maibeyaz'ın zayıflama serüveni başlıyorrr

dün akşam yemeğini erken yiyince gece sanırım biraz abarttım...
5 kaşık pırasa yemeği
yarım paket hanımeller bisküvi
1 avuç fındık
1 avuç badem
1 paket peynirli çubuk kraker

kendimden utanıyorum...

sabah aşırı bir negatif eneriyle başladım güne...
dün eşimle konuşmadık onun da etkisi var sanırım...
neyse dedim kalktım kahvaltımı yaptım
1 kk peynir
5 çeri domates
1 salatalık
2 ceviz
2 dilim ekmek
sonra oğlum patatesli yumurta istedi onu yaptım... yemedi... ben de kaldırdım mutfağa koydum sonra aklım onda kaldı gittim kahvaltının üzerine onu yedim...

kendimden utanıyorum

tabi patates şekerimi çıkardı zaten patatesin 1 lokması bile beni mahvediyo bir de üzerine regl oldum,
sabahtan beri sinir küpü gibiyim nereye patlayacağımı şaşırdım...
sonra dedim noluyooo bi spor yap bari...gittim steperımın zincirini taktım...onda çalıştım biraz 500 adımda yoruldum tabi... çünkü şekerim yüksek şu anda..uyumak istiyorum çocuklar uyutmuyor...

fıstığım bunların nedeni psikolojik geçen haftaki gayretlerinden sonra kılo verememen morelini boz
du sende yemeklere saldırdın bırde eşinle konuşup hasret gidermemn yüzünden kendini yemeğe verdin.
bebeler uyutmasınn tabi seni yediklerini eritmen lazım .
öpüyom balım

bilmiyorum canım psikolojik mi aç gözlülük mü anlayamadım...
leslie 3 mil yaptım kesmedi 4 mil indiriyorum onu yapcam şimdi...
detoks yapacaktım regl olunca vazgeçtim...
öğle yemeğinde de 5 kaşık pırasa 1 subardağı kadar yoğurt yedim...

Son düzenleyen: Moderatör:
arada 10 fındık 2 petibör bisküvi yedim...:26:
oğlan çikolatalı pasta yaptırdı ama ben tadına bile bakmamaya çalışcam...
alo kaçamak yapabilirim ihbar hattı...tikkat tikat maiii ipi koparmak üzere lütfen müdahale edin...
kızlarrr bakmamam için bana sebepler söyleyinn ozaman hiç canım çekmiyooo..

bu arada bu gün sadece 1 bardak su içtim...3 bardakta yeşil çay...
sanırım bu saldırganlığımın sebebi birazda su içmemem...
hemen şimdi 500 ml su içicem ve lesli 4 mil yapacaktım oğlum izin vermedi...onu da yapmaya çalışıcam...

canım arkadaşım sende farkındasınki fazla olmuş ama geriye dönüş yok oyüzdende salma kendini ve devam et ve bunları telafi etmek için yarın hiç kaçamak yapma ve egzersiz yap hadi bakalım

canım arkadaşım sende farkındasınki fazla olmuş ama geriye dönüş yok oyüzdende salma kendini ve devam et ve bunları telafi etmek için yarın hiç kaçamak yapma ve egzersiz yap hadi bakalım

sağol canım benim kimse uğramamış bu gün günnüşüme...
bu gün moralim çok bozuktu onun etkisi var sanırım biraz salladım...
ama çok değil Allahtan topladım kendimi yarın bomba gibi dönüyorum...
bu arada pastanın tadına bile bakmadım...
akşam yemeğimde
5 kaşık yazdan kuruttuğum taze fasulye
1 kepçe çorba
1 dilim kepek ekmeği
1 su bardağı yoğurt
1 kk peynir yedim...

ara öğünümde yarım elma yarım portakal 5 fıstık yedim

dikkat ettim de öğünlerimi aksatmazsam ve listeme uyarsam daha az kaçamak yapıyorum... ama listeye uymaz öğün atlarsam ipin ucu kaçıyo... bundan sonra hiç öğün atlamıcam...

hakılsın canım benide şu öğün atlama huyum yakıyo zatenbir sabah 9.30 da yiyorum birde akşam 4 gibi ara çok oluca çok yiyorum oda benim bütün diyetimi altüst ediyor bu arada akşam yemeğin ölçülü olmuş güzel!!!

Son düzenleme:
merhaba herkese
bu gün eşimle msnden kamerayla görüştük çok güzel bi günü...
baya motive oldu benim için eeşim zayıfladığımı söyledi..
menülerim

sabah
4 çeri domates
1 kk peynir
5 zeytin
1 salatalık
2 ceviz
2 dilim ekmek

ara yapmadım kahvaltıyı geç yapmıştım çünkü

öğle yemeğinde
akşamdan kalan kurutulmuş taze fasulyeden 5 kaşık
1 su bardağı kadar yoğurt yedim
ekmek yemedim

ara öğün olarak az önce 10 badem
2 grisini yedim
1 bardak yeşil çay içtim

şimdilik bu kadar
akşam yemeğimi 18:30 da yemeyi düşünüyorum...

bu arada bu saate kadar hiç su içmedim...
hiç aklıma gelmedi... su işini nasıl yapsam bi fikir verin kılzar... hiç aklıma gelmiyo su benim...

Son düzenleyen: Moderatör:

teşekkür ederim canım benim... evet öğün atlamamak çok önemliymiş...
bu gün hiç kaçamak yapasım gelmedi... hiç fazladan yiyim demedim....
akşam yemeğinden sonra leslie 4 mil yapacağım inşallah...
şafak 78etekler tutuştuuu:18:

çok güzel canım afiyet olsun

negüzel az kalmış

maıı kuzumm kayısın bugun pesıne dustum valla belkım gunlukunu karalarsam ortaya cıkarsınn

maıı elma dersem cık armut dersem cıkmaaa

maicik kuzucuk napiyosun bakalım. bu aralar keyfim yok cumartesi porselenlerim takılacaktı ama sorun çıktı tekrardan kesilen dişlerimi yeniden kestiler ölçü aldılar. altlar hazır takıldı ama üstlerde sorun çıktı. morfin verdiler yine bastılar morfini valla
neyse kuzu anlayacağın ablanı epeyce yordular yine. çok öpüyorum yanacıklarından

Ben;
sık sık kadınlarkulübüne giremiyorum.Girdiğim zamanda seni es geçemiyorum.Beni inşallah hatırlamışsındır.43 yaşındaki zayıflamaya çalışan ablan.Öncelikle sana şunu söylemek isterim.Neredeyse senin yaşında üniversiteye giden bir oğlum var.Ben bu yaşımda azmedip 1 ay gibi bir zamanda 3 kilo verdiysem emin olki senin işin daha kolay.Bir kere yeni doğum yapmışsın.Dünyanın en güzel şeyi anne olmuşsun.Sakın sakın pes etme.Bu bi süreç.Sabırlı olman gerekiyor.Bence gözünün devamlı görebileceği bi yerde zayıf halinin olduğu bir resmini bulundur.Bu seni motive edecektir.ZAFERİ GÖRECEKSİN...HİÇ UZAK DEĞİL...

dr ziya mocanın yazdıkları kesinlikle çok doğru şeyler fakat bence sen daha bu yaşta bu yazıya çok fazla takılma senin oluşan kiloların tamamen doğumdan bak göreceksin hepsi kuş gibi uçup gidecek senin kilon için endişeleneceğin yaş 35 den sonra olsun seni çok öpüyorum pes etmek yok

teşekkür ederim arkadaşlar...iyiyim çok şükür...
küçük bi sorunum var inşallah halledip hemen döneceğim aranıza...

canımsın yaa... şu dişlerin bitmedi bi türlü... bitsede rahatlasan artık... çok geçmiş olsun bebişim
maicik selam vermeden geçmeyim
hoşgeldin canım her zaman beklerim...

hoşgeldin ablacım hatırladım tabi aşk olsun hatırlamaz mıyım...
inşallah abla inşallah dediğin gibi olur... sabretmek zor... ama inanıyorum başaracağız...
her ne kadar önüme moral bozan sorunlar çıksa da ben kafaya koydum zayıflayacağım...
beraber zayıflayacağız dimi abla... her zaman bekliyorum seni...

özledim bebik nerelerdesin

ben de özledim canım...nasılsın şimdi daha iyisindir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…