valla ne iyi olurdu sinemcim kaydirigubbakcemile3 mersindeyimmalesef mafoldumben
dana seni yeni kalktın hemi kaydirigubbakcemile3
Benim ablamda mersinde oturuyor
Sehernaz ne güzel istediğin saatte uyanıyorsun
Ben sadece pazarları geç kalkabilirim diğer günler erken kalkmam gerekiyor işten dolayı senağlama
bende tatilin keyfini çıkarım 10 dan aşağı kalkmıyorum zemuszemus
ben malesef gitmedim henüzmalatyadaki bacılarım kitap fuarını gezdinizmi
günaydın hanımlar...paresss tam senlik konuşmuşum hııı...ya bide iftardan sonra iş yapmak varya ölüm geliyo insanın hemen uykusu geliveriyo...geçen pazar çalıştım ama yarın beni kimse tutumaz inşallah bugün işleri bitirirsemki sanmıyorum uykunun tadını sonuna kadar çıkarıcam...ama haketmem bugün işleri bitirmem lazım...bu arada sehernaz,emine,firstlady abla noldunuz küsmüyüz yoksam hiç bişey demiyonuz...sonra sinem,yabangülüm ve diğer hanımlar...alıştırdınız ilgiye şimdi öyle bırakıverdiniz bu bana revamı...:gitme:senağlama
günaydın hanımlar...paresss tam senlik konuşmuşum hııı...ya bide iftardan sonra iş yapmak varya ölüm geliyo insanın hemen uykusu geliveriyo...geçen pazar çalıştım ama yarın beni kimse tutumaz inşallah bugün işleri bitirirsemki sanmıyorum uykunun tadını sonuna kadar çıkarıcam...ama haketmem bugün işleri bitirmem lazım...bu arada sehernaz,emine,firstlady abla noldunuz küsmüyüz yoksam hiç bişey demiyonuz...sonra sinem,yabangülüm ve diğer hanımlar...alıştırdınız ilgiye şimdi öyle bırakıverdiniz bu bana revamı...:gitme:senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?