günlüğün hayırlı olsun canım
inşallah hedefine ulaşırsın
Allah kolaylık versin:))
öylemi..bende cogu zaman et yemiyorum..bende ceviz yiyim ozaman et yemedigim günlerde..
sağol tatlışım... bir de ne dicemafiyet olsun canim..gayet iyi gidiyorsun..:81:
yarin hemen alayim ozaman..buna cok sevindim..bende düsünüyordum cok özliyecegim cerezlerimi diye..evet bebişim... omega 3 için verdi...
günde 2 tane yesen yeter...
çok yeme ama 2 yi geçmek yok...yarin hemen alayim ozaman..buna cok sevindim..bende düsünüyordum cok özliyecegim cerezlerimi diye..
tamam canimçok yeme ama 2 yi geçmek yok...
sonra kilo alırsan benden bilirsin...
cnm inş. istediğin kiloya ulaşırsın eşin gelmeden vede aşk tazelersiniz ne güzel...bu arada spor olarak ne yapıyosun?sadece leslıe mi yoksa ayrıyaten yürüyüş,bisiklet vs. yapıyo musun??vede yaşının 23 olmasına rağmen maşallah 2 cocuk var öyle mi?helal olsun
çok moralim bozuk çok sinirliyim...
malesef kilom 62,9
aşırı ödemim var parmaklarım falan şişmiş durumda... dr un verdiği çaya dün başlasam iyi olacakmış...neyse bakalım cumartesi pazar detoks yapacağım...ilaçlarımda daha çok yaa... offfff
afiyet olsun canım ve günlüğünde hayırlı olsun beni hatırladınmı bilmiyorum 60-69 topiğinden bayramdan sonra başlamıştım sonra bayaa ara verdim iki haftadır tekrar başladım inşallah hepberaber kilo vericez bu arada Allah kavuştursun şafak kaç kaldı? .... dün tvde sağlık bakanı bi programdaydı türk halkının üçte biri normal üçte biri fazla kilolu üçte biride obezmiş hatta kendide fazla kiloluymuş diyete başlamış onu dinlerken aklıma burası geldi yahu burda herkes zayıflamaya çalışıyor dedim nasıl okadar kilolu olabiliriz ama demekki bizde gelişmiş ülkeler gibi obezliğe doğru gidiyoruzsabah kahvaltım
3 çeri domates
1 salatalık
1 dilim ekmek
1 közde patates
1 kk peynir
1 çay bardağı şekersiz çay
şimdi dr un verdiği ödem atıcı çayı içeceğim..
aa gerçekten mi ben de biraz az çıkayım diye sabahın köründe spor yapmıştım...canım boşuna üzmüşsün kendini spordan sonra kaslar şişer fazla çıkman çook normal... tartılacağın günün öncesi gün sporunu erken saatlerde yapmaya çalış mümkünde...yada 6 gün spor 1 gün dinlenme şeklinde falan yapıyorsan dinlendiğin günden sonra tartıl :) kolay gelsin azmin bol olsun
afiyet olsun canım ve günlüğünde hayırlı olsun beni hatırladınmı bilmiyorum 60-69 topiğinden bayramdan sonra başlamıştım sonra bayaa ara verdim iki haftadır tekrar başladım inşallah hepberaber kilo vericez bu arada Allah kavuştursun şafak kaç kaldı? .... dün tvde sağlık bakanı bi programdaydı türk halkının üçte biri normal üçte biri fazla kilolu üçte biride obezmiş hatta kendide fazla kiloluymuş diyete başlamış onu dinlerken aklıma burası geldi yahu burda herkes zayıflamaya çalışıyor dedim nasıl okadar kilolu olabiliriz ama demekki bizde gelişmiş ülkeler gibi obezliğe doğru gidiyoruzhadi canım sana kolay gelsin ara ara uğrarım
maicik kuzucuk ayy sen çokta gençmişin kızzben 27 yaşındayım
kuzum bu hafta iyice listene uy dışarı gideceksen yemecikleri yanına al. ben ilk aylar hep öyle yaptım haftaya güzel habeerlerle dön
evet listeye kesinlikle uyacağım, sporumu aksatmayacağım her gün gel dürt beni...
sporumu yapmazsam kız bana olur mu...
bu gün de gitti sasy şafak 79
eteklerim tutuştu kociş gelmeden 55 olmam lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?