• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

ara ara cikiyo hala canim carpiyo bi yere yada baska bisey bilmiyorum artik

Son düzenleme:
selam kızlar. şu aralar dışarı koşuşturmalarım çoktu. pazartesi tekrar başlayacak.
evdekiler çalıştığı için bütün faturalarla ben ilgilenmek zorundayım. benim içinde iyi oluyor aslında.
bu bahaneyle dışarı çıkmak zorunda kalıyorum. eve kapanmaktan kurtuluyorum.:27:
bugün buluşma olacak hayırlısıyla. yabangülüm sana kolay gelsin. sağlıkla büyüt bebeğini.
hepinizi öpüyorum.:54::54:

selam kızlar. şu aralar dışarı koşuşturmalarım çoktu. pazartesi tekrar başlayacak.
evdekiler çalıştığı için bütün faturalarla ben ilgilenmek zorundayım. benim içinde iyi oluyor aslında.
bu bahaneyle dışarı çıkmak zorunda kalıyorum. eve kapanmaktan kurtuluyorum.:27:
bugün buluşma olacak hayırlısıyla. yabangülüm sana kolay gelsin. sağlıkla büyüt bebeğini.
hepinizi öpüyorum.:54::54:
işallah ablacım annelik zormuş,annemin kıy*****i şimdi daha çok iyi anlıyorum:43:

merhaba arkadaslar herkese ayrı ayrı selam olsun:21:

ısyerı nöbet esımın nöbetlerı falan derken sımdıde oglumla ugrasıyoruz hastaydı tam atlattık derken krese baslayacagı gün burnu akmaya basladı yarın sabahta krese gıdecektı üfff canım cok sıkkın

aslında bakıcımızdan memnunduk aslında ama sadece cocuk evde cok bunalıyordu bakıcımız53 yasında okuma yazması yok oyun oynayamıyor halıyle hep tv önündeydı oglum bızde evde oldugumuz günlerde göndermeyız haftada sadece 3 gün gıdecek oda en fazla... belkıde sadece 1 gün..

yanlıs mı yaptım acaba bıraz daha mı büyüseydi..-2.5 -YASINDA.......gıbı düsünceler beynımı yıyor resmen..
yaza zaten düsünüyorduk ama burdakı kresın sayısı dolmus yanı son kayıt oglum oldu ve kapattılar..özellerde kar amacı var o yüzden ıstemedım..

umarım ALLAH pişman etmez

uzun oldu kusura bakmayın arkadaslar
:18::5::5::5:

ecemm canım bende çocuklarımı kreşte büyüttüm. cahil bir kadının baktığı çocukla eğitimli ellerde yoğrulan çocuk çok farklı oluyor.
küçüklerken bakıcı tutmuştum. çoğuyla problem yaşadım. bebekken bakan kadınım çok iyiydi. sonra gelenler canımdan bezdirdi.
en sonunda resmi bir kreş bulduk. özelleri denedikten sonra tabii. sonuçta çok memnun kaldım. çocuklarım sosyalleşti.
benimkiler tam gün gidiyorlardı. benim görevim yarım gündü. geri kalan zamanımda evimle, dışarı işleriyle ilgilenme olanağım oldu.
çocuklarım eve geldiklerinde her şey 4/4 lüktü. tabii bu arada bende dinlenme olanağı buluyordum. çocuklarıma daha fazla zaman ayırıyordum.
ayrıca kreşi istediğim zaman teftiş etme olanağıda buluyordum. yani gözüm arkada hiç kalmadı. bir çalışan kadın için bunlar çok önemlidir.
çocuklarım okul yaşantılarında hiç sorun yaşamadılar. bu açıdanda çok önemli. bence kadından ziyade kreş çok daha iyi. tabii içinize sinecek bir kreş olmalı.
:54::54::54:

kizlar napiyosunuz ben kendimi cok bitkin hissediyorum gelmedi hala vizem ve kizimi persembe doktora goturmeye karar verdik turk bi doktor varmis ona goturucez ne olur bana dua edin bisey cikmasin bebgimde cok endiseleniyorum:18::14::18:

ısyerı nöbet esımın nöbetlerı falan derken sımdıde oglumla ugrasıyoruz hastaydı tam atlattık derken krese baslayacagı gün burnu akmaya basladı yarın sabahta krese gıdecektı üfff canım cok sıkkın

aslında bakıcımızdan memnunduk aslında ama sadece cocuk evde cok bunalıyordu bakıcımız53 yasında okuma yazması yok oyun oynayamıyor halıyle hep tv önündeydı oglum bızde evde oldugumuz günlerde göndermeyız haftada sadece 3 gün gıdecek oda en fazla... belkıde sadece 1 gün..

yanlıs mı yaptım acaba bıraz daha mı büyüseydi..-2.5 -YASINDA.......gıbı düsünceler beynımı yıyor resmen..
yaza zaten düsünüyorduk ama burdakı kresın sayısı dolmus yanı son kayıt oglum oldu ve kapattılar..özellerde kar amacı var o yüzden ıstemedım..

geçmiş olsun canım.
kizlar napiyosunuz ben kendimi cok bitkin hissediyorum gelmedi hala vizem ve kizimi persembe doktora goturmeye karar verdik turk bi doktor varmis ona goturucez ne olur bana dua edin bisey cikmasin bebgimde cok endiseleniyorum:18::14::18:

korkma canım ya hiç bişey çıkmayacak gör bak endişelendiğinle kalacaksın.

Selam kızlar
Ecemm geçmiş olsun bence sen iyi bir anne olduğundan bence oğlun için en doğru kararı vermişsindir canım
Suder canım İNŞALLAH kızının sağlığı iyidir.
Yabamgülüm annelik nasıl gidiyor?
Noa sen ve bebek nasılsınız?
Kristaltane,harmoni abla(kızlar nasıl) ve firstlady abla sizler nasılsınız?
Zeko yine kayıplarda haberi olan var mı kızlar??

firstlady
tesekkür ederım ..yazdıklarını okuyunca gercekten ferahladım..bende aynen senın gıbı düsünüyorum kres konusunda artık:)

oglum bugün tam gün kaldı kreste uyumak ıstememıs ayakta sallamıslar:)ama geldıgınde orada oynadıgı oyunlardan oynamaya basladı

:emir_bebek:tavsan zıpla kaplumbaga tıs tıs yürü..:emir_bebek:

cok komıktı..

yabangülüm saol..

sınem canım saol güzel sözlerın ıcın ıyı bır anne olabılmek ıcın calısmakla gecıyor ömrüm:)

sadece ben degıl bütün anneler böyledır bılıyorum

kızlarrr mrb!!napiosunuz?ben işteyim.işte yok vakit geçirmeye çalışıyorum.suderim merak etme hiçbişeyler çıkmıcak kızımızda.sen hiç stres yapma.ecem sende içini ferah tut.benim karşı kpmşumda aynı senin gibi en başta bakıcıya baktırıodu.2.5 yaşında ikizleri.sonra kreşe verdi.şu an çok memnun.çocukların dilleri bile açıldı.için rahat olsun yani
yabangülüm sen nerelerdesin?annelik nasıl gidiyor?neyse sen biraz alıştırma yapki senden ipuçları alayım.
harmoni sen nasılsın?nerelerdesin?kızlar nasıl?
sinemcim biz iyiyiz çom şükür oğlumla :)))
zeko gitti yine. bu sefer affı yok. kaçtı valla yine...

Selam kızlar
Ecemm geçmiş olsun bence sen iyi bir anne olduğundan bence oğlun için en doğru kararı vermişsindir canım
zorluda olsa idare ediyoruz işte.sen nasılısn?
firstlady
tesekkür ederım ..yazdıklarını okuyunca gercekten ferahladım..bende aynen senın gıbı düsünüyorum kres konusunda artık:)

oglum bugün tam gün kaldı kreste uyumak ıstememıs ayakta sallamıslar:)ama geldıgınde orada oynadıgı oyunlardan oynamaya basladı

:emir_bebek:tavsan zıpla kaplumbaga tıs tıs yürü..:emir_bebek:

cok komıktı..

yabangülüm saol..

sınem canım saol güzel sözlerın ıcın ıyı bır anne olabılmek ıcın calısmakla gecıyor ömrüm:)

sadece ben degıl bütün anneler böyledır bılıyorum
canım iyi bir kreş oldumu sorun olmaz çabuk öğrenir.aslında yazacaktım bile bile yazmadım,ben çocuk gelişimi mezunuyum staj yaptığım anaokulu rezil bir yerdi,çocuklara çorbayı zorla içiriyorlar ekmeği ağızlarına basıyorlardı resmen.:50:hatta makarna,şehriye çorbası,bezelyeli patates yapılan favori menüydü.et piştiğini görmedik hatta komik olacak ama oruç tutuyorduk yemek yemiyoruz zaten diyorduk:)kendi kendime ben asla göndermem dedim çocuğumu ama gerçekten işini yapan çok iyi yerler var.ama takipçi ol mutlaka yemek zamanı bile git.
kızlarrr mrb!!napiosunuz?ben işteyim.işte yok vakit geçirmeye çalışıyorum.suderim merak etme hiçbişeyler çıkmıcak kızımızda.sen hiç stres yapma.ecem sende içini ferah tut.benim karşı kpmşumda aynı senin gibi en başta bakıcıya baktırıodu.2.5 yaşında ikizleri.sonra kreşe verdi.şu an çok memnun.çocukların dilleri bile açıldı.için rahat olsun yani
yabangülüm sen nerelerdesin?annelik nasıl gidiyor?neyse sen biraz alıştırma yapki senden ipuçları alayım.
valla canım vakit bulamıyorum girmeye pek,çocuk olunca göreceksin sende.en zor olan gaz problemi yokda kuzuların sesi soluğu çıkmaz.işallah senin bebiş gazsız olur:)

:71: Arkadaşlar bende malatylıyım.ama ne yazıkki eşimin işi dolayısıyla başka şehirdeyim.güzel memleketimin güzel insanlarına çok selam.
Aramıza hoşgeldin canım

ecem canım merak etme.Benim arada kreşe indiğim oluyor.Çocukları asla zorlamıyorlar hiç bişey için.İçin rahat olsun.yemekleri çok güzel çıkıyor.Bizim kantinden alıyorlar tüm yiyecekleri ve çok dikkat ediyorlar.Seneye yeni binasına taşınacak bitince.Kreş daha güzel olacak.Zaten askeri ortam olduğu için denetimleri sıkı yapılıyor.Kreşin sorumlusunun bebekleride orda zaten.Hem sosyal oluyor çocuklar.Bu sene gönderecektim bende bi sene daha evde kalabilir dediler bende seneye göndericem o yüzden.zaten evdeyim bende.Hiç endişen olmasın.İnan çok güzel ilgileniyorlar.Oğluşun iyileşmiştir inşallah.
Kuzum korkma içini ferah tut inşallah bişey çıkmaz.Çok öp kızımı benim için.
Selam kızlar
Sinemcim ben evdeyim işte biraz rahatsızlanmıştım şimdi daha iyiyim topladım kendimi.Sen nasılsın hala yoğunmu işlerin?
Noacım ben de iyiyim asıl sen nasılsın.Hamilelik nasıl gidiyor?

Kristaltanem işin nasıl canım alışabildinmi sevdinmi işini?
Yabangülüm geldim canım iyiyim şükür.Bi süre giremedim rahatsızdım biliyorsun.Bişeyciğim kalmadı turp gibiyim şimdi :) Sen nasılsın kızım nasıl?

noa21.. canım saol güzel sözlerın ıcın evet dıl gelısıme katkısı cok büyükmüs kresın..

yabangülüm.. canım lojman kresı oldugu ıcıncok cok rahatım hem yemek hem bakım konusunda herseylerı lojmanın kantınınden alıyorlar bütün ürünler en ıyı markadan mesela benım evımde balık corbası pişmez:)
oglumun okula basladıgı gün cıkmıstı...bayıla bayıla yemişti cocuklar..yavas yavas atıyorum endıselerımı..umarım ALLAH pişman etmez

harmonı:))
canım bazen bakıyorum sana cocugu alıp bırakırken:)acık ev adresını vermiş gıbı olmayayım):)
endişelerım azalıyor yavas yavas oglum cok mutlu gelıyor hatta cuma günü hacıvatla karagöz gelecekmıs krese sımdıden ben heyecanlandım:emir_bebek:

dıger arkadaslarda umarım ıyılerdır.

suder44 bak gör hıcbırsey cıkmayacak kızında..ıcını ferah tut canım

Son düzenleme:
Back