Makyaj ile güzellik doğru orantılı mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim mesajınız için, deneyeceğim hepsini :)

Diyorsun..
Peki zararları. Aslında en çok bundan korkuyorum. Kırışmaktan, yaşlanmaktan falan. O yüzden yapmak istemiyordum pek ama deneyeceğim ya karar verdim. Yapamazsam sıkılır bırakırım zaten.
Cildine ayni sekilde bakmaya devam edersen
Makyajla uyumazsan bir sorun oluşacağını sanmıyorum...
O kadar youtuber dünyanın bin bir çeşit markasını kullanıyor denemek amacli hic birinin cildine bisey olmuyor yillardir

Deneyeceğim
Sağlam bir alışveriş yapmak, kaliteli ürünler almak lazım o zaman
Cildime çok da ucuz birşey sürmek istemiyorum ya alerji yapabiliyormuş

Ben bu muhabbete takığjm acıkcası.makyaj elbette gızel bi şey.kadınlar usenmekten yapanıyor, sonra da makyaj saglıksız, makyaj gereksiz diye bahaneler buluyorlar kendilerine.
Konu sahıbı siz gercekten bakımlısınız. Sabah aksam gunluk rutin bakımınkzı yapıyorsjnuz harika bır sey bu.ama elbette makyajlı bı kadınla makyajsız halınızı kıyaslamanız anlamsız.tabıkı makyajlı kadın daha hos gorunur.ben a dan z ye her türlğ makyaj teknıgını bilirim.ilgi alanım. Makyajlı oldugumda da kendımı cok guzel hissederim. Makyajsızken de iyi hıasederim ama makyajlıyken ultra guzel hıssederiö kendimi.
Zaten ıkı halınızı de bırıne sorsanız herkes makyajlı halınızı begenır emınım.herkes ıcın gecerlı.bunu konusmanın anlamı yok.

Ben de beğenmiyorlar işte. Bebek yüzlüyüm biraz, minyon olduğum için makyaj garip duruyor. Ama dışarıdaki makyajlı hatunları görünce bu kadınsa ben neyim diyorum, kendimi bakımsız paspal çirkin hissediyorum, yakınlarım annem defalarca öyle olmadığını söylese de bilmiyorum ya, makyajın yakışmadığı kadın var mıdır ki? .

Full makyajsız dolaşan , bana göre kendini makyajsız beğenmeyen kişilerdir.

Zaten sürekli makyajlı gördüğüm birini makyajsız gördüğümde şok oluyorum boya badananin ne kadar değiştirdiğini bilsemde.

Bir rimel bile insanı değiştirirken , sıfır makyajsız dolaşanlar ve hala duru ve güzel gorunenlerdir benim içinde dikkat çeken.

İşte bunu biliyorum da kendime anlatamıyorum işte
Dışarıdaki insanları görünce AA ne kadar bakınlılar kendilerine bakıyorlar diyorum
Bir türlü kurtulamıyorum bu huyumdan

Makyajla güzellik ters oŕantilidir. Güzel olan zaten makyaja gerek duymaz öyle çok fazla.

ben de eyeliner sürmeyince kendimi çirkin hissediyorum. dışarıya çıkarken hiç bişi yapamazsam bile o eyelinerı mutlaka sürmem lazım, gerçekten insan içine çıkamicak kadar çirkin hissettiğim oluyor.

Bugün yeni bir kelime grubu öğrendim sayenizde. ‘Kaz ayağı’ yani bu göz çevresi kırışıklığına kaz ayağı deniyormuş. KK takip etmenin faydaları

Bence bakımla makyaj farklı şeyler. Ben de araştırdım bu konuyu. Temiz olmak, dişbakımı, tırnakların bakımlı ve temiz olması, ferah koku, temiz-ütülü-yakışan-uyumlu kıyafetler.. makyaj olmasa da insanları güzel gösterir.
Makyaj ise bazen farklılık ve enerji için olabilir. Mesela mutlaka göz kalemi kullanıyorum, ama kullanmadığımda eksiklik hissediyorum, bir alışkanlık gibi.
Ayrıca -belki işini yapamayanlara denk geldim bilemiyorum- ne zamanki kuaförde özel bir gün için falan makyaj yaptırmış olsam, berbat oluyor. Bir insan ancak bu kadar çirkinleştirilir diyorum. O yüzden kesin karar verdim. Full makyaj yaptırmayacağım bir daha

seneden seneye düğünden düğüne makyaj yaparım.bazen banada oyle gelıyor ama geçiyor sonra.arada yüzu temızleme kopüğü yaparım bırde aydan aya maske .gül maskesı ıyıymış denemek lazım.

Doğal güzellik diye birşey var hiç boyanmadan da güzel olan bir sürü kadın var. Makyaj güzelliktir diye bir algı oluştu herkeste. Bence filli boya duvarı gibi boyanmadan gerek yok cildinize yazık değil mi o kadar ürün le iç içe oluyo . Neyse siz bilirsiniz

makyaj tabıkı cıldı bozar.
sürekli yapıldığı takdırde.o cılt gun boyu kımyasallarla kapanıyor.hava almıyor.oje desen sureklı kullanıldıkça tırnaklar bellı zaman sonra matlaşır.en ıyı markalar collagen içeriyor.kıraz mevsımı kıraz surun dudaklarınıza.sürme çekin.

Aynı ben, 35 yaşındayım, pürüzsüz bir cildim var desem yalan olur. 3-4 yıl öncesine kadar rimel ve allık kullanırdım artık onları da attım. Temiz bir yüz beni mutlu, rahat ve güzel hissettirebiliyor. Çok çok nadir ruj sürerim, ama ojeye bayılırım. Münih’te kuaför yoktu resmen ve tek full makyaj Türkler ve Araplardı.

Ama zaman zaman imreniyorum güzel makyaj yapanlara.

Göz kalemi, rimel ve ruj benim vazgeçilmezim.
Evde kapatıcım ya da bb cc oo zz nn gibi hiçbir şeyim yok
Birkaç defa alma teşebbüsüm oldu hepsinin tarihi geçti çöpe gitti maalesef :)
Beceremeyenlerdenim bende ama bunu dert etmiyorum. Bakımsız bulmuyorum kendimi. Yeterli geliyor bana.

makyaj bence lüzumsuz bir şey mesela...
makyaj yapmam...
ama cilt bakımıma önem veririm..
sivilce sevmem, yağ ve parıltı sevmem...
bunlar için önlem alırım vs...
ve sağ olsunlar ortamlarda hanım arkadaşlar 'maşallah yüzün nasıl pürüzsüz, nasıl hoş bi cildin var' derler...

tabi şimdi hamilelikten sivilce çıkıyor yanaklarımda maalesef..

Makyaj anlayışım kalem ve ruj (o da yok gibi) bazen kremlerim dışında hiç bir şey sürmeden dışarı cıkarım... kendimi iyi hissetmem önemli. temel sağlam olunca gerisini pek düşünmüyorum. herkes kendini nasıl iyi hissedecekse öyle giyinsin, süslensin.

Makyaj ve güzellik doğru orantılı değildir. Makyajsız da güzel olan kadın asıl güzel kadındır. Ancak yerine ve zamanına göre makyaj da insanı iyi hissettirir.

Okula giderken suratına pasta cila çekilmiş gibi abartanları da işe giderken bir rimel bir ruj sürmekten aciz olanları da hiç anlamıyorum. Makyaj kıyafetin tamamlayıcısıdır. Öyle çok abartılı makyaj yapmam normal günlerde. Kışın mutlaka fondöten kullanırım ama yazın bi güneş kremi sürer çok parlayacaksam üstüne transparan pudra geçerim. Far ve eyeliner'ı özel geceler dışında kullanmam. Kontür de aynı şekilde. Onu yapmak için yüz makyajını eksiksiz yapmak lazım zaten. Kaliteli ürünler kullanır gün sonunda cildinizi güzelce temizlerseniz makyaj malzemeleri cildinize zarar vermez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…