herkese merhabaaaaa.topiği ben açmıştım ama sonra pek uğrayamadım.topiğimizi yalnız bırakmayanlara teşekkürlerrrrr.ben bebek olduğu için anneler topiğindeyim daha çok ama burayıda özlemişim.
saol canım sanda hayırlı cumalargünaydın malatya kaydirigubbakcemile5
hayırlı cumalar hepinize :Saruboceq:
Hepinize sevgiler saygılar efem Şeniz Hayırlı cumalar pektabi a.s.
günaydın hanımlar hayırlı cumalar
herkese merhabaaaaa.topiği ben açmıştım ama sonra pek uğrayamadım.topiğimizi yalnız bırakmayanlara teşekkürlerrrrr.ben bebek olduğu için anneler topiğindeyim daha çok ama burayıda özlemişim.
günaydın herkese kimse yokmu ben her sAbah deli deli burdayım......................:lepi:
yok ya iş güç yapıyorum arada takılıyorum mesala soğanı kavrulmasını beklerken bir taraftan mesaj yazıyorum fena takkıldım kadınlar kulübüne rüyalarıma bie giriyor çok sevdim burayı çok :enbuyukkk::enbuyukkk:ayy ne güzel erkenden girebiliyon biz tembel geç kalkıyoruz iş güç derken bu saatlre kalıyoruzkaydirigubbakcemile3
yok ya iş güç yapıyorum arada takılıyorum mesala soğanı kavrulmasını beklerken bir taraftan mesaj yazıyorum fena takkıldım kadınlar kulübüne rüyalarıma bie giriyor çok sevdim burayı çok :enbuyukkk::enbuyukkk:
güzel hafta sonları malatya Şeniz
Selam kızlar ben de malatyalıyım ve aranıza kabul edermisiniz beni
hoş geldin canım sefalar getirdin ohh bi arkadaşımız daha oldu ben çok sevindimŞeniz
Selam kızlar ben de malatyalıyım ve aranıza kabul edermisiniz beni
hoş geldin canım seni burda görmek çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?