- 18 Nisan 2008
- 1.228
- 2
- 116
canım benim moralim bozuk olduğundan pek giremiyordum. bizim 5 seneye yakındır bir mahkememiz vardı. birine eşim kefil olmuştu. sonuçta maaşımıza icra gelmişti. mahkemeler bizi bayağı yıpratmıştı. 1. davayı kazandık. adam durmamış temyize taşımıştı. onuda nihayet kazandık. ama çok yıprandık. icrayı faiziyle ödemiştik. faizinde faizini ödüyorduk. ne zor işlerdi. nihayet bitti. şimdi verdiklerimizi alacağız ama yine mahkeme başlayacak. bu olayla uğraşmaktan sinirlerimiz bayağı yıpranmıştı.
en son bu perşembe eşim kalp krizi geçirdi. düşün çektiğimizi. adamcağız çok yıpranmıştı. şimdi bu üzüntü beni yıktı. eskiden iyilik yapınca iyilik bulurdun. insanlarımız çok değişti. başta güven duygularımızı yitirir olduk. allah kimseyi böyle durumlara sokmasın.
geleyim kızikoma. kızikomda tüp bebek telaşında. bebeğinin normal yolla olamayacağı anlaşıldı. bu durumda bizi üzmüştü. allahtan yaşı henüz küçük. erken farkedildi. tedavisi başladı. dua edin ne olur. o da bebeğine kavuşsun.
benden haberler bunlar. kafamı toplamaya uğraştığım için pek giremedim. girince de sıkılıp hemen çıkıyordum. beni anlarsınız sanırım.
hepinizi öpüyorum.:1hug:a.s.
çok geçmiş olsun ablacım gerçekten insan kime güveneceğini şaşırır oldu. Allah bundanadakurtarsın sizi kızında bebişine tez vakit kavuşur inşallah :Saruboceq: