- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın hanımlar...nasılsınız bakalım...valla haftasonu bi temizlik yapmışım ne yürümeye yürüyebiliyorum,ne avuçlarımı kapatmaya kapatabiliyorum ve bu halde işte çalışıyorum.işin kötüsü misafir odam hala duruyo...şu duvar silme yok mu pert etti beni pert...Allahtan ablam geldi camları o sildi sağolsun ne varsa insana yine bacılarında var valla...misafir odamı bitirim halılarımda yıkanıp hallolsun hemen misafir faslına geçicem hiç h.sonu beklemicem...bi gün önceden yemek yaparım eşimde ısıtır ben gelincede sofra kurarım oldu bitti...artık dayanamıcam çünkü anamı babamı özledim.h.sonu bana kalsınki onları görebileyim...nasıl fikir sizce olur mu dersiniz.
ben mecbur erken başladım bi tek h.sonu var elimde sınavada giricem bunun dersi falan var...bide köye gittim diye yaz temizliği yapamamıştım...misafirleri tertemiz bi evde karşılamak istiyorum...kız sinem sen bana baştan sağma dua ettin galiba ben c.tesi temizlik yapıcaktım başıma gelmeyen kalmadı. bindiğim otobüs kaza yaptı otobüs bekle bekle sıcağın ortasında mahvoldum.eve gelince direk yatınca haliylen işler iftardan sonraya ve pazar gününe kaldı...rica ederim dua ederken daha bi özen gösterelim baştan sağma olmasın...bana da yaranmak zor demi...canel sen bana gelemedin ama ben sana geleyim istersen temizliğe...yarın küçük ablama gitcem badana yaptı yardım edeyim sonrada yavaş yavaş oturma odamı bitirdim mi....yupppiiii değmeyin keyfime...kelebekcim insanın ailesi gibi yok dimi darısı başıma burnumda tütüyolar...ahhh ah.
hoşbulduk zekohoşgeldin
Selam kızlar ben geldim ama kimsecikler yok
Zeko sende bana galiba beddua ettin bugün okadar yoğunum ki kkya yeni bakabiliyorum
Candy senin ne işin var burda beni takip ediyorsun yoksa :mymeka:
hoşbulduk zeko
sanane be bende malatyalı değilmiyim gelemezmiyim allah allah ya