• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maibeyaz'ın zayıflama serüveni başlıyorrr

ay ne güzel plakalarada geçmişsin.Allah sağ slaim kavuştursun canım askerine.bizim daha çok var.ama bende senin gibi eşim gelene kadar köklü bir değişikliğe gidicem inşalah:)yani kilo saç baş her şeyimle.napalım beklerken moralleri yüksek tutmak lazım:(

canım benim inşallah sizin için de su gibi geçer zaman... ben de gelmesine yakın saçımı boyatıcam bambaşka bir ben olarak çıkacağım karşısına... inşallah bu kezde yabancı diye soğukluk olmaz..:60:

gunlugunu karalamaya geldım ısteee :60:

coş be maicim kim tutar senii kopp gelkılolarındann :60:

canım benim inşallah sizin için de su gibi geçer zaman... ben de gelmesine yakın saçımı boyatıcam bambaşka bir ben olarak çıkacağım karşısına... inşallah bu kezde yabancı diye soğukluk olmaz..:60:

ne renk etcen kız sacınııı

hayirli olsun canim..insallah günlügün sana ugurlu gelir.:nazar:
6 ay dikkat edelim..ondan sonra artik bünyemiz alisir..hadi tam gaz devam yola..:15:

hayirli olsun canim..insallah günlügün sana ugurlu gelir.:nazar:
6 ay dikkat edelim..ondan sonra artik bünyemiz alisir..hadi tam gaz devam yola..:15:

sağol canım her zaman beklerim...inşallah bakalım...

Son düzenleyen: Moderatör:
SABAH KAHVALTIM
kalkar kalkmaz 4 kayısı 1bardak ılık su 1 çay bardağı elma sirkeli ballı ılık su
yaklaşık yarım saat sonra
1 kk peynir
5 siyah zeytin
2 dilim kepek ekmeği
4 çeri domates
1 avuç maydanoz
2 ceviz:56:

kimsecikler uğramamış günnüşüme..:59:
bu gün dışarda olduğum için ara yapamadım
öğe yemeğim
5 kaşık nohut yemeği
1 kase yoğurt
1 küçük soğan
2 dilim kepekli ekmek

bu saate kadar 1 lt su 2 bardak yeşil çay içtim...

menüler güzel canim afiyet olsun..dr.verdigi listeyimi uyguluyorsun yoksa kendinmi seciyorsun yediklerini....ben simdilik findik fistik cevis cerez tür besinlerden uzak durmaya karar verdim cok istahimi aciyo ..

sağol canım... evet diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum...
ceviz özelllikle yemem lazımmış et yemediğim için... ama fındık fıstık vs yasak zaten... ben de senin gibiyim fındık yiyince durduramıyorum kendimi...:1:

ikinci ara öğünüm

1 kk peynir
2 grisini
3 çeri domates
1 bardak yeşil çay

MERHABA MAİBEYAZ
Allah tez zamanda seni eşine kavuştursun.Ben şimdiye kadar ne yaptıysam bir türlü kiloları üstümden atamadım.Senin zayıflama hikayeni okuduğum gibi yine kadınca forumda butterflyın zayıflama hikayesini okudum ve o gün zayıflamaya karar verdim.Yazdığı şeyler beni çok etkiledi.Bütün cesaretimi toplayıp bende 3 şubatta diyete başladım.Çok kararlıyım.Şu ana kadar 3 kilo verdim bu arada yaşım 43 kilo vermede sanırım yaşında önemi var.Senin yaşını açıkcası merak ettim.Eşin geldiği zaman eminim şahane bi kadınla karşılaşacak..... :72::72::72:

hoşgeldin ablacım günlüğüme...
ben 23 yaşındayım... elbetteki yaşşın kilo vermeye etkisi vardır... ama malesef ben hormon ilacı kullanıyorum o yüzden çok yavaş veriyorum... zaten kilolarımın sebebi de ilaçlar...
bakalım inşallah hep beraber başaracağız abla...
her zaman beklerim günlüğüme sizin gibi kilo verenleri görmek motivasyonumu yükseltiyor :66:

Akşam Yemeğim

3 kaşık yoğurt
5 kaşık közlenmiş patlıcan kavurması(1 kaşık yağ, 1 soğan,1 patlıcan 1 domates ile hazırladım)
marul, kırmızı lahana, soğan,havuç ile hazırladığım yağsız salatadan 1 tabak
2 dilim kepek ekmeği

yarın tartı günü bakalım kaç çıkıcam... cumadan cumaya tartılıp sonucu buraya yazacağım...

son ara öğünümde
1 elma
yarım portakal yedim...
1 çay bardağı da süt hakkım var az sonra içeceğim inşallah...

günlüğün hayırlı olsun canım
inşallah hedefine ulaşırsın

sağol canım... evet diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum...
ceviz özelllikle yemem lazımmış et yemediğim için... ama fındık fıstık vs yasak zaten... ben de senin gibiyim fındık yiyince durduramıyorum kendimi...:1:
öylemi..bende cogu zaman et yemiyorum..bende ceviz yiyim ozaman et yemedigim günlerde..

Son düzenleme:
Back