ay ay kıyamam hemen de alınırmış ama ben baktım göremedim valla...göz numaram mı büyüdü nedir....zekocum hoş geldin kim vefasız kız gerilere git de gör ne kadar seni sordum bu kız nerde kaçak hem suçlusun hem güçlüsün allah kolaylık versin hadi öpüyorummmm
yeni üyelerede hoş geldiniz diyorum size sözüm yok arkadaşlar ben çalımımı diğerlerine yaptım...bak hemen beni hem suçlu hemde güçlü ilan ettiler bile anacım bu hanımlar hiç altta da kalmıyo...keyfimden mi uğramıyorum işler çok yoğum valla.bana inanmıyosanız sinemin yazdıklarını okuyun biz meslektaşız bakın onunda benim gibi perti çıkmış öyle yazıyo...dimi kız destek versene...
uzun zamandır buralara uğrayamadım. inşallah hepiniz iyisinizdir.
kızlar günaydın nsılsınız hayırlı cumalar
yaa niye bu topik bu kadar hareketsizleşmiş noluyoruz hanımlar lütfen canlanın...hani artık emine ablanın günlerinden sehernaz ablanın yaptığı temizlikten firstlady ablanın kızından bahsettiği yok... halbuki pc yi yenilediği için ben first lady abladan bayağı ümitliydim...canelde görünmüyo,yabangülüm ve daha aklıma gelmeyen isimler...nerdesiniz ya hadi canlanın bakın yeni üyelerede kötü örnek oluyosunuz tembelleşmeyin...söyleyenede bak deme...ama valla ben bu aralar evin yolunuda zor buluyorum inanın o kadar...hatta bazen eve gitmiyorum...çüşşş demeyin ben eniştemin yanında çalışıyorum çok geç olunca beni bırakıp yorulmasın diye ablamda kalıyorum ondan...
teyzoşum napıyon çoook öpüyorummm
Günaydın kızlar nasılsınız? bende bugün zeko gibi çalışıyorumsenağlama
İşler bugün herzamankinden daha da yoğun üff...:a015:
Acaba bugün akşam olur mu:uhm:
selam bacularrrr canel72 kaydirigubbakcemile3 canımmm zekocummmm kaydirigubbakcemile3sinemcim kaydirigubbakcemile3eminecimmm kaydirigubbakcemile3 paresssss canımmmkaydirigubbakcemile3
hepinize iyi hafta sonlarıı iyi gezmeler iyi calışmalarrr öpüldünüzzzzzsositososito
günaydınnn bacımmm nasılsınnnn:1hug:
yaa niye bu topik bu kadar hareketsizleşmiş noluyoruz hanımlar lütfen canlanın...hani artık emine ablanın günlerinden sehernaz ablanın yaptığı temizlikten firstlady ablanın kızından bahsettiği yok... halbuki pc yi yenilediği için ben first lady abladan bayağı ümitliydim...canelde görünmüyo,yabangülüm ve daha aklıma gelmeyen isimler...nerdesiniz ya hadi canlanın bakın yeni üyelerede kötü örnek oluyosunuz tembelleşmeyin...söyleyenede bak deme...ama valla ben bu aralar evin yolunuda zor buluyorum inanın o kadar...hatta bazen eve gitmiyorum...çüşşş demeyin ben eniştemin yanında çalışıyorum çok geç olunca beni bırakıp yorulmasın diye ablamda kalıyorum ondan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?