• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

günaydınnn kızlar.bu ne miskinlik böylee!!!nerelerdesiniz bakiyim?sinemcim yine sesin soluğun çıkmıyor.ben malum işteyim.hiç bi işim yok boş boş oturuyorum.ne var hadi kalk git deseler.zaten bilolar rahatsızım.
yabangülüm nasıl gidiyor son anlar?valla başı bu kadar zorsa sonunu tahmin edemiyorum :)))

yok canım allah kolaylığını veriyor.sadece bel ağrısı yaptı bizimkisi oda ağırlık olduğu için haliyle normalmiş.sağlıkla alalımda işallah gelip geçici şeyler bunlar.

Selam kızlar ben geldim
Noa çok geçmiş olsun canım umarım şimdi iyisindir
Yabangülüm Allah yardımcın olsun
Harmoni ve Suder siz nasılsınız
Kristaltane canım senden naber

Kızlar beni soracak olursanız ben yoğun bi şekilde çalışmaya devam ediyorum sempatiksalakcinni

iyiyim sinemcim çok şükür.sende yoğunsun anlaşılan.çalış bi türlü çalışma bi türlü.harmoni naptın misafirleri?çabuk yollada buluşalım.
suderim iş nasıl gidiyor?ne güzel unutursun bazı şeyleri işte...

Selam kızlar ben geldim
Noa çok geçmiş olsun canım umarım şimdi iyisindir
Yabangülüm Allah yardımcın olsun
Harmoni ve Suder siz nasılsınız
Kristaltane canım senden naber

Kızlar beni soracak olursanız ben yoğun bi şekilde çalışmaya devam ediyorum sempatiksalakcinni

amin canım saolopuyorumnanaktan

Kızlar merhaba gündüz giremedim misafirleri gezdirdim biraz.Eve geldik yorulmuşuz valla.Sinemcim iyiyim canım sağol iş olsada bizde çalışsak valla yavaş yavaş iş hayatına dönsemmi diyorum ama ufaklığa kıyamıyorum.Noa cım hafta sonunda gidecekler galiba ne zaman gitceksiniz diye sorulmuyorda.Gitsinlerde buluşalım canım.Özledim bende sizi.Suderim sende gelsende bide senlede buluşma yapsak ne güzel olur.
Yabangülüm son zamanlar biraz sıkıntı yaşarsın ama az kaldı sabret canım benim.Bebişini kucağına alınca hepsini unutacaksın suderinde dediği gibi.
Kristaltane sende az uğrar oldun hayırdır canım iyisindir umarım?

Kızlar merhaba gündüz giremedim misafirleri gezdirdim biraz.Eve geldik yorulmuşuz valla.Sinemcim iyiyim canım sağol iş olsada bizde çalışsak valla yavaş yavaş iş hayatına dönsemmi diyorum ama ufaklığa kıyamıyorum.Noa cım hafta sonunda gidecekler galiba ne zaman gitceksiniz diye sorulmuyorda.Gitsinlerde buluşalım canım.Özledim bende sizi.Suderim sende gelsende bide senlede buluşma yapsak ne güzel olur.
Yabangülüm son zamanlar biraz sıkıntı yaşarsın ama az kaldı sabret canım benim.Bebişini kucağına alınca hepsini unutacaksın suderinde dediği gibi.
Kristaltane sende az uğrar oldun hayırdır canım iyisindir umarım?

eskisi gibi göremeyince özlüyoruz yaaaaaa seni.

günaydınnn kızlarrr!!ne var ne yokk?ben dün küçücük bir kalp gördümm :))) aman allahım ne kadar güzel bir duygu böle bu?Allahım isteyen herkese yaşat yarabbimm..kusmalara başladım kızlar ya.sabah evden kahvaltı yapıp cıkıorum ama işe gelince hepsi çıkıyor.valla napcam böle bilmiyorum.ben her çıkardıkça yemek yemek zorunda kalıcam o zaman diilmi?çünkü midem boş kalıor.

günaydınnn kızlarrr!!ne var ne yokk?ben dün küçücük bir kalp gördümm :))) aman allahım ne kadar güzel bir duygu böle bu?Allahım isteyen herkese yaşat yarabbimm..kusmalara başladım kızlar ya.sabah evden kahvaltı yapıp cıkıorum ama işe gelince hepsi çıkıyor.valla napcam böle bilmiyorum.ben her çıkardıkça yemek yemek zorunda kalıcam o zaman diilmi?çünkü midem boş kalıor.

:asigim: maşallahhhhhhh çok sevindim allahım tamamına erdirsin işallah.kusmalara 3.aya kadar katlanacaksın artık yapacak bişey yok bebişin iyi olsunda yeter.

Günaydın kızlar
Herkese hayırlı Cumalarrrr
Noa Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Yabangülüm aynı dileklerim senin içinde geçerli
Harmoni,suder,kristaltane sizler nasılsınız...
Malatya'nın soğukları başladı yine mafoldumben

Günaydın kızlar
Herkese hayırlı Cumalarrrr
Noa Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Yabangülüm aynı dileklerim senin içinde geçerli
Harmoni,suder,kristaltane sizler nasılsınız...
Malatya'nın soğukları başladı yine mafoldumben

sağolll cnm benimm :))) Allah sanada şöyle hayırlısıyla bi koca nasip etsinde seninde bebek haberlerini alalım inşallah :))
harmoni yoğun bu aralar.misafiri var :))) kaynanacuğuuu :)))
yabangülüm sen napion?hazırlıklar bittimi?odasını falan hazırladınbmı?ay ne heycanlıdır şimdi o alışverişler :)) darısı benim başıma inşallahh

sağolll cnm benimm :))) Allah sanada şöyle hayırlısıyla bi koca nasip etsinde seninde bebek haberlerini alalım inşallah :))
harmoni yoğun bu aralar.misafiri var :))) kaynanacuğuuu :)))
yabangülüm sen napion?hazırlıklar bittimi?odasını falan hazırladınbmı?ay ne heycanlıdır şimdi o alışverişler :)) darısı benim başıma inşallahh

iyiyim günleri sayıyoruz:)son zamanlar geçmek bilmiyor hiçşutarafagittibizim evimiz sobalı olduğu için bide fazla odamız olmadığı için bebek odamız olmayacak.hazırlıkları annem yapıyor biliyorsundur ilk bebek için beşik anne tarafından hazırlanır o yüzden pek bişey almadım ben.

Son düzenleme:
Noa iyi dileklerin için çoookkkk teşekkür ederim
Sen de bir kaç ay sonra alışverişe çıkarsın
Yabangülüm annen için ne tatlı heyacanlardır beşik hazırlamak
Aklıma annemin yiğenlerim için yaptığı hazırlıklar geldide
Kız kardeşin var mı bilmiyorum ama onlar içinde hoş bi telaştır
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder size bütün hamilelere :Saruboceq:

Kızlar merhaba...Noa cım demek küçüçcük bi kalp sesi duydun.Çok sevindim yaa.Benim hamileliklerim aklıma geldi.Çok duygulanıyor insan.Hele 4 aylık falan olsun elini yüzünü gördüğünde gözyaşlarını tutamazsın.Zaten hamilelikte insan çok duygusal oluyor.Allahım nazarlardan saklasın ikinizide.
Yabangülüm sobalı odaya bi beşik yaparsınız olur biter.Şimdiden odaya gerek yok zaten.Büyüyünce odası olur onun zaten.Ağrın nasıl oldu?
Sinemcim bende misafirler var onlarla ilgileniyorum.Bide arkadaşlar geliyolar hem bizi yanlız bırakmıyorlar hem hoşgeldin gibi acaip yoğunluk var anlıcan.Hafta sonu gidecekler galiba.Soğuklar fena bastırdı.
Suder nerdesin kuzum nasılsın?
Kristaltane demek bilgisayarda sorun var napalım girdikçe katıl aramıza artık.
Hepinizi çok öptüm kızlar sonra görüşürüz.

yabangülüm valla anlıyorum seni.ben daha şimdiden vakit geçiremiyorum.senin yerinde olsam bende sabırsızlanırdım valla.Neyse Rabbim hayırlarla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
sinemcim yokmu ufukta bi evlilik falan?bi düğün olsada gelsek yani :)))))))
harmoni sanada Allah kolaylık versin.yatılı misafir zor oluyor valla.
suderim sen nerelerdesin?azıcık faceden cıkda burayada vakit ayırrr :)))

Noa iyi dileklerin için çoookkkk teşekkür ederim
Sen de bir kaç ay sonra alışverişe çıkarsın
Yabangülüm annen için ne tatlı heyacanlardır beşik hazırlamak
Aklıma annemin yiğenlerim için yaptığı hazırlıklar geldide
Kız kardeşin var mı bilmiyorum ama onlar içinde hoş bi telaştır
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder size bütün hamilelere :Saruboceq:
amin canım,yapıyor yavaş yavaş bişeyler annem işte biz cinsiyeti geç öğrendik o yüzden biraz geç kaldık.annemler hacca gidecekler ayın 28 inde eksiklerimiz var daha.artık her ikisinide idare etmeye çalışıyor.
Kızlar merhaba...Noa cım demek küçüçcük bi kalp sesi duydun.Çok sevindim yaa.Benim hamileliklerim aklıma geldi.Çok duygulanıyor insan.Hele 4 aylık falan olsun elini yüzünü gördüğünde gözyaşlarını tutamazsın.Zaten hamilelikte insan çok duygusal oluyor.Allahım nazarlardan saklasın ikinizide.
Yabangülüm sobalı odaya bi beşik yaparsınız olur biter.Şimdiden odaya gerek yok zaten.Büyüyünce odası olur onun zaten.Ağrın nasıl oldu?
Sinemcim bende misafirler var onlarla ilgileniyorum.Bide arkadaşlar geliyolar hem bizi yanlız bırakmıyorlar hem hoşgeldin gibi acaip yoğunluk var anlıcan.Hafta sonu gidecekler galiba.Soğuklar fena bastırdı.
Suder nerdesin kuzum nasılsın?
Kristaltane demek bilgisayarda sorun var napalım girdikçe katıl aramıza artık.
Hepinizi çok öptüm kızlar sonra görüşürüz.
öyle düşünüyoruz ama bakalım kiracı olunca işte.ev kendimizin olsa doğalgaz yaptırırdık böyle sorun yaşamazdık.beşiğin odaya sığacağıda malum zaten.belim iyi çok şükür.sen nasılsın misafirlerin daha buradalarmı?
yabangülüm valla anlıyorum seni.ben daha şimdiden vakit geçiremiyorum.senin yerinde olsam bende sabırsızlanırdım valla.Neyse Rabbim hayırlarla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
sinemcim yokmu ufukta bi evlilik falan?bi düğün olsada gelsek yani :)))))))
harmoni sanada Allah kolaylık versin.yatılı misafir zor oluyor valla.
suderim sen nerelerdesin?azıcık faceden cıkda burayada vakit ayırrr :)))

amin canım sende işallah.bu zamana kadar iyi geçtide bundan sonrası uzuyor sanki.hayırlısı sağlıkla gelsinde bekleriz artık ne yapalım.

iyi pazarlar kızlar nasılsınız?Misafirlerimi gönderdim.Artık buluşabiliriz.Gün belirleyelim hep birlikte.

Back