Malatya///44

Nerhaba kızlar fırtına yıktı geçti valla kristaltane.Noa cım bugün nasılsın canım.Bulntın çokmu bugünde
Yabangülüm benim kızda çok hareketliydi sürekli dönüp duruyordu.Benim doktorda sezeryan olabilirsin dedi.Ama son 15 günde yerine oturdu düzeldi kızım.Belki seninde öyle olur.Doğrusu dr. hayret ettim.Sen daha akıllıca konuşmussun.
Suder im nerdesin bugün tatil kuzum gezmeyemi çıktınız?Hava yağmurlu bugün.

hımmmmm demek dönebiliyor işallah öyle olur.doktora sonuna kadar allahtan bişey olmazsa normal istiyorum dedi,oda ben çok gördüm normal diyip 2 sancıdan sonra sezeryana alın diyenleri dedi.bilmiyorum kafam karıştı neyse bebişim sağlıkla gelsinde.

46775327.jpg
[/URL][/IMG]

canlarim napiyosunuz sinemcim iyi oldu benim icin dusunmeye firsatim bile olmuyo:)).ablacim nasilsin kizlar napiyo minnak cadiyi op yerime:)) yabangulum insallah hersey cok guzel gider canim bu donemde yavas yavas tedirgin olmaya baslarsin nasil dogacak diye ama bi bakmissin kollarinda insallah.bugun malatyam yagmurluymus o yagmurunu kara kara bulutlarini bile cok ozledim kizlar burda kis ozellikle 2 gundur kalaorifer yaniyo cok sogudu hava....vee guzel yuzlu arkadasim facede kutladim ama burdada kutlayayim DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN bak bu dogum gunun sana ugur getirdi bebisinle ailenle birlikte nice saglikli mutlu yillara canim benim hepinizi kocaman opuyorum

herkese merhabalar..

nasılsınız arkadaslar..

nasıl bır fırtına vardı bugün anlatamam..
bızde bugün ıcın saat 1 de cay bahcesınde bulusacaktık tam 20 kısıs lojmanda benım hastaneden arkadaslar..
ınat ettık saat 2 de bulustuk bahcede hıc fıre vermeden 20 kısı...soguktu ama güzeldı
bahcede sadece bız dökülmüs kırılmıs agac yaprakları ve onları toplayan askerler vardık..):),

dogum günün kutlu olsun noa..

suder.yabangülüm umarım sızlerde ıyısınızdır..

harmonııı canım nerdesın bulussmuyormuyduk bız senle...:))

kızlarrr hepinize çooookkk ama çoookk teşekkür ederim..inşallah hersene böyle bereaber kutlarız.bu sene hayatımın en güzel doğumgünü hediyesini aldım.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..tekrar cok sağolun..

kızlarrr hepinize çooookkk ama çoookk teşekkür ederim..inşallah hersene böyle bereaber kutlarız.bu sene hayatımın en güzel doğumgünü hediyesini aldım.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..tekrar cok sağolun..

amin canim insallah sende yabangulumde soyle saglikli tatli tatli bebisler dogurunda teyzeleri minciklasin yanaklarini :emir_bebek:

herkese merhabalar..

nasılsınız arkadaslar..

nasıl bır fırtına vardı bugün anlatamam..
bızde bugün ıcın saat 1 de cay bahcesınde bulusacaktık tam 20 kısıs lojmanda benım hastaneden arkadaslar..
ınat ettık saat 2 de bulustuk bahcede hıc fıre vermeden 20 kısı...soguktu ama güzeldı
bahcede sadece bız dökülmüs kırılmıs agac yaprakları ve onları toplayan askerler vardık..):),

dogum günün kutlu olsun noa..

suder.yabangülüm umarım sızlerde ıyısınızdır..

harmonııı canım nerdesın bulussmuyormuyduk bız senle...:))

iyiyim canım sen nasılsın.bişey soracam hangi hast.çalışıyorsun?

kızlar merhaba nasılsınız.ecem evet buluşalım artık.Zaten toplu buluşmada yapıcaz canım gün belirleyelim kızlar hadiiii.Havalar çok soğumadan bi an önce buluşalım canlarım.
Noa cım gerçekten dünyanın en güze hediyesini aldın ne güzel.Noa cım buluşma gününü sen belirle yeni annemiz olarak hadi bakalım.Uygun olup olmadığınada hep beraber karar veririz.
Suderim kuzum sen gelince büyük bi buluşma daha yaparız olmadı.Çok özlüyoruz seni.
Kristaltanem bu sefer geliceksin dimi buluşmaya.
Sinem senide mutlaka bekliyoruz.
Yabangülüm bugün nasıl oldun fıstığım ağrın azaldımı?

kızlar merhaba nasılsınız.ecem evet buluşalım artık.Zaten toplu buluşmada yapıcaz canım gün belirleyelim kızlar hadiiii.Havalar çok soğumadan bi an önce buluşalım canlarım.
Noa cım gerçekten dünyanın en güze hediyesini aldın ne güzel.Noa cım buluşma gününü sen belirle yeni annemiz olarak hadi bakalım.Uygun olup olmadığınada hep beraber karar veririz.
Suderim kuzum sen gelince büyük bi buluşma daha yaparız olmadı.Çok özlüyoruz seni.
Kristaltanem bu sefer geliceksin dimi buluşmaya.
Sinem senide mutlaka bekliyoruz.
Yabangülüm bugün nasıl oldun fıstığım ağrın azaldımı?

yok bi denem ya hala aynı.kremde kullanmak istemiyorum korkuyorum bişey olur diyefisfisfis bilmiyorum nasıl geçecek artık.

yabangulum doktor hamile oldugunu gorerek o ilaci vermistir canim ilk 3 ayda ilaclar yasaktir hatta o zamanlarda bile hamilelerin kullanabildigi ilaclar vardir yani oyle her krem bebisi etkilemez canim hic merak etme rahatlikla kullan ne verdiyse artik bebis buyudu yani organ gelisimi tamamlandi artik her ilac etkilemiyo sakin korkma

yabangulum doktor hamile oldugunu gorerek o ilaci vermistir canim ilk 3 ayda ilaclar yasaktir hatta o zamanlarda bile hamilelerin kullanabildigi ilaclar vardir yani oyle her krem bebisi etkilemez canim hic merak etme rahatlikla kullan ne verdiyse artik bebis buyudu yani organ gelisimi tamamlandi artik her ilac etkilemiyo sakin korkma

yazan kadın doğumcu şöyle söyledi,ben yazıyorum ama diğer branştaki doktoarlar tavsiye etmiyor dedi.bende bişey olursa kullanmayayım dedim doktorda o zaman çok zor durumda kalınca kullan dedi ondan aklım iyice karıştı.

Back