Malatya///44

dana seni yeni kalktın hemi kaydirigubbakcemile3

hee bacımm mübarek günde yalan olmaz demii

Benim ablamda mersinde oturuyor
Sehernaz ne güzel istediğin saatte uyanıyorsun
Ben sadece pazarları geç kalkabilirim diğer günler erken kalkmam gerekiyor işten dolayı senağlama

eee tabi öylede bende hep calışanlara özenirim hiç calışmadım annem yaşlı vede rahatsız anacıma bakıyom kaydirigubbakcemile3

günaydın hanımlar...paresss tam senlik konuşmuşum hııı...ya bide iftardan sonra iş yapmak varya ölüm geliyo insanın hemen uykusu geliveriyo...geçen pazar çalıştım ama yarın beni kimse tutumaz inşallah bugün işleri bitirirsemki sanmıyorum uykunun tadını sonuna kadar çıkarıcam...ama haketmem bugün işleri bitirmem lazım...bu arada sehernaz,emine,firstlady abla noldunuz küsmüyüz yoksam hiç bişey demiyonuz...sonra sinem,yabangülüm ve diğer hanımlar...alıştırdınız ilgiye şimdi öyle bırakıverdiniz bu bana revamı...:gitme:senağlama

Canım benim kıyamam sana kuzum :teselli:
İnşallah bugün bütün işlerini bitirirsinde yarın gün boyu uyursun
Ben üç ramazandır çalışıyorum ama inanki kızlar bu en zor geçirdiğim ramazan bu sene uykuya dayanamıyorum senağlama

canım zekom küs olurmuyuz vala sen kk ilk tanıştıgım arkadaşlardansın bacımmm unuturmuyum seni senide ,biliyorum çok yogunsun emme arda bi olsa gir görün seni çokkkkkk öpyomm allah kolaylıklar versin evindede mutluluk neşe eksik olmasın güzel bi hafta sonu olsunnnkaydirigubbakcemile3hihoyyyt:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…