Malatya///44

ahada gene topiği açık unutmuşsunuz bak negelen ne giden kimse yok nerdesiniz hemşolarımmdelikafaduldendelikafadulden:sm_cool:

sl mızlara.s.
topik ben yokken ilerlemiş nasılsınız kızlar sabahları giremiyorum bu arada şu işim bitsin ondan sonra gireyim kk ya diyorum nerde iş bitmiyor birde oğlum bu arada arkadaşlarını çağırıyor her gün pasta börek .....öfff bu oğlan çok seviyor arkadaşlarını onları yanlızda bırakamıyorum neyse kızlar öpüldünüz herkese merhabahihoyyythihoyyyt

bacumm nassın ewt kimse yok bende yeni girdim kaydirigubbakcemile3

selam canımkaydirigubbakcemile3

nasılsınız kızlar napıosunuzz??:1hug:

selam canım ewtya gündüz pek girilmiyo en rahat akşamları bende öptümkaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar iyi akşamlar sizede sehernaz nasılsın senin tabirinle bacım

oziozbi sende gel sohbet edelim kızlar ben kaçırmışım günlüğe yazı yazıyordum

evet kızlar ama malesef ben kaplumbağa hızıyla haraket ettiğim için geç ulaşıyorum kusura bakmayın ya yazı yazmam süperde şu sayfa geçişlerim çok yavaş eee nevar ne yok

o diziyi izliyorum ilk defa baktım allahım böyle ağalı dizilere bayılacağım

o bir şey değil batıda yetişen kadınlar doğudaki kaddınları rahat yaşıyor sanacaklar halbui ne gezer nerde o aşk nerde o saflık ha bire kadınlar eziliyor ama dizilerde sanki doğudaki kadınlar çok rahatmış gibi anlatılıyor kuma olayı oooohhh ne rahat babam zorla evlendirdi meselesi tabi sözüm malatyadan ötesine

adı üstünde flim bazılarınıda abrtıyolar ben şimdi çocukların şarkı yarışmasını seyrediyom çok güzel söylüyolar sesleri çokk güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…