Mahkeme kararıyla evlenen var mı ?

Evlenmek için verdiğiniz azmi biraz da okuyup,ayaklarınızın üzerinde durup doğru düzgün adamlarla evlenip kendinden emin ve sağlıklı çocuklar yetiştirmek için harcasanız...

Araştırmadan attım ama nasıl böyle bir tesadüf olabilir ayrıca çektiğimi düşündüğü fotoğrafları neden istiyor?
Araştırmadan attıysanız bile burada insanları fake olmakla itham ettiğinizi biliyor olmalısınız. Kimdir nedir diye bakmadan bu şekilde töhmet altında bırakmanız hiç hoş olmadı açıkçası.

Mesajında yazdığı gibi konu sahibinin kuzeni olmasından şüpheleniyordur.

Evet arkadaşlar söylediğiniz gibi açığını yakaladım mantığı ile hemen deşifre ettim domacica 'yı töhmet altında bıraktım haklısınız. Özür diliyorum herkesten. Konu sahibinden böyle bir atak beklediğim için o attı sandım ama elimde patladı. Kusura bakmayın.

17 yasimda askimdan ölüp geberdigim adamla evlenseydim simdi kucagimda cocukla baba evinde oturuyo olurdum.

O zamn üzülebilirsin çünkü alıntıladım tüh,burası özgür bir platform kimse bana niye alıntıladın diyemez:)

O zamn üzülebilirsin çünkü alıntıladım tüh,burası özgür bir platform kimse bana niye alıntıladın diyemez:)

Bu cevapta klasik oldu artık tamam hadi alıntıla rahatlayacaksan hadi izin verdim genel olarak yorumlarını begendigim birisin ama benim demek istedigim herkes buraya kendi fikrini yaziyor birbirimize sırf fikirleri yüzünden müdahale etme hakkimiz yok degil mi :) benim amacım tartismak degil hiçte sevmem tartismayi

baban ruh hastası, seni vuracakmış; annenle anneannen tutmuş, ikinizi ayırmanın en ideal yolunun birinizin ölmesi olduğunu düşünüyor, evlendiğiniz zaman ikinizi de öldürmeyeceğini nereden biliyorsun?hem 17 evlilik için çok erken bir yaş, ne olursa olsun.bu doğru bir çözüm yolu değil.o babayla yaşıyor olman tehlikeli geldi bana, şikayet falan edebilir misin acaba, ama ölümle tehdit ettiğini falan kanıtlayabilir misin ki?ya da çoluğu çocuğu olmayan, evinde kalmanın sorun olmayacağı birileri yok mu?çok korkunç gerçekten.ya da psikiyatriste falan mı götürseniz babanı, kabul edeceğini sanmam da, ikinizin de psikolojik desteğe ihtiyacı var.

Şu an çok klasik bir ama çok kıymetli bir cümle yazıcam ve sen asla anlamiycaksin.... O da şu;Ana baba olunca anlarsınız babani ancak...
bu farklı bir şey, adam öldürme planları kuruyor, ciddi olmasa bile kimse kimseyi ölümle tehdit edemez, hele ki sevgilisinden ayrılsın diye.adamın kurduğu planlara bakın, kızı çocuğun evine götürecekmiş de, kaçırdı diyecekmiş de...bunun anlaşılacak bir tarafı yok.he, kıza şiddet uyguladığını da unutmayalım.
-
korkutmaya çalışıyordur falan demeyin, haberlerde neler neler görüyoruz, hiç belli olmaz.gerçekten zarar vermeyeceğinin garantisi yok.

yagmurdan kacarken doluya tutulma da
sizn yasınızda tozpembe görülur
hatta senin durumunda daha cok kotu hiçbişi görülmez erkekte
o seni aılenden koruyodur vs aman deyimm

soruna gelince o aile izniyle olur bnm bildigim kucuk yasta evlenmek mahkeme kararıyla

Babanın psikolojik durumunu bilemem ama ne olursa olsun yaşın evlenmek için çok küçük. Bu yaşta evlenmeyi düşüneceğine kendine yeni bir hayat kurmayı düşünmelisin.Ayrıca zaten erkek arkadaşın seninle birlikte olursa baban istese de istemese de sonu hapis. Ayrıca mahkeme kararıyla evlilik babanın rızasıyla olur. Sen mahkemeye başvurup ben evlenmek istiyorum diyemezsin. Ve tekrar söylüyorum sen 16 yaşında bir ÇOCUKSUN... Hiç kendini büyüdüm falan zannetme. Senin yaşında insanlar hala sokakta oyun oynuyorlar, okula gidiyorlar. Şimdi o çocukla evlenirsen yaşantın baba evinden iyi mi olacak sanıyorsun. Emin ol çok daha beter olacak. Şimdi babandan çekiyorsun, evlenince kocandan, kaynanandan, kayınbabandan ve ne kadar kayın varsa onlardan çekeceksin hem de çok fazlasını. Ayrıca zaten erkek arkadaşın seni sevseydi o sana engel olurdu böyle bir karar konusunda. Erkek arkadaşın şu andaki kanunlara göre resmen sübyancı. Ne yaparsan yap evlenme.

Araştırmadan attım ama nasıl böyle bir tesadüf olabilir ayrıca çektiğimi düşündüğü fotoğrafları neden istiyor?

Ahahahahha ay valla bu rezil gunde beni guldurdunuz, Allah da sizi guldursun :) Burada yazmissiniz fotografi kaldirdi ama alan aldi diye ondan yazdim. Ben kocaya kacali cok oldu valla . Olsun olur boyle yanlis anlasilmalar hassas konularda. Umarim bu konu gerizekali kuzenimin degildir, hatta fakedir.

S shot

Dur simdi fotografi goren birine teshis ettirecegim, sonra icim rahatlar. Eger bizim kizsa sirf babasiyla ilgili atip tutmasindan dolayi vallahi ilk ucaga binip gelecegim! (Gelemedi.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…