merhaba hanımlar nasılsınız...ben çok kötüyüm ya hiç iyi değilim geçen c.tesi şu bi türlü çalışmamın kısmet olmadığı sınavdan çıktıktan sonra telefon geldi annem fenalaşmış düşüp bayılmış...apar topar çatalcaya gittik...tansiyonu çıkmış düşüp bayılmış burnundan kan gelmese beyin kanaması geçirecekmiş....offf of Allahım deli olacağım içime ata ata bağıra bağıra ağlamak istiyorum... eşimde gene triplerde h.sonu gideyim diyorum bırakmıyo şeytan diyo bas gırtlağına gidiyorum de çek git... kayınpederde bi tribe girmiş kimse benle ilgilenmiyo diye çekip köye gitmiş e be vicdansız anam hasta be anam...bende salak gibi görümceme niye bana kırılmış diyorum...boşversene kim o kim ne düşünürse düşünsün benim hasta anam dururken onları düşünecek değilim...1.5 saat baygın kalmış anam hastaneye kaldırmışlar...sağolsun çatalcada da abulans yokmuş taa arnavutköyden gel... gelene kadar kadın baygın kendinde değil tepki yok...Allahtan görmedim öyle...off of burnum sızlıyo,gözlerim yanıyo ben anamın yanında olmak istiyorum...gebertcem ben bu kocamı...cins küs ya triplerde ne ya derdimi bırakıp onun nazıyla oynayamam yetti artık...
oyy babam oy anamı öyle görünce üzerine bile gidememiş belli etmemeye çalışıyodu ama onunda üzüntüden tansiyonu çıkmıştı...onlar bu durumdayken beni nasıl bırakmaz ya....görür bak o beni bırakmazsa köye zor götürür onun ailesi ailede benimki ne...ne olur koru onu Allahım nolur ailem için dua edin arkadaşlar...
nerdesiniz hanımlar yaa size çok ihtiyacım var....desteğe, kocamdan bi türlü göremediğim anlayışa, dualarınıza...birazdan patronda gelcek nolur duyun sesimi sizde yalnız bırakmayın beni...
ay kızlar nerelerdesiniz. hiç kimseler uğramamış buraya. bende birileri uğramıştır, bir iki laflayalım diye gelmiştim.kaydirigubbakcemile3
merhaba ablacım malatyadan sevgileeeeropuyorumnanaktan
senin eşin mi malatyalıydı?
bu aralar moralim çok bozuk. kızım eşinden ayrılıyor. ankaradan döndüğümüzden beri eşi problemler yaratmaya başlamıştı. artık iş saygı sınırlarını aşınca kızımın dayanma gücü kalmadı. sonuçta yakında yanımızda olacak. o çok üzgün. yapacağı herşeyi yaptı. artık kızımın üzülmesini istemiyorum. başkalarından duyacağınıza ben sizlere söyleyeyim istedim. tabii bir yuva kolay kurulmuyor. çeşitli fedakarlıklar gerekiyordu. ben evladımın bu çabalarını yakınen takip ettim. ama olmayınca olmuyor işte. kızımızın daima arkasındayız. onun her kararına saygı duyuyoruz. çünkü bunları bizde onunla birebir yaşadık ve gördük. hakkında hayırlı olur inşallah diyoruz.
bu aralar moralim çok bozuk. kızım eşinden ayrılıyor. ankaradan döndüğümüzden beri eşi problemler yaratmaya başlamıştı. artık iş saygı sınırlarını aşınca kızımın dayanma gücü kalmadı. sonuçta yakında yanımızda olacak. o çok üzgün. yapacağı herşeyi yaptı. artık kızımın üzülmesini istemiyorum. başkalarından duyacağınıza ben sizlere söyleyeyim istedim. tabii bir yuva kolay kurulmuyor. çeşitli fedakarlıklar gerekiyordu. ben evladımın bu çabalarını yakınen takip ettim. ama olmayınca olmuyor işte. kızımızın daima arkasındayız. onun her kararına saygı duyuyoruz. çünkü bunları bizde onunla birebir yaşadık ve gördük. hakkında hayırlı olur inşallah diyoruz.
çok üzüldüm ablacım allah hakkında hayırlısını versin bizde bu ara çok üzüldük bildiğiniz gibi emine ve sehernaz benim teyzelerim geçen kandil akşamı emine teyzemin evinde yangın çıktı mutfaktali aspiratörün kabloları tutuşmuş mutfak komple yanmış odalarda isden görünmüyo çok kötü bi manzara vardı allah teyzemleri korumuş onlara bişi olmamış şuan sehernaz teyzemlerdeler biraz kendilerini toparlasınlar gelirler hepinize slmları vardı
evt ablacım ben de elinden geleni yaptığına eminim..
Allah bundan sonra yüzünü güldürsün inşallah..
hayırlısı olsun...
çok üzüldüm ablacım allah hakkında hayırlısını versin bizde bu ara çok üzüldük bildiğiniz gibi emine ve sehernaz benim teyzelerim geçen kandil akşamı emine teyzemin evinde yangın çıktı mutfaktali aspiratörün kabloları tutuşmuş mutfak komple yanmış odalarda isden görünmüyo çok kötü bi manzara vardı allah teyzemleri korumuş onlara bişi olmamış şuan sehernaz teyzemlerdeler biraz kendilerini toparlasınlar gelirler hepinize slmları vardı
ay canım ya duymamıştım. tüh çok üzüldüm. canlarına birşey olmamış önemli olan bu. :1shok: yine malda önemli. hele bu devirde. yazık vallahi. sağ salimler ya gerisi nasıl olsa geri gelir. bizdende selam. büyük geçmiş olsun dileklerimi ilet canım.:1hug:a.s.
ocean canım nasılsın..
ay canım görememişim mesajını, kusura bakma..
iyi diyelim iyi olsun canım ya..
uğraşıyoruz işte..
senden nbr sen nasılsın bakalım?
çok çok geçmiş olsun..
en azından kimsenin canına bişey olmamış..
ev de temzilenir, şükretmek lazım..
ay canım ya duymamıştım. tüh çok üzüldüm. canlarına birşey olmamış önemli olan bu. :1shok: yine malda önemli. hele bu devirde. yazık vallahi. sağ salimler ya gerisi nasıl olsa geri gelir. bizdende selam. büyük geçmiş olsun dileklerimi ilet canım.:1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?