• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

lame kaydirigubbakcemile3sinem 44kaydirigubbakcemile3 emine44 kaydirigubbakcemile3 hepinize günaydın bacılarr neşeniz bol gününüz güzel olsun öpüldünüz

kızlarrr terkmi ettiniz burayı hemşolar nerdesiniz havalar düzelince uğramaz oldunuz aşkolsun yani öpüyorum hepinizi görüşmek üzere

kızlarrr terkmi ettiniz burayı hemşolar nerdesiniz havalar düzelince uğramaz oldunuz aşkolsun yani öpüyorum hepinizi görüşmek üzere

İşler çok yoğun bugün:a015: ancak gelebildim canım çıktı valla ve daha gün bitmedisenağlama
Gün bitmedi ama ben bittim ne yapacam bilmiyorum:uhm:

selam hanımlar nasılsınız bakalım....neler yaptınız ben yokken...yeniler varmı aramızda...bide emineyle sehernaz ablanın annesini çok merak ettin nasıl oldu...yaa bizim işler çok yoğun eve pert bi şekilde gidiyorum...haziranda anca rahat ederiz herhal...bide bu yoğunlukta çalışmadan staj sınavına giricem neyime güveniyorsam artık...kaynanamlarda gelicek bu sene köy yoluda görünüyo offff of...dua edin nolur çoook ihtiyacım var...

eee hanımlar yoksa beni unuttunuz mu,hatırlayanınız varmı topiğinizin kaçak kızını...

eee hanımlar beni unuttunuz mu yoksa aranızda topiğinizin kaçak kızını hatırlayan var mı...

eee hanımlar beni unuttunuz mu yoksa aranızda topiğinizin kaçak kızını hatırlayan var mı...

kızzz bacımmm seni biz nasıl unuturuz benim yazımı okumadınmı daha dün yazdım zeko nerdesin diye yazıma bi cevap yazsaydın beaaaa çokkk sevindim hoşgeldin sefalar getirdin annemde allha şükürler olsun iyileşiyo öpüyorummmmkaydirigubbakcemile3

kızzz bacımmm seni biz nasıl unuturuz benim yazımı okumadınmı daha dün yazdım zeko nerdesin diye yazıma bi cevap yazsaydın beaaaa çokkk sevindim hoşgeldin sefalar getirdin annemde allha şükürler olsun iyileşiyo öpüyorummmmkaydirigubbakcemile3
oy oy oy vefalı ablam benim mesaj yazdıktan sonra yazılanları okuyabildim ha patron geldi ha gelecek diye anca o kadar oluyo...hakkaten beni tek soran senmişin vefalı ablam benim diğerlerinede küstüm ayrıca seni öz diğerlerini üvey ablalar ilan ediyorum...annenin iyi olmasına çok sevindim onlar bi tane ya yeri doldurulmaz ondaki huzuru şefkati başkakimsede bulamazsın Allah eksikliklerini göstermesin...

bu arada herkese günaydınlar diliyorum...hee bide sehernaz abla biz çok yoğunuz cumartesi hatta pazar bile çalışıcaz eğer gene uzun süre kaybolursam merak etme...diğerlerine sözüm yok zati hiç kimse merak etmemiş beni bu müzik sesi ne emrahtan acıların çocuğu çalıyo galiba öhö öhö...

zekocum hoş geldin kim vefasız kız gerilere git de gör ne kadar seni sordum bu kız nerde kaçak hem suçlusun hem güçlüsün allah kolaylık versin hadi öpüyorummmm

zekocum merak sdemedim kusura bakma ben yeni üyeyyim mesajlarını okudum ama görüşemedik bir türlü csnım........................
herkese slm kızlar nasılsınız bugün hava güzel diye kimse online olmuyor anlaşılan

Back