Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel hafta sonları malatya Şeniz
lame kaydirigubbakcemile3sinem 44kaydirigubbakcemile3 emine44 kaydirigubbakcemile3 hepinize günaydın bacılarr neşeniz bol gününüz güzel olsun öpüldünüz
kızlarrr terkmi ettiniz burayı hemşolar nerdesiniz havalar düzelince uğramaz oldunuz aşkolsun yani öpüyorum hepinizi görüşmek üzere
kızlarrr terkmi ettiniz burayı hemşolar nerdesiniz havalar düzelince uğramaz oldunuz aşkolsun yani öpüyorum hepinizi görüşmek üzere
geldim geldim topiğimizi yanlız bırakırmıyız ayoll bende öptüm teyzoşum:1hug:
canım burdayız senden naber topiğimizi çıkaralım yukararıya gelinde burda sohbet edelimgünaydın hanımlar uyuyormusunuz canlanın malatya arka sayfaya düşmüş lame pareess nerdesiniz
eee hanımlar beni unuttunuz mu yoksa aranızda topiğinizin kaçak kızını hatırlayan var mı...
oy oy oy vefalı ablam benim mesaj yazdıktan sonra yazılanları okuyabildim ha patron geldi ha gelecek diye anca o kadar oluyo...hakkaten beni tek soran senmişin vefalı ablam benim diğerlerinede küstüm ayrıca seni öz diğerlerini üvey ablalar ilan ediyorum...annenin iyi olmasına çok sevindim onlar bi tane ya yeri doldurulmaz ondaki huzuru şefkati başkakimsede bulamazsın Allah eksikliklerini göstermesin...kızzz bacımmm seni biz nasıl unuturuz benim yazımı okumadınmı daha dün yazdım zeko nerdesin diye yazıma bi cevap yazsaydın beaaaa çokkk sevindim hoşgeldin sefalar getirdin annemde allha şükürler olsun iyileşiyo öpüyorummmmkaydirigubbakcemile3