Malatya///44

yazan kadın doğumcu şöyle söyledi,ben yazıyorum ama diğer branştaki doktoarlar tavsiye etmiyor dedi.bende bişey olursa kullanmayayım dedim doktorda o zaman çok zor durumda kalınca kullan dedi ondan aklım iyice karıştı.

anladim canim sen de bak cok agrin olursa kullan

sagol canim ablam sen nasilsin cok ozledim seni yaaa:(((

Ablasının güzeli bende seni çok özledim valla iple çekiyorum döneceğiniz günü biliyosun.
nerdesiniz kızlar?
Canım benim fıstığım yarın bana gene misafir geliyo şehir dışından.Hazırlıklarla uğraşıyorum bende işte.Sürekli giremiyorum ama hergün yazmaya çalışıyorum.Ağrın nasıl oldu bitanem.

slm kızlarrrrrrrrrrr

Slmm zuzu44 nasılsın?

Kristaltane Sinem44 sizler nasılsınız.Noa cım nasıl gidiyo hamilelik kuzucum.Bulantılar arttımı?
Paress ve zeko, zeynep aranmaktasınız duyurulur.Bi slm verin nerelerdesiniz.
Ayvalık sende az uğrar oldun canım nasılsın kızın nasıl
ecem aynı lojmanın içinde görüşemedik helal valla bize yarın misafirler bastırıyo en az 15 gün kalırlar bakalım nasıl yapıcaz.
aklıma gelmeyen arkadaşım varsa ne olur darılmasın.Hepinizi çok öptüm.Veda yazısı gibi oldu :) neyse görüşürüz yine.

slm kızlarrrrrrrrrrr
selam canım hoşgeldin.
Ablasının güzeli bende seni çok özledim valla iple çekiyorum döneceğiniz günü biliyosun.

Canım benim fıstığım yarın bana gene misafir geliyo şehir dışından.Hazırlıklarla uğraşıyorum bende işte.Sürekli giremiyorum ama hergün yazmaya çalışıyorum.Ağrın nasıl oldu bitanem.

Slmm zuzu44 nasılsın?

Kristaltane Sinem44 sizler nasılsınız.Noa cım nasıl gidiyo hamilelik kuzucum.Bulantılar arttımı?
Paress ve zeko, zeynep aranmaktasınız duyurulur.Bi slm verin nerelerdesiniz.
Ayvalık sende az uğrar oldun canım nasılsın kızın nasıl
ecem aynı lojmanın içinde görüşemedik helal valla bize yarın misafirler bastırıyo en az 15 gün kalırlar bakalım nasıl yapıcaz.
aklıma gelmeyen arkadaşım varsa ne olur darılmasın.Hepinizi çok öptüm.Veda yazısı gibi oldu :) neyse görüşürüz yine.

aynısı gibi geçmek bilmiyor mecbur katlanıyorum,biliyorsun onca sene sonra hamile kalınca korkuyor insan.:gitme:

harmonı canım görüsemedık ama görüsürüz acelesı yok napalım... mısafırlerınle ohhh hasret gıder ıste bol bol gurbette..

herkes ıyıdır umarım bu arada..

harmonı canım görüsemedık ama görüsürüz acelesı yok napalım... mısafırlerınle ohhh hasret gıder ıste bol bol gurbette..

herkes ıyıdır umarım bu arada..
Evet canım bol bol hasret gidericez artık.Misafirlerim gitsin sonra buluşalım senlede diğer arkadaşlarımlada
harmoni sağol canım iyiyim sen nasılsın
iyiyim canım misafirlerim geldi işte onlarla zaman geçiriyoruz.Biraz dinlenirlerken bende size bakayım dedim.
harmonim misafirin geldimi?

Evet kuzum bugün öğlen geldi misafirlerim.Size bakmadan yapamadım.Onlar dinlenirken bende bilgisayar başına geldim.Gündüz benim kız rahat vermedi çünki dinlenemediler yazık.Sen ve kızım nasılsınız?

Evet canım bol bol hasret gidericez artık.Misafirlerim gitsin sonra buluşalım senlede diğer arkadaşlarımlada

iyiyim canım misafirlerim geldi işte onlarla zaman geçiriyoruz.Biraz dinlenirlerken bende size bakayım dedim.

Evet kuzum bugün öğlen geldi misafirlerim.Size bakmadan yapamadım.Onlar dinlenirken bende bilgisayar başına geldim.Gündüz benim kız rahat vermedi çünki dinlenemediler yazık.Sen ve kızım nasılsınız?

günaydın kızlar nasılsınız?

tünaydın canım iyiyiz sen nasılsın?kızında iyi yaramaz hala yandan yandan tekmeliyor dönmedi daha.dönmeye niyeti yok gibi yaramazın:)senin kızlar nasıl?

kızlarr günaydın!!napiosunuz?ben biraz rahatsızdım.kaç gündür gelemedim foruma.siz neler yapiosunuz bakayim?buluşma işini naptık?bu hafta ayarlayabilirsek yapalımmı?

kızlarr günaydın!!napiosunuz?ben biraz rahatsızdım.kaç gündür gelemedim foruma.siz neler yapiosunuz bakayim?buluşma işini naptık?bu hafta ayarlayabilirsek yapalımmı?

canım geçmiş olsun şimdi nasılsın iyimisin.Kuzum benim şehir dışından misafirlerim var.Bu haftada burdalar.Onlar gitsinlerde öyle buluşalım olurmu.Onlar varken gelelmem şimdi ayıp olur.

selam kizlar ise gitmeden bi bakayim dedim kimler var nasilsiniz neler yapiyosunuz insallah herkes iyidir opuyorum hepinizi

günaydınnn kızlar.bu ne miskinlik böylee!!!nerelerdesiniz bakiyim?sinemcim yine sesin soluğun çıkmıyor.ben malum işteyim.hiç bi işim yok boş boş oturuyorum.ne var hadi kalk git deseler.zaten bilolar rahatsızım.
yabangülüm nasıl gidiyor son anlar?valla başı bu kadar zorsa sonunu tahmin edemiyorum :)))

yabangulum sagol canim iyiyim cok sukur noacim zor ama inanin bebisinizi kucaginiza aldiginizda o zorluklarin hepsini unutacaksiniz insallah

Back