Malatya///44

slm kizlar napiyosunuzzz (hepinize toptan soruyorum):))) ben artik gun sayiyorum kizlar bu arada benden bi istegi olan varmii ???/

tünaydın toprağımın tembel insanları bu saat oldu suder ve ecemden başka kimse uğramamış...

gunaydinnnn kizlarrrrrrr napiyosunuzzzz herkes iyimi nerdesiniz yaaaaa burda chrismas 3 gun tatilll:KK66::KK66::KK66: bugunlerde cok mutluyum azaliyo zaman yaaaaaaaaaaaaa ciddi ciddi donuyorum ben yaaaaaaaaaaaaa yinede Rabbim hic pisman etmesin insallah

kızlar mrb!!!napiosunuz?zekocum hoşgeldin.napiosun?kızlar sizlerde ne var neyok?ben işyerindeyim.hiçç işimde yok boş boş oturuom.ne var 2 gün gelmese deselerr :)))

Sudercim canım sayılı gün çabuk geçer merak etme.Çok öpüyorum seni geleceğin günü iple çekiyorum valla.

Noacım hamileyken iş bitsede eve gitsem diyor insan.Patronlarda çok acımasız oluyor yaa iş yokkende hadi eve git demezler nedense.

Kızlar kayıplardasınız topiğimizi boş bırakmayın.

harmonim canım,bi denem valla küçük cadıdan fırsatım olmuyor girmeye inan.gündüzleri kucağımda sürekli.bide eşim bu hafta gece vardıyasındaydı malum ev sobalı olunca uyanmasın diye sürekli kucağıma alınca alıştı cadı.allahtan bu gün sondu:nazar:sen nasılsın özledim valla.şimdi uyuyor fırsat bu fırsat diyip açtım bilg.

selam kızlar. bol yağmurlu bir izmir sabahından herkese selam.
ben bu ara kızımla uğraşıyorum. çarşamba akşamı aniden midesi bulanmaya başladı.
baktık kötü, hemen hastaneye gittik. migren için aldığı bir hap yan etki göstermiş.
neyse çok şükür atlattı. tahliller bizi bayağı uğraştırdı. sonuç o hapı kullanmayacak.
tabii benim pc. bu yüzden yapılamadı. iyileşsin hemen yapar sanırım.
hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın.:KK16::KK54::KK69:

selam kızlar. bol yağmurlu bir izmir sabahından herkese selam.
ben bu ara kızımla uğraşıyorum. çarşamba akşamı aniden midesi bulanmaya başladı.
baktık kötü, hemen hastaneye gittik. migren için aldığı bir hap yan etki göstermiş.
neyse çok şükür atlattı. tahliller bizi bayağı uğraştırdı. sonuç o hapı kullanmayacak.
tabii benim pc. bu yüzden yapılamadı. iyileşsin hemen yapar sanırım.
hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın.:KK16::KK54::KK69:

çok geçmiş olsun ablacım:KK71:

suder safak saymaya başlamışsın,işallah çabucak geçsin zaman.

izmir hala karanlık ve yağışlı. bu yüzden içimiz karardı.
pc.mde arıza büyükmüş. maaşı alıncaya kadar yatacak.
oğluştan laptopuda zor kapıyorum. eee nede olsa ona ait.
bu yüzden fazla aranızda olamıyorum.
şimdiden hepinize mutlu, sağlıklı ve bol paralı bir yıl diliyorum.
hepinizi öpüyorum.:KK16::KK54::KK69:

Kızlar merhaba nasılsınız?Yarın giremeyebilirim dedim bugünden kutlayayım yeni yılınızı.Herşey gönlünüzce olsun sağlık sıhhat mutluluk versin rabbim yeni yılda hepinize.Kocaman öptüm hepinizi. :81: :KK54: :KK54:

ben yeni yila cok kotu giriyorum kuzucum iki gundur atesler icinde yaniyo ve bu Allahiun cazasi yerde doktorlar ibuforen ve parasetamol disinda bisey yapmiyor r korkuyorummmmmmm tek basima kendimi o kadr caresiz ve yalniz hissediyorumki artik bi kabus bitsin isatiyorum gozumu acinca malatyadaki evimde olmak istiyorum .cok korkuyorum gerci o morartilar gectiii bugunlerde cok oynamadigi icin cikmadilar ama daha 15 gun oldu diger antibiyotik bitti 15 gunde bu kadr hasta olmasi ister istemez aklima yine herseyi getiriyor dun aksama kadr sirkeli sularla ovduk yavrumu cok yorgunum cok bitkinim Allahim tum cocuklara benim yavrumada sifa ver ne olurrr:KK14::KK14::KK14:

amin canim cok sagol simdi daha iyi kizim atesi dustu nihayet zip zip zipliyo yineeeee cok sukur:))))

yeni bir yıl ve yeni bir günden herkeze günaydın.
umarım tüm sıkıntılarımız 2010 da kalmıştır.
ve tabii umarım iyi bir yıla girmişizdir.
hepinizi sevgiyle kucaklayıp öpüyorum.:KK16::KK54::KK69::KK70:

gunaydin kizlarrr nasilsiniz neden kimse yokkk kac gundur kzim daha iyi cok sukurr ama beni cok yorduuu suanda ben hastayim biraz

meraba canlarım nasılsınız.yeni yılınız kutlu olsun.harmonim nerdesin sen görünmez oldun buralarda.

X