hoşgeldin hemşommmmmmmmkaydirigubbakcemile3hemşerilerim nerlerdesiniz hadi toplanında bir muhabbet edelim
canım toprağım aynı havayı soluyoruzdelikafaduldenburdayız hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar yarım saat sonra malatya da iftar
veriyo sahiden. çok endişeliydim mersinin bu yapış yapış sıcağında nasıl oruç tutucam diye ama tutmak isteyinece tutuluyomuş sositososito
kız sez ev hanımları saat 11e kadar uyuyomu sanıyosunuz:1shok: ay kim o uyuyanlar bi parmak kaldırsın merak ettim kaydirigubbakcemile3
hasta arkadaşlarıma geçmişler olsun efem a.s. görüşmek üzere:gitme:
biraz dolaşayım dedim. ayağım beni buraya getirdi. :roflol: kızlar hepiniz iyi ve afiyettesinizdir inşallah. öpüyorum sizleri. opuyorumnanaktan
hoşgeldin ablacımopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Selam kızlar nasılsınız
kristaltane hoşgeldin canım
veriyo sahiden. çok endişeliydim mersinin bu yapış yapış sıcağında nasıl oruç tutucam diye ama tutmak isteyinece tutuluyomuş sositososito
kız sez ev hanımları saat 11e kadar uyuyomu sanıyosunuz:1shok: ay kim o uyuyanlar bi parmak kaldırsın merak ettim kaydirigubbakcemile3
hasta arkadaşlarıma geçmişler olsun
merhabalar ev hanımları 11 e kadar yatmıyo sadece tembel olanlar ben 4 aydır evdeyim en geç kalktıgım saat 8 sagolsun oglum erken kalkıyor
günaydın hanımlar...hani beni özlemediniz mi...küscem bak ama...bu arada 11'e kadar yatmıyorum ama yatmak için can atıyorum inanın bana hele bide bayrama hazırlık temizliği üstüne yat savura kalk bi daha yat o kafayla işe git...olsun en azından bu dar zamanda kafamı dağıtabileceğim bi iş var...yoksa evde düşün düşün kur kur hepten hasta olurdum kendimi biliyorumda söylüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?