Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya arkadaslar alakasız olcak ama sıteye eynı uye oldum malatyada dıyetısyen arıyorum bılenınız varmı.ozel hastane muayenehane farketmez. yardımcı olursanız cok sevınırım
Kızlar nerelerdesiniz cumartesiye az kaldı hadi ayarlayın artık saatleri bende dişe gelip gidiyorum bu sıralar isyanlardayım.
evet canım dişle işim en az 10 gün daha sürecek.Komple ağız bakımı yapılıyor.Porselenler değişiyor.Dolgu yapılacak vs.işte.canım daha çokmu diş işin?
günaydın kızlar!iki gündür izinliydim.evde hiç vakit bulamadım yazayım.buluşma işi noldu?kimseden ses çıkmaz oldu.eğer uymuosa herkes gelebilsin die haftaya kalsın isterseniz.iki gün kaldı kimseden ses yok...
evet canım dişle işim en az 10 gün daha sürecek.Komple ağız bakımı yapılıyor.Porselenler değişiyor.Dolgu yapılacak vs.işte.
olsun sonuçta sağlık için.şutarafagitti
Canım nasılsın bi sorun yoktur umarım.Buluşma için uymayan gün değil saatler sanırım.Haftayada kalsa gene saatler konusunda sıkıntı olacak.Buna bi çözüm bulmak lazım.Saat 4 te buluşsak cumartesi herkese uyarmı acaba.Geç gelenleride bekleriz biraz.Hemen kalkılmıyor nasılsa.En az 3 saat otururuz.
kızlar o zaman cumartesi saat 3de buluşuyoruz.neresi olsun?lalezar uygunmu?hem oyun parkıda var çocukla gelenler için ii olur.
Selam kızlar nasılsınız
Umarım herkes iyidir
Harmoni canım çok geçmiş bende dişlerimden çok çektim
Cumartesi saat 3'te buluşsak yanlış hatırlamıyorsam saat 4 kristaltaneye uymuyor
Nerde buluşuyoruz??
kızlar o zaman cumartesi saat 3de buluşuyoruz.neresi olsun?lalezar uygunmu?hem oyun parkıda var çocukla gelenler için ii olur.
bu cumartesi saat 3 te mi kızlar
olsun sonuçta sağlık için.şutarafagitti....
kızlar bi aksilik olmazsa bende tam 3 te malatya park ta mcdonaldsn önünde olcam muhtemel iki arkadaşımda olur benimle