maibeyaz'ın zayıflama serüveni başlıyorrr

afiyet olsun canim..gayet iyi gidiyorsun..:81:
sağol tatlışım... bir de ne dicem
ben şu an 1500 kalorilik diyet uyguluyorum
her öğünde mutlaka 30 gr etim var
ama et yemediğim için onun yerine 30 gr peynir verdi dr...2 ceviz omega için
peynir protein için... mutlaka her öğün de yoğurdum var o da kalsiyum için...

cnm inş. istediğin kiloya ulaşırsın eşin gelmeden vede aşk tazelersiniz ne güzel...bu arada spor olarak ne yapıyosun?sadece leslıe mi yoksa ayrıyaten yürüyüş,bisiklet vs. yapıyo musun??vede yaşının 23 olmasına rağmen maşallah 2 cocuk var öyle mi?helal olsun

çok sağol canım.... inşallah dediğin gibi olur uğraşıyoruz bakalım...
spor olarak leslie 3 mil yapıyorum bir de twist stepper var onu yapıyordum şu an arızalı servis bekliyorum...
vücudumu şekillendirmek için de callenetics yapıyorum ama şu sıralar saldım biraz yeniden başlamam için dürtün beni

evettt sabah 7:30 da kalktım leslie ile 3 mil yürüdüm az sonra tartılacağım bakalım kaç gelicem...:44:
gerçi vücudum ödem toplamış durumda ama inşalah 300 falan vermişimdir...

çok moralim bozuk çok sinirliyim...
malesef kilom 62,9
aşırı ödemim var parmaklarım falan şişmiş durumda... dr un verdiği çaya dün başlasam iyi olacakmış...neyse bakalım cumartesi pazar detoks yapacağım...ilaçlarımda daha çok yaa... offfff

Son düzenleyen: Moderatör:
sabah kahvaltım
3 çeri domates
1 salatalık
1 dilim ekmek
1 közde patates
1 kk peynir
1 çay bardağı şekersiz çay

şimdi dr un verdiği ödem atıcı çayı içeceğim..

canım boşuna üzmüşsün kendini spordan sonra kaslar şişer fazla çıkman çook normal... tartılacağın günün öncesi gün sporunu erken saatlerde yapmaya çalış mümkünde...yada 6 gün spor 1 gün dinlenme şeklinde falan yapıyorsan dinlendiğin günden sonra tartıl :) kolay gelsin azmin bol olsun

sabah kahvaltım
3 çeri domates
1 salatalık
1 dilim ekmek
1 közde patates
1 kk peynir
1 çay bardağı şekersiz çay

şimdi dr un verdiği ödem atıcı çayı içeceğim..
afiyet olsun canım ve günlüğünde hayırlı olsun beni hatırladınmı bilmiyorum 60-69 topiğinden bayramdan sonra başlamıştım sonra bayaa ara verdim iki haftadır tekrar başladım inşallah hepberaber kilo vericez bu arada Allah kavuştursun şafak kaç kaldı? .... dün tvde sağlık bakanı bi programdaydı türk halkının üçte biri normal üçte biri fazla kilolu üçte biride obezmiş hatta kendide fazla kiloluymuş diyete başlamış onu dinlerken aklıma burası geldi yahu burda herkes zayıflamaya çalışıyor dedim nasıl okadar kilolu olabiliriz ama demekki bizde gelişmiş ülkeler gibi obezliğe doğru gidiyoruz hadi canım sana kolay gelsin ara ara uğrarım

aa gerçekten mi ben de biraz az çıkayım diye sabahın köründe spor yapmıştım...
yanlış yapmışım demekki...çok sağol canım yaa bak biraz rahatladım şimdi...
ozaman ben perşembe günleri dinlenme günü yapayım

bebeğim hatırlamaz mıyım hoşgeldin günnüğüme... çok sağol bitanem inşallah beraber zayıflayacağız...
ben artık o topice uğramıyorum burada yanlız bırakma beni sık sık gel görüşelim inşallah..
sen baya vermişsin sanırım çizelge doğru değil mi... ben hala bıraktığın yerde sayıyorum...
ama inşallah bu kez başaracağımmm

bu gün çok düzensizdi menülerim..
sabah kahvaltısını geç yapınca ara yoktu...
öğle yemeği saatinde dışarda olunca o da yoktu...
şimdi akşamdan kalan köz patlıcanlarımı yoğurtladım 3 kaşık bulgur pilavıyla onu yedim...
akşam yemeğine sayıcam acıkınca meyve ve 1 çay bardağı sütle geçistiririm artık...

Son düzenleyen: Moderatör:
maiiiiii kuzzuu taraftarın bol olsun annemmmm bende yuruyusden geldım bı gunlukune bakım dedım burdaymısıınn

ce yakaladım senı

hoşgeldin canım...
dışardaydım yeni geldim... hala sabahın etkisindeyim...
yarın detoks yapıcam bakalım neler olucak haftaya...
hiç tartılmıcam cumaya kadar...

maicik kuzucuk ayy sen çokta gençmişin kızz ben 27 yaşındayım
kuzum bu hafta iyice listene uy dışarı gideceksen yemecikleri yanına al. ben ilk aylar hep öyle yaptım haftaya güzel habeerlerle dön

maicik kuzucuk ayy sen çokta gençmişin kızz ben 27 yaşındayım
kuzum bu hafta iyice listene uy dışarı gideceksen yemecikleri yanına al. ben ilk aylar hep öyle yaptım haftaya güzel habeerlerle dön

evet listeye kesinlikle uyacağım, sporumu aksatmayacağım her gün gel dürt beni...
sporumu yapmazsam kız bana olur mu...
bu gün de gitti sasy şafak 79
eteklerim tutuştu kociş gelmeden 55 olmam lazım...

evet listeye kesinlikle uyacağım, sporumu aksatmayacağım her gün gel dürt beni...
sporumu yapmazsam kız bana olur mu...
bu gün de gitti sasy şafak 79
eteklerim tutuştu kociş gelmeden 55 olmam lazım...

okeyto bebik merak etme hergün uğrarım artıkın cumartesileri hariç evde olmuyorum o gün diğer günler uğrarım muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…