Malatya///44

zekocum hoş geldin kim vefasız kız gerilere git de gör ne kadar seni sordum bu kız nerde kaçak hem suçlusun hem güçlüsün allah kolaylık versin hadi öpüyorummmm
ay ay kıyamam hemen de alınırmış ama ben baktım göremedim valla...göz numaram mı büyüdü nedir....

yeni üyelerede hoş geldiniz diyorum size sözüm yok arkadaşlar ben çalımımı diğerlerine yaptım...bak hemen beni hem suçlu hemde güçlü ilan ettiler bile anacım bu hanımlar hiç altta da kalmıyo...keyfimden mi uğramıyorum işler çok yoğum valla.bana inanmıyosanız sinemin yazdıklarını okuyun biz meslektaşız bakın onunda benim gibi perti çıkmış öyle yazıyo...dimi kız destek versene...

Haklısın canım ya son günlerde bizim işlerde daha da yoğunlaştı seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcımız olsun senağlama

günaydııın hanımlar herkese hayırlı hafta sonları diliyorum benimki pek parlak geçmicek ama çünkü hem cumartesi hem pazar çalışacaz....yaniii çile bülbülüm çile...

yaa niye bu topik bu kadar hareketsizleşmiş noluyoruz hanımlar lütfen canlanın...hani artık emine ablanın günlerinden sehernaz ablanın yaptığı temizlikten firstlady ablanın kızından bahsettiği yok... halbuki pc yi yenilediği için ben first lady abladan bayağı ümitliydim...canelde görünmüyo,yabangülüm ve daha aklıma gelmeyen isimler...nerdesiniz ya hadi canlanın bakın yeni üyelerede kötü örnek oluyosunuz tembelleşmeyin...söyleyenede bak deme...ama valla ben bu aralar evin yolunuda zor buluyorum inanın o kadar...hatta bazen eve gitmiyorum...çüşşş demeyin ben eniştemin yanında çalışıyorum çok geç olunca beni bırakıp yorulmasın diye ablamda kalıyorum ondan...

günaydın zekocum ve tüm hanımlar nasılsınız bakalım ben çok iyiym ewt buralar çok sesizleşmiş yahuuuu hadi bakalım kalkın hanımlarrr tembel tembel yatmayın delikafaduldenkafamçokkarıştıhihoyyyta.s.:dance:

günaydınlarrrr kızlar oh oh herkez yazıp kaybolmuş tabi canım boş bırakmıyalım nasıl hemşolarız toppiğimiz arkalara düşerse üzülüyorum valla zekocum daha günlere fazla gidemedim nazar ettin annem hastalanınca ara verdim şimdi iyi gidiyorum gene herkeze iyi hafta sonlari hepinizi öpüyorummm

Günaydın kızlar nasılsınız? bende bugün zeko gibi çalışıyorumsenağlama
İşler bugün herzamankinden daha da yoğun üff...:a015:
Acaba bugün akşam olur mu:uhm:

selam bacularrrr canel72 kaydirigubbakcemile3 canımmm zekocummmm kaydirigubbakcemile3sinemcim kaydirigubbakcemile3eminecimmm kaydirigubbakcemile3 paresssss canımmmkaydirigubbakcemile3
hepinize iyi hafta sonlarıı iyi gezmeler iyi calışmalarrr öpüldünüzzzzzsositososito

günaydınnn bacımmm nasılsınnnn:1hug:

canım benim moralim bozuk olduğundan pek giremiyordum. bizim 5 seneye yakındır bir mahkememiz vardı. birine eşim kefil olmuştu. sonuçta maaşımıza icra gelmişti. mahkemeler bizi bayağı yıpratmıştı. 1. davayı kazandık. adam durmamış temyize taşımıştı. onuda nihayet kazandık. ama çok yıprandık. icrayı faiziyle ödemiştik. faizinde faizini ödüyorduk. ne zor işlerdi. nihayet bitti. şimdi verdiklerimizi alacağız ama yine mahkeme başlayacak. bu olayla uğraşmaktan sinirlerimiz bayağı yıpranmıştı.
en son bu perşembe eşim kalp krizi geçirdi. düşün çektiğimizi. adamcağız çok yıpranmıştı. şimdi bu üzüntü beni yıktı. eskiden iyilik yapınca iyilik bulurdun. insanlarımız çok değişti. başta güven duygularımızı yitirir olduk. allah kimseyi böyle durumlara sokmasın.
geleyim kızikoma. kızikomda tüp bebek telaşında. bebeğinin normal yolla olamayacağı anlaşıldı. bu durumda bizi üzmüştü. allahtan yaşı henüz küçük. erken farkedildi. tedavisi başladı. dua edin ne olur. o da bebeğine kavuşsun.
benden haberler bunlar. kafamı toplamaya uğraştığım için pek giremedim. girince de sıkılıp hemen çıkıyordum. beni anlarsınız sanırım.
hepinizi öpüyorum.:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…