Malatya///44

:oklava: :oklava:kim izin vermiyormuş bakim çekilin ulenyyy kara murat geldi:roflol: :roflol: :roflol::teselli: :teselli::teselli: kaydirigubbakcemile3
sinem_44 var biz onunla aynı iş yerinde çalışıyoruz. neymiş efendim ben sonradan üye olmuşum kk ya burada onun topiğiymiş:)))
kız sinem yoğun değilmiydi ne ara fırsat buluyoda sana karışıyo... desene bizim hemşo çok programlı...

çook hemde işinin arasnda benimle uğraşmaktan geri kalmıyo:)))

vahh canım beniiiim eğer dediğin gibiyse Allah sana kolaylık versin...

slm kızlar hoşbulduk. sinem izin vermiyo yaa.. gelme bizim topiğe diyo:)))
sinemmmmm:oklava:karışma hemşomuza bakıyımmm
slm zekocum demek öle haa şaka yaptın ha bugün tadilata başlıyorum ustalar çıksın arıycam seni :jeyyar:

neee:1shok:şeyyy canel abla bizim işler çok yoğunda hatta esenlerden taşındım:1ninca: aşkolsun be ablam lafımı olur ne zaman istersen gelirim :1hug: tabi bidaha beni kk da bulursan :roflol:canım ablam benim ya alınmıyon şakalarıma dimia.s.
nereye gidersen ben seni bulurummm cnm benim alınırmıyım hiç biz burda bir aileyizzz opuyorumnanaktan
biliyo musun benim görümceminde olmadı geçen ramazan müjdeli haber vermişti bize şimdi haşarı bi oğlu var:emir_bebek:.kimbilir belki bu ramazanda sana bana daha nice isteyenlere nasip eder.:Saruboceq:
aminnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliycezz
işallah canım işallah.rabbim bizede yaşatsın..:Saruboceq:
aminnn:Saruboceq::Saruboceq:dualarımız szinle kızlarrrrrrrrrrr :ecrin_bebek::emir_bebek:

seni çok iyi anlıyorum bende öyleyim.bide eşim başımda hadi işlerini bitir beni görünce sende oturuyosun deyince hem tembelliğimden:kedi: hemde onu kudurtmak için delikafaduldendaha bi oturasın geliyo...sonra fazla laf söyleyince kurtulmak için işe koyuluyorumzemuszemus belkide onun sayeside işleri kolayladım.:lepi:
seninkide bi cinsmiş bizimkine kalsa evi mok götürsün :1ninca: ne yapıyon ne dönüyon diyo iyice hevesim kaçıyo
mübarek günlerin hürmetine rabbim hepinizin gönlüne göre versin:Saruboceq:

sinem_44 var biz onunla aynı iş yerinde çalışıyoruz. neymiş efendim ben sonradan üye olmuşum kk ya burada onun topiğiymiş:)))

çook hemde işinin arasnda benimle uğraşmaktan geri kalmıyo:)))

:teselli: :teselli: :teselli:sen ona bakma gel sen bişey derse hemencecik bize bildir..

merhaba herkese günaydın ben çok erken kalkıyorum galiba kimsecikler olmuyo burda

herkese günaydın...dün sözde eşim duvar silmeme yardım edicekti alçak vadiyi görünce ekrana yapıştı tekrar bölümlerinin nesini izliyosa...bekledim baktım tık yok o hırsla koltuklara giriştim üstüne bulaşık banyo yapim derken saat 2.30 savur vakti geldi eşimin abisi geliyo savura eltim yok diye ayıp olmasın diye kalk otur yani açıkcası 2 saatlik uykuyla duruyorum tabi buna durmak denirse...sık dişini zeko diyorum az kaldı...ellerimde paramparça nasıl sızlıyo...eşime sorarsan beceremiyomuşum kendini yoruyomuşum...Yarabbim kaynanam ve çetesinden tam kurtuluyorum eşim başlıyo nede olsa kanında var hanzonun...cumadan da ablama gidicem kısmetse badana yapmıştı ya yardıma...benden bu kadar ee siz ne yapıyonuz bakalım...

valla zekocum bnede bugün tadilata başladım sabah ustalar 8.30 da geldiler matkap la bi başladılar bütün apartaman kapıda haklı olarak valla çok utandım ne diyeceğimi bilemedim şimdi kum almaya gittiler ama benim mideme bi ağrı saplandı anlatamam böyle şeylerden çok uatanıyoru yaaa

ne tadilatı bu ablacım evimi yeniliyon yoksam...neden utanıyorsun her zaman olan şeyler değil ki bunlar...

selam akideşler meraba diyip kaçıcam çokişim var umarım herkes iyidir. nan zeko bişi dicem sen çalışmıyomuyudun tutsana kızım bi kadın ne kendini paralıyon ben işsizim hala iş bulamadımdiye yapıyorum valla bi iş bulsam hiç eve bidaha dönüp bakan namert kaydirigubbakcemile3

maleseffffffff kimseden böyle bi teklif gelmedi:sinifsinif:

peki kaç kişi oturuyor malatyada buraya gıren acaba ben bulusmalar aktıvıteler olan topiği yenı gordum aklıma geldı boyle bısey neredeyse tum iller bulusmus valla ne bılım bızde gorusurduk arkadaslıklar olurdu belkı...sen kaç yasındasın canım malatyanın neresındensın? mahsuru yoksa sorularımınopuyorumnanaktan

eeeeeeeeeee şimdi ben malatyada oturanları kıskanırım ama siz görüşün biz burada gariban gariban oturalım yanlız başımıza ohhhhhhhh

eeeeeeeeeee şimdi ben malatyada oturanları kıskanırım ama siz görüşün biz burada gariban gariban oturalım yanlız başımıza ohhhhhhhh

sende gel tatlım... bılmıyorumkı zaten gorusebılırmıyız kımseden bı ses seda yok:(
ben nete onumuzdekı 10 gun pek gıremeyebılırım ara ara bakmaya calısrım ama gırmezsem fıkrımden vazgectım sanmayın yanı

Back