okeyto bebik merak etme hergün uğrarım artıkın cumartesileri hariç evde olmuyorum o gün diğer günler uğrarım muhakkak
tmm canım... bak gelmezsen karbonhidrata veririm kendimi...
maicim sürem dolmadı buraya yazayım dedim. evet spordan sonra kaslar şişer miktarı artabilir o yüzden sen tartıya değilde diyetisyenin ölçğmlerine bak. benim 2 kilo arttı valla kasım tasalanma senin yağlarının erimesi lazım
valla kuzum beni sevmezzzz sebebide belli. açıklama yapmam anladin oniiimisafir olarak gelip dikizleyen olur
maicim sadece dikkat tedbirli ol diye dedim kuzucuğum tanrı misafiri yoksa. kulağında bulunsun dedim kuzum
ben 16 kilo verdim hiçte öyle abartacak bişey değil yani atla deve değil herkes verebilir sorun çıkmazsa yani dev aynasında sanmanın alemi yok
aaa hoşgeldin canım... sende mi kilolarla uğraşıyosun...şaşırdım seni görünce...oooo kolay gelsin
sırf gaza gelmek için buraya gelmiştim bi baktım senin konun var :)
vercez bu kiloları tasalanma...
yeterki isteyelim demi ama ...
hoş buldum canım benim
iki saat öncesine kadar 58 olduğumu sanıyordum bi tartılıyım dedim kiiiiii iyiki demişim.
bi baktım 60 olmuşum.öylece kala kaldım.napıyorum ben böyle ya dedim.zayıflayacağım yerde kilo alıyorum dedim ve dememle kararımı kesinleştirmem bir oldu.
başladım artık.yatmadan hafif bi hareketlerden yapcam(eee yavaş yavaş demi)
ben inanıyorum.vercez bu fazlalıkları...ilk önce 55'i planlıyorum.daha sonra 50 yi düşünürüm.şimdi kasmanın anlamı yok.yaza güzel girmeli demi :)
bir haftada kendimi kasmadan üç kilo verdiğime göre bunları hayli hayli veririm.
kendini şartlandırma sakın.çok rahat ol...eğer ki kendini böyle şartlandırıp kasarsan daha çok sıkıntıya giriyorsun ve daha çok kilo alıyorsun.önce veremiyormuşsun gibi geliyor sonra bi bakıyorsun hoooopppp gitmiş bile :)
boyum kısa canım
155 ti sanırım yanlış hatırlamıyorsam.senin boy kaç
hımm benim 165...
evet göbek var canım... koy bakayım canım...merak ettim...iyiymiş boyun sende göbek var sadece dur ben sana bi makale koyayımda oku bak senin durumunla benzerlik varmı incele
Heyecan ve korku ile artan hormonlar yüksektir. Bunun anlamı; sinirli ve çarpıntılı olurlar. Göbeği olan kişiler öfkelerini aniden dışa vurmaya daha yatkındırlar. En ufak bir şeye birden sinirlenebilirler. Ani reaksiyon verirler, ufak şeylerden hemen alınırlar. Hassas bünyeli insanlardır. Genel olarak şişman olanlarda bu tepkilere çok rastlamayız ancak göbek şişmanlığı bu psikolojiye yol açar. Bu kişiler çok çabuk hareket ederler, kof değillerdir. Tuza karşı çok hassas olurlar. Tuzlu yedikleri zaman ayakları, bilekleri şişer. Tansiyonları yükselir, hipertansiyona açık yaşarlar.
bunlar beni anlatıyo şekerim... yanlız benim göbüş 75 cm e kadar inmişti ama şimdi 80 cm...
demek 2 yılda gidecekmiş ha....
bu durumda ben eşimgelince zayıf ve güzel olamıcam...
offf ne göbekmiş yaaa...
gelmemmi sık sık uğrarım artık seni kontroleaa gerçekten mi ben de biraz az çıkayım diye sabahın köründe spor yapmıştım...
yanlış yapmışım demekki...çok sağol canım yaa bak biraz rahatladım şimdi...
ozaman ben perşembe günleri dinlenme günü yapayım
bebeğim hatırlamaz mıyım hoşgeldin günnüğüme... çok sağol bitanem inşallah beraber zayıflayacağız...
ben artık o topice uğramıyorum burada yanlız bırakma beni sık sık gel görüşelim inşallah..
sen baya vermişsin sanırım çizelge doğru değil mi... ben hala bıraktığın yerde sayıyorum...
ama inşallah bu kez başaracağımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?