iyi pazarlar kızlar nasılsınız?Misafirlerimi gönderdim.Artık buluşabiliriz.Gün belirleyelim hep birlikte.
bi denem,canommmmmm demek gitti misafirlerindelikafaduldengöremez olmuştuk seni.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi pazarlar kızlar nasılsınız?Misafirlerimi gönderdim.Artık buluşabiliriz.Gün belirleyelim hep birlikte.
Evet canım gittiler.Misafir olunca pek oturamıyosun haliyle bilgisayara.1 ay mı kaldı canım doğuma?bi denem,canommmmmm demek gitti misafirlerindelikafaduldengöremez olmuştuk seni.
günaydınn millett!!yabangülüm erkencisin bugün.napiosun ne var ne yok?harmoni gözünaydın bu arada gitmiş misafirlerin.buluşmayı ne zaman yapacağız?bu hafta diilde önümüzdeki hafta olsa olurmu?
evet canım sabah eşimi yolldım işe hast.gideceğim için yatmadım bilg.açtım bakayım dedim.günaydınn millett!!yabangülüm erkencisin bugün.napiosun ne var ne yok?harmoni gözünaydın bu arada gitmiş misafirlerin.buluşmayı ne zaman yapacağız?bu hafta diilde önümüzdeki hafta olsa olurmu?
Evet canım gittiler.Misafir olunca pek oturamıyosun haliyle bilgisayara.1 ay mı kaldı canım doğuma?
Günaydın canıım.Olur önümüzdeki hafta olsun farketmez benim için.Akşammı gündüzmü buluşucaz.Akşam gelemeyen arkadaşlarımız olurmu acaba?kızlar ne dersiniz?
tünaydın canlarım nasılsınız.Yabangülüm buralardayım ben ama birazdan dışarı çıkıcam.Çıkmadan bi bakayım dedim.Çok öptüm hepinizi.
kızlar nere kayboldunuz yine??sudercim nerelerdesin?ee buluşma işini naptık?haftaya buluşuomuyuz?haftaya perşembe uygunmudur herkese?saat 4de bulusalım.bende izin alırım.hem yabangülüm içinde problem olmaz.olurmu kızlar?
kızlar slm bulusuyomusunuz.ben persembe gelemem çünkü eşim o gun şehır dışında calışıyo o bırakır bızı berılle mınıbus falan hem havalar soğudu..akşam 7 den sonrada gelemem çunku 8 gıbı kızımı yatırıyorum .( ay ne sorunlu çıktım:) persembe hariç hergun gelebılırım ve benım için en uygun saat 4 gıbı falan olur yoksa berılın uykusu kafasına vurur rahat vermez bana..gerci ben tam saatlıde gelemeyebılırım yanı kızıma bağlı takdır edersınızkı:))) ama gecıkmelıde olsa gelmek ıstıyorum.bıde şu var h.sonu olursa berıl az yanımda durduktan sonra onu eşime verebılırım yarım saat falan oyalar...
bırde malatyaparktakı mado özsütte falan bulussak çünkü orası kapalı berılı babasına verırsem tırtıla falan bıner oyalanır (tabı h.sonu olursa)..........ay işte burada yalnızım kımse yokkı bırakmaya bırı olsa bırakır 2 saatlığıne gelırdım daha rahat....
yabangulum senı cok merak edıyorum çok zayıftın bakalım şişmanladınmı:)))doğurmadan görüşek bi...
Ayvalık kızını sorun etme inan ben seve seve bakarım :1hug:
kızlar slm bulusuyomusunuz.ben persembe gelemem çünkü eşim o gun şehır dışında calışıyo o bırakır bızı berılle mınıbus falan hem havalar soğudu..akşam 7 den sonrada gelemem çunku 8 gıbı kızımı yatırıyorum .( ay ne sorunlu çıktım:) persembe hariç hergun gelebılırım ve benım için en uygun saat 4 gıbı falan olur yoksa berılın uykusu kafasına vurur rahat vermez bana..gerci ben tam saatlıde gelemeyebılırım yanı kızıma bağlı takdır edersınızkı:))) ama gecıkmelıde olsa gelmek ıstıyorum.bıde şu var h.sonu olursa berıl az yanımda durduktan sonra onu eşime verebılırım yarım saat falan oyalar...
bırde malatyaparktakı mado özsütte falan bulussak çünkü orası kapalı berılı babasına verırsem tırtıla falan bıner oyalanır (tabı h.sonu olursa)..........ay işte burada yalnızım kımse yokkı bırakmaya bırı olsa bırakır 2 saatlığıne gelırdım daha rahat....
yabangulum senı cok merak edıyorum çok zayıftın bakalım şişmanladınmı:)))doğurmadan görüşek bi...