Malatya///44

cok tesekkur ederim hepinize desteginiz icinde tabi Rabbim hepimizin evlatlarini esirgesin bu arada pasaportumun geldigini soyledimmi bilmiyorum belki telastan unutmusumdur biletimi aliyorum sanirim insallah subatta malatyadayim :))))))))))))))))))

:KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: süpper bi haberrrrrrrrrrrr:KK52:

selam hanımlar....
sudercim hadi gözün aydın olsun canım.
zeko mu geldi. ben mi yanlış gördüm yoksa.:KK60:
iki gündür internetim kesilip duruyor. hele dün hiç yoktu.
meğer bakım yapılıyormuş. ne alışmışız ya. onsuz sanki hiçbir işimiz olmuyormuş.
kızlar hepinizi öpüyorum.:KK54::KK54::KK16:
ya ben gedim ablacım ama sanırım herkes bana küs kimse bişey demiyo...eee hanımlar barışalım mı:KK74:

eee neler yapıyosunuz...nasılsınız...yabangülüm teyze olmuşum...Allah analı babalı büyütsün canım... bak sen beni teyze yaptın ama bende hala tık yok...noldunuz ya küsmüyüz hakkaten...

eee neler yapıyosunuz...nasılsınız...yabangülüm teyze olmuşum...Allah analı babalı büyütsün canım... bak sen beni teyze yaptın ama bende hala tık yok...noldunuz ya küsmüyüz hakkaten...

hoşgeldin canım nasılsın?eskisi gibi niye girmiyorsun merak ediyoruz seni.evet teyze oldun darısı başına en kısa zamanda işallah.herşeyin vakti zamanı var canım bak bana 7 yıl sonra hamile kaldım oda kendiliğinden.

sudercim hadi gözün aydın canım.
zekom hoşgeldin yuvaya. özledim kız seni.
nerelerdesin ne yapıyorsun. neden ortadan kayboldun.
ne çok soru sormuşum.:KK60::KK60::KK60::KK60:
ee sende bizi bu kadar özletmeyeydin.:KK69:

selam kızlarrrr :))) napiyosunuz,ne var ne yok? Valla ben aynı rutin bir hayat.ev-iş arası git gel.
Zekocum hoşgeldinn.Ama kızgınız sana.ne böyle bi birakıon gidion bidaha ooo.Hep bu son diosun ama.Söyle bakalım niye bırakıyorsun bizi?
Suderim gözünaydın.hem kızın hemde pasaportun için.Hsayırlısıyla bekliyoruz şubatta seni.
Yabangülüm,firstlady abla,kristaltanem,sinem,harmoni sizler nasılsınız?

selam kızlarrrr :))) napiyosunuz,ne var ne yok? Valla ben aynı rutin bir hayat.ev-iş arası git gel.
Zekocum hoşgeldinn.Ama kızgınız sana.ne böyle bi birakıon gidion bidaha ooo.Hep bu son diosun ama.Söyle bakalım niye bırakıyorsun bizi?
Suderim gözünaydın.hem kızın hemde pasaportun için.Hsayırlısıyla bekliyoruz şubatta seni.
Yabangülüm,firstlady abla,kristaltanem,sinem,harmoni sizler nasılsınız?

Suderim gözün aydın tekrar artık rahat rahat uyuyabilirsin canım benim.

Zeko küstük tabi biz sana bi kayboluyosun ne bi haber ne kelam yok ondan sonra.Neler yapıyosun nasılsın?

Kızlar biz hastalığı atlattık çok şükür rabbim çoluğumuza çocuğumuza sağlık sıhhat versin.Tek tek isim yazmıyorum hepinizi çok öpüyorum çok özledim.

kızlar bir daha buluşursak biri beni durdursun daha resim koymayacağım tepki tepki üstüne :KK47:

Son düzenleme:
npiosunuzz kızlarrr??sudercim hayırlı olsun cnm.Özledik valla seni.Kristaltanem sende boşver...malum kervan meselesi.diğer kızlar siz neler yapiyorsunuz?

kizlarrrr biletimi aldim Allah nasip ederse insallah 10 subatta MALATYADAYIM:KK62::KK62::KK62::KK64::KK64::KK64:
Çok sevindim kuzum yaa sonunda geliyosun memleketine.Sağsalim bi an önce gelirsin inşallah.Çok özledim gelince büyük bi buluşma yapalım senin için. :KK64: :KK64: :KK64: :81:

npiosunuzz kızlarrr??sudercim hayırlı olsun cnm.Özledik valla seni.Kristaltanem sende boşver...malum kervan meselesi.diğer kızlar siz neler yapiyorsunuz?

Noacım canım sen nasılsın.Bebişimizde büyüyo yavaş yavaş maşallah.Rabbim nazarlardan kazalaradan belalardan korusun inşallah hepinizi.

Yabangülüm annenler geldi fazla görünmez oldun sende.Yoksa kızım üzüyomu seni?

ecem nerelerdesin oğlun alıştımı kreşe

Sinem sende kayıplardasın yılbaşı yaklaşıyo işler iyice yoğunlaştı dimi.Ben sana diyorum patronlarına söyle sana bi yardımcı alsınlar bu kadar yüklenmesinler sana canım benim.

Kristaltanem noa haklı kervan meselesi yani.Boşver cv.yazma bile.Sen neler yapıyosun

Ayvalık nerelerdesin yoklamada hep çizik atıyorum ona göre.devamsızlıktan kalıcaksın malatya topiğinde. :KK1: kızın nasıl iyice yaramaz olmuştur.

Firstlady ablacım hafta sonu seninde sesin çıkmamış gene çok yordular galiba seni

zeko bi uğrayıp kaçıyosun sonra küstünüzmü diyosun küsmedik ama seni daha sık görmek istiyoruz aramızda.

kızlar ben şimdilik çıkıyorum.Malum akşam nasıl oluyo anlamıyoruz günler kısa.akşam misafir gelicek biraz daha iş yapayım.Çok öpüldünüz. :KK16:

suder kavuşmaya az kaldı desene:KK71:
noacım harmonicim haklısınız da işte hemen tepem atıyo:kk77:
diğer kızlar nerde ya kimse uğramıyor

selam kızlar. ah ah ben üzülmeyeyimde kimler üzülsün. pc.m bozuldu. oğlanın laptopunuda zor kullanıyorum. birde bana fırsat düşmesini bekler oldum. yapması için kıza yalvarıp durur oldum.
eh uzman evde olunca tamirciye gerek kalmıyor. ama onun gönlünü yapmaktansa deveye hendek atlatmayı yeğlerdim. yani işim beklemek oldu.
hafta sonu tembelliğim üstümdeydi. bir kazan yemek yaptım. 2 gün yedirdim.:KK52:
artık böyle yapacağım. :KK60: tabii gelen giden olmayınca işim az oluyor. bu hafta böyleydi.
habire yattım diyebilirim. hatta çocuklar paniğe kapılmışlar. anneme birşey oldu herhalde deyip başıma gelmişler. gayet iyiyim deyince inanmadılar. hemen tansiyon aletini getirip baktılar. ateşimi kontrol ettiler. herşeyi normal görünce rahatladılar. galiba benim hep enerjik halime alışıklar. tembellik ettim mi şaşırıyorlar.:63:
neyse kızlar, oğluştan imkan buldukça ki bu zor oluyor girmeye çabalayacağım.
hepinizi öpüyorum.:KK54::KK16::KK69:

günaydın hanımlar...bende çok özledim hepinizi...işyerinden yazıyorum ya her zaman fırsat olmuyo... eskiden forum fazla kalabalık değildi sanki muhabbet daha azdı...ben gittim hareketlenmiş...beni mi bekliyodunuz yoksam...

yabangülüm iyi dileklerin için sağol canım yaza gelirsem yiğenimi görürüm inşallah...

selam herkese

harmonı canım alıstı oglum krese gayet güzel gıdıyor sımdılık):
basta yeme ve uyku problemı var ama onlarıda astık azar azar..
nöbetten cıktım acaıp uykusuzum..

sen nasılsın kuzucukların nasıl..kocaman öptüm onları

X