Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pudra, Fondöten, Kapatıcılarmakyaj bazı kullananlar ?
kızlar ben makyaj bazı almayı düşünüyorum loreal kullanan var mı ? sanırım the balm flormar ve essence de de varmış . ben parlamasını istemiyorum mat olsun gözenek kapatsın istiyorum hangisini önerirsiniz ?
canım essence aydınlatıcı bir baz onu alırsan daha da parlarsın flormar pek işe yaramıyor diyorlar the balm ise cidden güzelmiş ben de alacağım indirimde
ama parlama önlemek için trasparan pudra kullanabilirsin, mac prep prime iyi bayaa ama pahalı 75 80 lira gibi :26: rimmel stay matte ya da maybelline dream matte de beğeniliyor
Teşekkürler canım rimmele bakıcam gittiğimde magazaya. mac cidden pahalıymış. the balm 3 yere sordum bitmiş ellerinde ve gelicek diyorlar baya tercih ediliyor sanırım :)
Teşekkürler canım rimmele bakıcam gittiğimde magazaya. mac cidden pahalıymış. the balm 3 yere sordum bitmiş ellerinde ve gelicek diyorlar baya tercih ediliyor sanırım :)
evet canım avm'lerdeki gratiste bulunmuyor genelde herkes oralarda gittiği için bitiyor, ama cadde üzerindeki gratis varsa bildiğin oralarda bulursun, ya da gelecek dediklerinde sabahtan koş kap