Malatya///44

hemşerilerim nerlerdesiniz hadi toplanında bir muhabbet edelim
hoşgeldin hemşommmmmmmmkaydirigubbakcemile3
burdayız hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar yarım saat sonra malatya da iftar
canım toprağım aynı havayı soluyoruzdelikafadulden

:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn

biraz dolaşayım dedim. ayağım beni buraya getirdi. :roflol: kızlar hepiniz iyi ve afiyettesinizdir inşallah. öpüyorum sizleri. opuyorumnanaktan

günaydın hemşolarım bacılarım bunu gördüm yüzüm güldü ben yaşlarda biri varsa onunda gülsün dedim (en az benimkadar yaşlı demek istedim yanlış anlaşılmasındaa lmaz:)

merhaba kızlar anasılsınız buarada malatyada oturanlar kadın doğum toktorlarından kime gidiyorsunuz

günaydın hanımlar...hani beni özlemediniz mi...küscem bak ama...bu arada 11'e kadar yatmıyorum ama yatmak için can atıyorum inanın bana hele bide bayrama hazırlık temizliği üstüne yat savura kalk bi daha yat o kafayla işe git...olsun en azından bu dar zamanda kafamı dağıtabileceğim bi iş var...yoksa evde düşün düşün kur kur hepten hasta olurdum kendimi biliyorumda söylüyorum...

valla haklısın bacım ben çoktan hasta oldum bile bide hiç elim bişeye gitmiyo anacım bi kaçgündür açlıkmı yorgunlukmu bilemiyorum anca yemek hazırlıyom ortalık topla temizliğe başlamadım bile şimdiye bitmesi lazımdı bi halıları yaptım okadar. şeytanımın biri bi kadın çağır silsin kapı camkurtul diyo sona ben kendime höyttt diyom yata yata karpuzda büyüdü ramazan vesilesiyle.:1ninca: bir işimde yok ben kuranlardanım :sinifsinif: ay ne çok konuştum banada soru lazımmış bak zekocum iyiki sölenmişin kaydirigubbakcemile3
herkesin cuması hayırlı olsun öperim hepicinizi opuyorumnanaktan

selam kıslarrrr vala hepçigimiz ortak derdi temüzlükkk yap yap bitmezz hele byramlar hec bitmez gelen giden sag olsunlar kaydirigubbakcemile3 yaniiii 11 de kalkanlara hec bişey demeyin yorgun kafamçokkarıştıolabiller bacularımmmkaydirigubbakcemile3

herkeslere hayırlı cumalarrrr hayırlı günler deyimm:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…