacak bitince.Kreş daha güzel olacak.Zaten askeri ortam olduğu için denetimleri sıkı yapılıyor.Kreşin sorumlusunun bebekleride orda zaten.Hem sosyal oluyor çocuklar.Bu sene gönderecektim bende bi sene daha evde kalabilir dediler bende seneye göndericem o yüzden.zaten evdeyim bende.Hiç endişen olmasın.İnan çok güzel ilgileniyorlar.Oğluşun iyileşmiştir inşallah.

Kuzum korkma içini ferah tut inşallah bişey çıkmaz.Çok öp kızımı benim için.

Sinemcim ben evdeyim işte biraz rahatsızlanmıştım şimdi daha iyiyim topladım kendimi.Sen nasılsın hala yoğunmu işlerin?

Noacım ben de iyiyim asıl sen nasılsın.Hamilelik nasıl gidiyor?

Kristaltanem işin nasıl canım alışabildinmi sevdinmi işini?
Yabangülüm geldim canım iyiyim şükür.Bi süre giremedim rahatsızdım biliyorsun.Bişeyciğim kalmadı turp gibiyim şimdi :) Sen nasılsın kızım nasıl?
iyiyim ben kızında uyutmuyor bizi gece,sancısı oluyor sanırım:(dua ediyorum ne olur uyusun diye:)
noa21.. canım saol güzel sözlerın ıcın evet dıl gelısıme katkısı cok büyükmüs kresın..

yabangülüm.. canım lojman kresı oldugu ıcıncok cok rahatım hem yemek hem bakım konusunda herseylerı lojmanın kantınınden alıyorlar bütün ürünler en ıyı markadan mesela benım evımde balık corbası pişmez:)
oglumun okula basladıgı gün cıkmıstı...bayıla bayıla yemişti cocuklar..yavas yavas atıyorum endıselerımı..umarım ALLAH pişman etmez

harmonı:))
canım bazen bakıyorum sana cocugu alıp bırakırken:)acık ev adresını vermiş gıbı olmayayım):)
endişelerım azalıyor yavas yavas oglum cok mutlu gelıyor hatta cuma günü hacıvatla karagöz gelecekmıs krese sımdıden ben heyecanlandım:emir_bebek:

dıger arkadaslarda umarım ıyılerdır.

suder44 bak gör hıcbırsey cıkmayacak kızında..ıcını ferah tut canım
iyi o zaman sevindim öyle olmasına.:81:
cok sagolun arkadaslar cok endiseliyim hala cikiyolar ne olur dua edin bana gunlerdir uyumuyorum yarin gidiyoruz doktora:43:

korkma canım ya bişey çıkmayacak allahın izniyle.:40:

:71:hemşerilerim nasılsınız. gurbette memleketim hasretindeyim.sadece yılda bir kez gelebiliyorum (çocuklarım küçük).inanın çok özlüyorum.çok istiyorum herzaman malatyada yaşamak.se okadar zorki ailenden uzak memleketinden uzak. selamlar.........

yabangülüm sağol canım bende iyiyim ALLAH kolaylık versin
harmoni ablam sende çok uğrayamıyorsun heralde bu aralar kk ya iisin inşALLAH
sinemcim sağol iyiym sen nasılsın
ecem ablacım arkadaşlar gerekenleri yazmış zaten için rahat olsun orda daha güzel vakit geçirir emin ol kız kardeşim ana okulunda ordan biliyorum.
suder geçmiş olsun canım
noa 21 sen nasılsın canım

Yabangülüm ben iyileştim derken benim ufaklık benden mikrop almış o rahatsızlandı.Oda iyileşsin ondan sonra gelicem canım sana.Sana ve bebişime hastalık geçirmek istemem asla o çok küçük çünki.O yüzden bekledim yoksa çoktan sendeydim.Ufaklıkta iyileşince sendeyim inşallah.Bugün dr.götürdüm ilaç aldık.Zıpır gibi koşturuyor kerata hiç hastalık kime acaba.Burnunu çeke çeke düz duvara tırmanacak.

Suder kuzum naptın dr.gittinizmi?Meraklandım cevapta yazmamışsın.Bi haber ver.

Kristaltanem kış giriyor ya artık nezle grip geziyo ortada valla.Ne zaman alışveriş merkezine gitsem kışın hemen mikrop alırım zaten.O yüzden çok sık giremedim.Sen nasılsın işlerin nasıl?

ecem denk getirirsem bende bakıyorum ama zamanın tutturamıyoruz galiba.Baharda hergün görüşürüz biz osaatlerde hep oralarda oluyoruz zaten.

sinem sen nasılsın canım?
Noa görünmüyosun sende fazla hamilelik nasıl geçiyor?
Firstlady ablam hafta sonun nasıl geçiyor.

Ayvalık nerelerdesin hiç uğramaz oldun....

Neyse kızlar hepinizi çok öpüyorum sonra görüşürüz.

harmoni canım haftasonu benim kabusum. :60: pazartesini iple çekiyorum.:47:
malum evdekiler o günlerde başımdalar. hiç istekleri bitmiyor. :56:
oğluş cumartesi gece yarısı pasta diye tutturdu. evde süt olsa yapacam.:62:
neyse birgün gecikmeyle dileğini yaptık. internete girip yemekleri görünce canı çekmiş.:52:
zaten çamaşır-bulaşık-ütü-yemek derken kendimi yatağa zor atıyorum.
birde eskra istekler çıkınca bunalıyorum. ama yorulduğuma değiyor. canları sağolsun.
suderi merak ettim. acaba ne yaptı.
hepinizi öpüyorum kızlar. kendinize iyi bakın.:54::54::54:

kizlar eger cikmissa bugul alcaz sonuclari ne olur dua edin bana :18::18::18:

Son düzenleme:
sudercim doktor ne dedi. tahlil ne için istedi. bunları merak ettik. inşallah sonuç iyi olur canım. bizi çok meraklandırdın. iyi haberlerini bekliyoruz.:54:

kızlarrr ne var neyokk?? suder hala sonuc almamıs. sabah konustum.bekliyorlarmıs.Allah yardımcısı olsun.Sizlerde ne var neyok? Kristaltane işin nasıl alışabildinmi? harmoni minik kuzu nasıl oldu?
yabangülüm,ecem,sinem,firstlady abla sizler nasılsınız?ben malum işteyim.bugün biraz analizim var ama ayak sallıom :))) hadi bana kolay gelsinn

yaaaa bura oyle dandik biyerki tahlil sonucu gelene kadr Allah korusun ciddi bisey olsa insan olur oda ben ozelde yaptirdim bi suru para verip devlete yaptirsan 2 ayda zor gelir sonuclar gelmedi daha sonuc deliricem artik

harmoni canım haftasonu benim kabusum. :60: pazartesini iple çekiyorum.:47:
malum evdekiler o günlerde başımdalar. hiç istekleri bitmiyor. :56:
oğluş cumartesi gece yarısı pasta diye tutturdu. evde süt olsa yapacam.:62:
neyse birgün gecikmeyle dileğini yaptık. internete girip yemekleri görünce canı çekmiş.:52:
zaten çamaşır-bulaşık-ütü-yemek derken kendimi yatağa zor atıyorum.
birde eskra istekler çıkınca bunalıyorum. ama yorulduğuma değiyor. canları sağolsun.
suderi merak ettim. acaba ne yaptı.
hepinizi öpüyorum kızlar. kendinize iyi bakın.:54::54::54:
Ablacım evet ya hafta sonunda herkes evde olunca insan daha çok yoruluyor.ALlah sanada kolaylık versin.

kızlarrr ne var neyokk?? suder hala sonuc almamıs. sabah konustum.bekliyorlarmıs.Allah yardımcısı olsun.Sizlerde ne var neyok? Kristaltane işin nasıl alışabildinmi? harmoni minik kuzu nasıl oldu?
yabangülüm,ecem,sinem,firstlady abla sizler nasılsınız?ben malum işteyim.bugün biraz analizim var ama ayak sallıom :))) hadi bana kolay gelsinn

Canım benim atlattı sayılır hastalığı zaten hastalık vız geliyor çocuğa sürekli koşturma halinde cadı.Sen nasılsın kuzum?

yaaaa bura oyle dandik biyerki tahlil sonucu gelene kadr Allah korusun ciddi bisey olsa insan olur oda ben ozelde yaptirdim bi suru para verip devlete yaptirsan 2 ayda zor gelir sonuclar gelmedi daha sonuc deliricem artik

İnşallah az kaldı canım ordan kurtulmana sabret.Naptın canım sonuçları alabildinizmi.İnşallah tertemiz çıkar Allahımın izniyle.

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız...birileri beni mi sordu yoksam...

canlarımmmm allaha bın kere sukurler olsun bı enfeksıyon dısında tahlılımız temız cıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:64::64::64::65::46::46::46:

canlarımmmm allaha bın kere sukurler olsun bı enfeksıyon dısında tahlılımız temız cıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:64::64::64::65::46::46::46:

canımm çok şükürr.Sonunda hayırlı haberini aldık.Allah bi daha yasatmasın inşalla böyle sıkıntılı günler...

amın noacım amın ama hala oluyo morluklar ama carpması olası artık kanda bısey olsa cıkardı dımı

iyiyim canım sen nasılsın,oğluşumuz nasıl?
:nazar: :nazar: :nazar: hadi gözün aydın demedikmi sana bişey çıkmaz diye.rabbim esirgesin.
amın noacım amın ama hala oluyo morluklar ama carpması olası artık kanda bısey olsa cıkardı dımı
tabi canım çıkardı ona göre kan testi yapmışlardır, düşünme sen çocuk sonuçta oynarken bi yerlere çarpıyordur.

sudercim hadi gözün aydın olsun canım.
zeko mu geldi. ben mi yanlış gördüm yoksa.:60:
iki gündür internetim kesilip duruyor. hele dün hiç yoktu.
meğer bakım yapılıyormuş. ne alışmışız ya. onsuz sanki hiçbir işimiz olmuyormuş.
kızlar hepinizi öpüyorum.:54::54::16:

cok tesekkur ederim hepinize desteginiz icinde tabi Rabbim hepimizin evlatlarini esirgesin bu arada pasaportumun geldigini soyledimmi bilmiyorum belki telastan unutmusumdur biletimi aliyorum sanirim insallah subatta malatyadayim :))))))))))))))))))

Back