- 21 Kasım 2018
- 7.608
- 19.386
- Konu Sahibi -Cheryl Blossom
Ben 21 yaşındayım henüz. Çok fazla bir makyaj deneyimim yok, o yüzden gerek görmüyorum gözaltı kremine falan. Ama bakım yağlarıyla bakımını yaparım, gözaltım için nemlendirici kayısı çekirdeği yağı aldım onu sürüyorum sürekli, morluklar gitmeye başladı mesela.Kendin nasil yapıyorsun tarif verirsen deneyim bende bende mesela ona usenebilirim ama dennebilir kesinliklee kiz bazen bende deliriyorum esim 1 saat bekliyor agac oluyor hani bazen aksilik tutar ya o durumlardaa . Senin yasin daha erken bende 25te basladim gozalti kremi serumlara vs sen nemlendirsen yeterli olur nemlendirici kullan hep kullanio musun??
Gül suyu cilt için mucizevi birşey, aynı şekilde aloe vera jeli de öyle. Pirinç ununun yapımı çok meşakkatli, bir gece sıcak suda bekletiyorsun, sonra onu süzüp balkonda kurutuyorsun ya da aceleyse fırında kurutuyorsun, sonra rondodan geçiriyorsun kullanıyorsun. Eskiden yaptığım pirinç unu maskesinden birşey anlamazdım, şimdi ununu kendim yapınca bayağı temizledi yüzümü, asyalı kadınların güzellik sırrıymış bu, cilt tonunu eşitlediğini bizzat deneyimledim kuzum.