• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

ya arkadaslar alakasız olcak ama sıteye eynı uye oldum malatyada dıyetısyen arıyorum bılenınız varmı.ozel hastane muayenehane farketmez. yardımcı olursanız cok sevınırım

ya arkadaslar alakasız olcak ama sıteye eynı uye oldum malatyada dıyetısyen arıyorum bılenınız varmı.ozel hastane muayenehane farketmez. yardımcı olursanız cok sevınırım

Betusss bende çok iyi bilmiyorum burdaki hastaneleri arkadaşlarda uğramamış bugün uğrayınca bilgisi olan olursa cevaplar sorunu.Sen Adıyamandanmı geliceksin buraya yoksa Malatyadamı oturuyorsun?

Kızlar nerelerdesiniz cumartesiye az kaldı hadi ayarlayın artık saatleri bende dişe gelip gidiyorum bu sıralar isyanlardayım.

günaydın kızlar!iki gündür izinliydim.evde hiç vakit bulamadım yazayım.buluşma işi noldu?kimseden ses çıkmaz oldu.eğer uymuosa herkes gelebilsin die haftaya kalsın isterseniz.iki gün kaldı kimseden ses yok...

canım daha çokmu diş işin?
evet canım dişle işim en az 10 gün daha sürecek.Komple ağız bakımı yapılıyor.Porselenler değişiyor.Dolgu yapılacak vs.işte.

günaydın kızlar!iki gündür izinliydim.evde hiç vakit bulamadım yazayım.buluşma işi noldu?kimseden ses çıkmaz oldu.eğer uymuosa herkes gelebilsin die haftaya kalsın isterseniz.iki gün kaldı kimseden ses yok...

Canım nasılsın bi sorun yoktur umarım.Buluşma için uymayan gün değil saatler sanırım.Haftayada kalsa gene saatler konusunda sıkıntı olacak.Buna bi çözüm bulmak lazım.Saat 4 te buluşsak cumartesi herkese uyarmı acaba.Geç gelenleride bekleriz biraz.Hemen kalkılmıyor nasılsa.En az 3 saat otururuz.

evet canım dişle işim en az 10 gün daha sürecek.Komple ağız bakımı yapılıyor.Porselenler değişiyor.Dolgu yapılacak vs.işte.

olsun sonuçta sağlık için.şutarafagitti

Canım nasılsın bi sorun yoktur umarım.Buluşma için uymayan gün değil saatler sanırım.Haftayada kalsa gene saatler konusunda sıkıntı olacak.Buna bi çözüm bulmak lazım.Saat 4 te buluşsak cumartesi herkese uyarmı acaba.Geç gelenleride bekleriz biraz.Hemen kalkılmıyor nasılsa.En az 3 saat otururuz.

olsun sonuçta sağlık için.şutarafagitti....

Selam kızlar nasılsınız
Umarım herkes iyidir
Harmoni canım çok geçmiş bende dişlerimden çok çektim
Cumartesi saat 3'te buluşsak yanlış hatırlamıyorsam saat 4 kristaltaneye uymuyor
Nerde buluşuyoruz??

kızlar o zaman cumartesi saat 3de buluşuyoruz.neresi olsun?lalezar uygunmu?hem oyun parkıda var çocukla gelenler için ii olur.

Selam kızlar nasılsınız
Umarım herkes iyidir
Harmoni canım çok geçmiş bende dişlerimden çok çektim
Cumartesi saat 3'te buluşsak yanlış hatırlamıyorsam saat 4 kristaltaneye uymuyor
Nerde buluşuyoruz??

Benim için şimdilik bi sorun yok.Siz çalışıyorsunuz o yüzden saatleri siz ayarlayın.

kızlar o zaman cumartesi saat 3de buluşuyoruz.neresi olsun?lalezar uygunmu?hem oyun parkıda var çocukla gelenler için ii olur.

Canım evet oyun parkı var ama açık alanda kalıyor oyun parkı çocukları üşütmeyelim. Hava bugünden itibaren soğuyor yine.Ayvalıkta küçük bebişle gelecek malatya park olsa yine iyi olmazmı.Benim kızıda ancak orda zapdedebilirim.Sizin için sıkıntı olmazsa tabii.

bu cumartesi saat 3 te mi kızlar

Evet canım saat 3'te gelebilirmisin sorun olurmu senin için?

olsun sonuçta sağlık için.şutarafagitti....

Evet kuzum sağlık için tai hepsi.Yabangülüm sana uyarmı saat 3'te gelebilirmisin?Eşine bi sor bakalım.

Günaydın kızlar nasılsınız
Herkese Hayırlı Cumalar
Harmoni canım malatya parkta buluşalım tabi çocuklarıda düşünmemiz gerekiyor :emir_bebek:
Yalnız ben malatya park'a bir defa gittim ve fazla bilmiyorum :kedi: eğer sizi bulamazsam ararım siz beni bulunduğum yerden alırsınız olur mu? :kedi:

tamm kızlar.malatya park olsun ozaman.saat 3'de.mcdonaldsın önünde.uygunmudur sizin içinde?

tamam canlarım saat 3 te ben ordayım inşallah.Yabangülüm,kristaltane,ayvalık ve eceem sizede uyarmı?

kızlar bi aksilik olmazsa bende tam 3 te malatya park ta mcdonaldsn önünde olcam muhtemel iki arkadaşımda olur benimle

Back