Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim ben kızında uyutmuyor bizi gece,sancısı oluyor sanırımAramıza hoşgeldin canım
ecem canım merak etme.Benim arada kreşe indiğim oluyor.Çocukları asla zorlamıyorlar hiç bişey için.İçin rahat olsun.yemekleri çok güzel çıkıyor.Bizim kantinden alıyorlar tüm yiyecekleri ve çok dikkat ediyorlar.Seneye yeni binasına taşınacak bitince.Kreş daha güzel olacak.Zaten askeri ortam olduğu için denetimleri sıkı yapılıyor.Kreşin sorumlusunun bebekleride orda zaten.Hem sosyal oluyor çocuklar.Bu sene gönderecektim bende bi sene daha evde kalabilir dediler bende seneye göndericem o yüzden.zaten evdeyim bende.Hiç endişen olmasın.İnan çok güzel ilgileniyorlar.Oğluşun iyileşmiştir inşallah.
Kuzum korkma içini ferah tut inşallah bişey çıkmaz.Çok öp kızımı benim için.
Sinemcim ben evdeyim işte biraz rahatsızlanmıştım şimdi daha iyiyim topladım kendimi.Sen nasılsın hala yoğunmu işlerin?
Noacım ben de iyiyim asıl sen nasılsın.Hamilelik nasıl gidiyor?
Kristaltanem işin nasıl canım alışabildinmi sevdinmi işini?
Yabangülüm geldim canım iyiyim şükür.Bi süre giremedim rahatsızdım biliyorsun.Bişeyciğim kalmadı turp gibiyim şimdi :) Sen nasılsın kızım nasıl?
iyi o zaman sevindim öyle olmasına.:81:noa21.. canım saol güzel sözlerın ıcın evet dıl gelısıme katkısı cok büyükmüs kresın..
yabangülüm.. canım lojman kresı oldugu ıcıncok cok rahatım hem yemek hem bakım konusunda herseylerı lojmanın kantınınden alıyorlar bütün ürünler en ıyı markadan mesela benım evımde balık corbası pişmez:)
oglumun okula basladıgı gün cıkmıstı...bayıla bayıla yemişti cocuklar..yavas yavas atıyorum endıselerımı..umarım ALLAH pişman etmez
harmonı:))
canım bazen bakıyorum sana cocugu alıp bırakırken:)acık ev adresını vermiş gıbı olmayayım):)
endişelerım azalıyor yavas yavas oglum cok mutlu gelıyor hatta cuma günü hacıvatla karagöz gelecekmıs krese sımdıden ben heyecanlandım
dıger arkadaslarda umarım ıyılerdır.
suder44 bak gör hıcbırsey cıkmayacak kızında..ıcını ferah tut canım
cok sagolun arkadaslar cok endiseliyim hala cikiyolar ne olur dua edin bana gunlerdir uyumuyorum yarin gidiyoruz doktora![]()
Ablacım evet ya hafta sonunda herkes evde olunca insan daha çok yoruluyor.ALlah sanada kolaylık versin.harmoni canım haftasonu benim kabusum.pazartesini iple çekiyorum.
malum evdekiler o günlerde başımdalar. hiç istekleri bitmiyor.
oğluş cumartesi gece yarısı pasta diye tutturdu. evde süt olsa yapacam.
neyse birgün gecikmeyle dileğini yaptık. internete girip yemekleri görünce canı çekmiş.
zaten çamaşır-bulaşık-ütü-yemek derken kendimi yatağa zor atıyorum.
birde eskra istekler çıkınca bunalıyorum. ama yorulduğuma değiyor. canları sağolsun.
suderi merak ettim. acaba ne yaptı.
hepinizi öpüyorum kızlar. kendinize iyi bakın.![]()
kızlarrr ne var neyokk?? suder hala sonuc almamıs. sabah konustum.bekliyorlarmıs.Allah yardımcısı olsun.Sizlerde ne var neyok? Kristaltane işin nasıl alışabildinmi? harmoni minik kuzu nasıl oldu?
yabangülüm,ecem,sinem,firstlady abla sizler nasılsınız?ben malum işteyim.bugün biraz analizim var ama ayak sallıom :))) hadi bana kolay gelsinn
yaaaa bura oyle dandik biyerki tahlil sonucu gelene kadr Allah korusun ciddi bisey olsa insan olur oda ben ozelde yaptirdim bi suru para verip devlete yaptirsan 2 ayda zor gelir sonuclar gelmedi daha sonuc deliricem artik
canlarımmmm allaha bın kere sukurler olsun bı enfeksıyon dısında tahlılımız temız cıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııı![]()
iyiyim canım sen nasılsın,oğluşumuz nasıl?kızlarrr ne var neyokk?? suder hala sonuc almamıs. sabah konustum.bekliyorlarmıs.Allah yardımcısı olsun.Sizlerde ne var neyok? Kristaltane işin nasıl alışabildinmi? harmoni minik kuzu nasıl oldu?
yabangülüm,ecem,sinem,firstlady abla sizler nasılsınız?ben malum işteyim.bugün biraz analizim var ama ayak sallıom :))) hadi bana kolay gelsinn
canlarımmmm allaha bın kere sukurler olsun bı enfeksıyon dısında tahlılımız temız cıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııı![]()
tabi canım çıkardı ona göre kan testi yapmışlardır, düşünme sen çocuk sonuçta oynarken bi yerlere çarpıyordur.amın noacım amın ama hala oluyo morluklar ama carpması olası artık kanda bısey olsa cıkardı dımı