kız sinem yoğun değilmiydi ne ara fırsat buluyoda sana karışıyo... desene bizim hemşo çok programlı...slm kızlar hoşbulduk. sinem izin vermiyo yaa.. gelme bizim topiğe diyo:)))
biliyo musun benim görümceminde olmadı geçen ramazan müjdeli haber vermişti bize şimdi haşarı bi oğlu var.kimbilir belki bu ramazanda sana bana daha nice isteyenlere nasip eder.:Saruboceq:
sinem_44 var biz onunla aynı iş yerinde çalışıyoruz. neymiş efendim ben sonradan üye olmuşum kk ya burada onun topiğiymiş:)))klava: klava:kim izin vermiyormuş bakim çekilin ulenyyy kara murat geldi:roflol: :roflol: :roflol::teselli: :teselli::teselli: kaydirigubbakcemile3
kız sinem yoğun değilmiydi ne ara fırsat buluyoda sana karışıyo... desene bizim hemşo çok programlı...
sinemmmmmslm kızlar hoşbulduk. sinem izin vermiyo yaa.. gelme bizim topiğe diyo:)))
nereye gidersen ben seni bulurummm cnm benim alınırmıyım hiç biz burda bir aileyizzz opuyorumnanaktanslm zekocum demek öle haa şaka yaptın ha bugün tadilata başlıyorum ustalar çıksın arıycam seni :jeyyar:
neee:1shok:şeyyy canel abla bizim işler çok yoğunda hatta esenlerden taşındım:1ninca: aşkolsun be ablam lafımı olur ne zaman istersen gelirim :1hug: tabi bidaha beni kk da bulursan :roflol:canım ablam benim ya alınmıyon şakalarıma dimia.s.
aminnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliycezzbiliyo musun benim görümceminde olmadı geçen ramazan müjdeli haber vermişti bize şimdi haşarı bi oğlu var.kimbilir belki bu ramazanda sana bana daha nice isteyenlere nasip eder.:Saruboceq:
aminnn:Saruboceq::Saruboceq:dualarımız szinle kızlarrrrrrrrrrr :ecrin_bebek:işallah canım işallah.rabbim bizede yaşatsın..:Saruboceq:
seninkide bi cinsmiş bizimkine kalsa evi mok götürsün :1ninca: ne yapıyon ne dönüyon diyo iyice hevesim kaçıyoseni çok iyi anlıyorum bende öyleyim.bide eşim başımda hadi işlerini bitir beni görünce sende oturuyosun deyince hem tembelliğimden:kedi: hemde onu kudurtmak için delikafaduldendaha bi oturasın geliyo...sonra fazla laf söyleyince kurtulmak için işe koyuluyorumzemuszemus belkide onun sayeside işleri kolayladım.:lepi:
sinem_44 var biz onunla aynı iş yerinde çalışıyoruz. neymiş efendim ben sonradan üye olmuşum kk ya burada onun topiğiymiş:)))
çook hemde işinin arasnda benimle uğraşmaktan geri kalmıyo:)))
merhaba arkadaslar
hıc malatyada oturanlar olarak bulustunuzmu kk olarak merak ettım...
maleseffffffff kimseden böyle bi teklif gelmedi:sinifsinif:
eeeeeeeeeee şimdi ben malatyada oturanları kıskanırım ama siz görüşün biz burada gariban gariban oturalım yanlız başımıza ohhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?