Malatya///44

iyi geceler sehercim çokşükür işte başım ağrıyo biraz oburşirinlikten sn nasılsın a.s.

kıralım bacım ayıpsın:jeyyar:
kusura bakma cnm göremedim seni yaaaaa öptümmmmmm kocaman
geçmiş olsun dikkat et kendineeopuyorumnanaktan
merhaba kızlar siteniz çok güzel
hoş geldin cnmm
merhabalar canlarım.. susuzluktan çıldırmış durumdayım. çok zor geçiyor günlerim.mafoldumben
slm ablacımm aynı durum bendede var çok susuyorummm delikafadulden
ay kimsecikler gelmezmi buraya terkedilmiş harabe sanki:::::::::::::::::::::=============================
ramazan dolayısı ile cnm biraz geç giriyoruz galiba malum gündüz iftar hazırlığı akşam hazırladıklarımızı yeme teleşıı sonra bir ağırlıkkkk kafamçokkarıştı
kıslarrrr nasınızzzz iyi gecelr iyi sahurlarrrrkaydirigubbakcemile3Şeniz

bnede günaydınnnnnnn diyeyimmmopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar nasılsınız
Ben ne acıkıyorum nede susuyorum sadece uykusuzluk öldürüyor benimafoldumben
Tabi bazende midem

iyi geceler sehercim çokşükür işte başım ağrıyo biraz oburşirinlikten sn nasılsın a.s.
bende iyi sayılırım biraz yorucu geciyo gerci ben oruc tutamıyorum böbrek rahatsızlıgım var sag olsunlar gelenimiz çokk oluyo yemek bulaşık cay orucludan beter oluyomm beaaakafamçokkarıştı

bencede günaydın

günaydın canım hoşgeldina.s.

Günaydın kızlar nasılsınız
Ben ne acıkıyorum nede susuyorum sadece uykusuzluk öldürüyor benimafoldumben
Tabi bazende midem

günaydın canım saol calışan işin dahada zor allah oruc tutanlara yardım etsin güç kuvvet :Saruboceq::Saruboceq:versin

güzel malatyamın güzel insanları nasılsınız..yeni yeni arkadaşlar geliyor ne güzel hadi bakalım:))

saol yabangülüm kalaba oldukk demii ohh sefamız olsunnnnsositososito

merhabalar canlarım.. susuzluktan çıldırmış durumdayım. çok zor geçiyor günlerim.mafoldumben

oruc tutalara allah yardım etsin günler uzun ablam kndine dikkat etkaydirigubbakcemile3

bugün oruç tutmadım. dr. da zaten kızdı. ilaçlarım aksamış. şimdilik tutmayacağız.
kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah.opuyorumnanaktan

iyi günler nasılsınız kızlar iyidir inşallah herkez oruçluya çalışana allah yardımcı olsun günler uzun rabbim kolaylığını veriropuyorumnanaktan

kızlar oruçla aram iyide halsizlik oluyor ev işlerine yetişemiyorum kalakamıyorm yerimden o titiz evim gitti yerine tozlu ev geldi daha sonra davetlerde var nasıl alacağım okadar kişiyi halsizlikten bütün işler gözümde büyüdü........

Gerçekten de kızlar çalışanlar için sanki biraz daha zor çünkü sabah erken kalkmak gerekiyor :umursamaz: Bugün midem yine çok kötü ya reflüme yine bişeyler oluyor mafoldumben

iyi akşamlar hanımlar keyifler nasıl bakalım...bu ramazan iyi geldi bana huzur verdi mübarek ay...amma velakin sürekli uykusuzluk ve yorgunluk hali beni öldürecek kendimi bi türlü kaldıramıyorum...işler gözümde bi büyüyo ki sormayın...ama yinede seviyorum ya ramazan ayını geçen işte geçe kaldım da baktım millet dükkanını erkenden kapatmış,dükkan açık kasayı bırakmış yemekte ya da dışarı dükkanının önüne sofra kurmuş yemekte bi yandanda davet etmekte...insanlar ekstra iyi ekstra düşünceli...hep böyle olsa keşkem...

burdayız hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar yarım saat sonra malatya da iftar

iyi günler nasılsınız kızlar iyidir inşallah herkez oruçluya çalışana allah yardımcı olsun günler uzun rabbim kolaylığını veriyo öpuyorumnanaktan
veriyo sahiden. çok endişeliydim mersinin bu yapış yapış sıcağında nasıl oruç tutucam diye ama tutmak isteyinece tutuluyomuş sositososito
sinem canım çalışan için zor.ev hanımı olunca yatıyosun 11 e kadar..allah kolaylık versin canım..
kız sez ev hanımları saat 11e kadar uyuyomu sanıyosunuz:1shok: ay kim o uyuyanlar bi parmak kaldırsın merak ettim kaydirigubbakcemile3

hasta arkadaşlarıma geçmişler olsun efem a.s. görüşmek üzere:gitme:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…