Malatya///44

selam kelebek iyi değilim temizlik yapmam lazım hiçistemiyom :kedi: sen nasılsın

bende de aynı dert bende istemiyorum ama yapıyorum yavaş yavaş ne yapalım mecburuz yapacagız sana kolay gelsin allah yardımcın olsun canım

günaydın hanımlar...sinem çalış çalış iyidir.kız sen muhasebeci değilmisin ayın başında ne yoğunluk böyle...yabangülüm tedavimi sormuşsun...valla öyle kalakaldı...hastalanınca gel demişti eşimin dedesi ölünce köye gittik öylece kalakaldı...ondan sonra daha olmadım zati biraz beklim test yapıcam gerçi bişey olduğunu sanmam ama çünkü stresten çok gecikirim ben eee malum şimdide öyle hallerdeyim. olsamda ramazandan sonraya kalıcak zaten öyle işte...sen nasılsın bi gelişme var mı...bu arada hanımlar gerçekten özellikle ramazanda temizlik yapmak işkenceye dönüyor ama inanın bi başladın mı devamı geliyo ara vermemek lazım ama...mesela ben her yer bitti bi odam kaldı ara verdim ya bir türlü elim varmıyo gözüm kesmiyo ne diyeyim Allah herkesede banada kolaylık versin.

aynen zekocum yaptım yaptım ara verdimşimdi günlük işler bile gözüme geliyo

hayırlısı canım ya işallah müjdeli haberi verirsin bize..bende bi gelişme yok aynı işte.bu müberek günlerin hürmetine rabbim nasip etsin bir an önce işallah.:Saruboceq:

aynen zekocum yaptım yaptım ara verdimşimdi günlük işler bile gözüme geliyo

seni çok iyi anlıyorum bende öyleyim.bide eşim başımda hadi işlerini bitir beni görünce sende oturuyosun deyince hem tembelliğimden:kedi: hemde onu kudurtmak için delikafaduldendaha bi oturasın geliyo...sonra fazla laf söyleyince kurtulmak için işe koyuluyorumzemuszemus belkide onun sayeside işleri kolayladım.:lepi:

hayırlısı canım ya işallah müjdeli haberi verirsin bize..bende bi gelişme yok aynı işte.bu müberek günlerin hürmetine rabbim nasip etsin bir an önce işallah.:Saruboceq:
biliyo musun benim görümceminde olmadı geçen ramazan müjdeli haber vermişti bize şimdi haşarı bi oğlu var.kimbilir belki bu ramazanda sana bana daha nice isteyenlere nasip eder.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…