Şaka mı yapıyorsunuz?Arkadaşlar konu sahibi yeni hesap almış ve bana özelden bu mesajı atmış. Deşifre etmek boynumun borcu diye düşündüm :) umarım aptal yerine koymaz bundan sonra insanlarıdomacica ne soracaksan buradan sor merak ettiklerini
Eki Görüntüle 1875501
Biz 17 yaşı biliriz o yaşdan geçtik ama bu arkadaş o yaştan sonrasını bilmiyor, sıkıntı orada :) birisi ablalarını kandırmaya çalışmamasını öğretmeli kendisine17 yasa gore ii yazıp çiziyo. Allah akıl fikir versın
bugun yorumumda soledım keşke 17 olsam da tek derdım derslerım olsaydıBiz 17 yaşı biliriz o yaşdan geçtik ama bu arkadaş o yaştan sonrasını bilmiyor, sıkıntı orada :) birisi ablalarını kandırmaya çalışmamasını öğretmeli kendisine
Araştırmadan attım ama nasıl böyle bir tesadüf olabilir ayrıca çektiğimi düşündüğü fotoğrafları neden istiyor?Şaka mı yapıyorsunuz?domacica kaç yıllık üye, konu sahibinin yeni üyeliği falan değil.
Evlenmek için verdiğiniz azmi biraz da okuyup,ayaklarınızın üzerinde durup doğru düzgün adamlarla evlenip kendinden emin ve sağlıklı çocuklar yetiştirmek için harcasanız...Merhaba, Ben 17 yaşından gün almaktayım ve erkek arkadaşımda 19 yaşını bitirmiş 20 yaşından gün almakta.Babam bizi ayırmak istiyor bunun için beni öldürmekle ve erkek arkadaşımı hapse attırmakla tehdit ediyor. Silahla beni vuracaktı annem ve anneannem zar zor tuttu hala böyle bir düşüncesi var. Beni evden kovdu hatta beni sevgilimin evine bırakıp polise kızımı kaçırdı ihbarı verip onu hapse attırmayı düşünüyor. Annemin çabalarıyla evdeyim fakat evde şiddet görüyorum ve eve kapatıldım. Uzun zamandır da psikolojik sorunlar yaşıyorum evde. Daha önceden öğretmenlerim ve doktorlar babamın beni psikiyatriye götürmesi için çok uğraştılar bende çok söyledim ama hiç bir şekilde ikna olmadı ve bu sorunlarım yaşadığım günlerde çok daha fazla arttı. Sevgimden dolayı sakin kalmaya çalışıyorum düşüncelerime sevdiğim kişi engel oluyor. Babamda bu işin bitmesi için yani bizim ayrılmamız için birimizin ölmesi gerektiğini söylüyor bizi tehdit ediyor. Evde bulunduğum sürede çok korkuyorum çünkü ne benim ne de sevgilimin can güvenliği yok şuan da. Bizim hiç bir şekildeayrılmayacağımızı kendiside biliyor vazgeçmem için bana şiddet uyguluyor hakaretler ediyor ve aşağlıyor. Haliyle yaşımızdan dolayı hiç bir şey yapamıyoruz ama bu durumdan canımız çok yanıyor. Bizde biraz araştırma yaparak yasal yollardan bu durumu çözebileceğimizi düşündük. Yasal olamayan yollardan giderek hayatımızı daha kötüye götürmek istemiyoruz. Eğer ki biz şuan da evlenmek için mahkemeye çıkarsak hakim bu yaşadığımız durumları olağan üstü durumdan sayarak evlenmemize izin verir mi ? Bu durumu yaşayanlar var mı ? Varsa mahkemede ne gibi sorularla ve durumlarla karşılaştınız yardımcı olurmusunuz ?
Araştırmadan attıysanız bile burada insanları fake olmakla itham ettiğinizi biliyor olmalısınız. Kimdir nedir diye bakmadan bu şekilde töhmet altında bırakmanız hiç hoş olmadı açıkçası.Araştırmadan attım ama nasıl böyle bir tesadüf olabilir ayrıca çektiğimi düşündüğü fotoğrafları neden istiyor?
Evet arkadaşlar söylediğiniz gibi açığını yakaladım mantığı ile hemen deşifre ettimS shot a katılmaktayım.Maybe Ladyy siz pek heyecanlı aha şimdi açığı yakaladım hehe olayı çözdüm fake yaa bu olay hanımlar diyecektiniz ama hevesiniz kursağınızda kaldı.Araştırmadan hemen böyle işlere kalkışmayın lütfen.
O zamn üzülebilirsin çünkü alıntıladım tüh,burası özgür bir platformDemekki ordan bakmak yerine buraya sormak istemiş. Kaldı ki kendisi bu olağanüstü halleri bildiğini diğer mesajlarından birinde söylemiş zaten. Ben çokta bilmediği birşey söylemedim. Hatta hoşuna gitmeyeceği bir ayrıntı daha verdim, öyle durumlarda bile davayı ancak ebeveynin açabileceğini söyledim. Yani yine kendisi habersiz bir iş yapamayacağını biliyor.
+ Herkesin yorum yapma özgürlüğü olduğu gibi benim de var. Küfür hakaret içermediği sürece istediğimi yazabilirim, ne düşünüyorsam istediğim gibi söylemekte özgürüm. Ben sizin yorumunuzu alıntılayıp fikrinize karışıyor muyum? Müdahale ediyor muyum? Hayır. Siz de benim mesajlarımı alıntılamazsanız sevinirim.
O zamn üzülebilirsin çünkü alıntıladım tüh,burası özgür bir platformkimse bana niye alıntıladın diyemez:)
bu farklı bir şey, adam öldürme planları kuruyor, ciddi olmasa bile kimse kimseyi ölümle tehdit edemez, hele ki sevgilisinden ayrılsın diye.adamın kurduğu planlara bakın, kızı çocuğun evine götürecekmiş de, kaçırdı diyecekmiş de...bunun anlaşılacak bir tarafı yok.he, kıza şiddet uyguladığını da unutmayalım.Şu an çok klasik bir ama çok kıymetli bir cümle yazıcam ve sen asla anlamiycaksin.... O da şu;Ana baba olunca anlarsınız babani ancak...
yagmurdan kacarken doluya tutulma daMerhaba, Ben 17 yaşından gün almaktayım ve erkek arkadaşımda 19 yaşını bitirmiş 20 yaşından gün almakta.Babam bizi ayırmak istiyor bunun için beni öldürmekle ve erkek arkadaşımı hapse attırmakla tehdit ediyor. Silahla beni vuracaktı annem ve anneannem zar zor tuttu hala böyle bir düşüncesi var. Beni evden kovdu hatta beni sevgilimin evine bırakıp polise kızımı kaçırdı ihbarı verip onu hapse attırmayı düşünüyor. Annemin çabalarıyla evdeyim fakat evde şiddet görüyorum ve eve kapatıldım. Uzun zamandır da psikolojik sorunlar yaşıyorum evde. Daha önceden öğretmenlerim ve doktorlar babamın beni psikiyatriye götürmesi için çok uğraştılar bende çok söyledim ama hiç bir şekilde ikna olmadı ve bu sorunlarım yaşadığım günlerde çok daha fazla arttı. Sevgimden dolayı sakin kalmaya çalışıyorum düşüncelerime sevdiğim kişi engel oluyor. Babamda bu işin bitmesi için yani bizim ayrılmamız için birimizin ölmesi gerektiğini söylüyor bizi tehdit ediyor. Evde bulunduğum sürede çok korkuyorum çünkü ne benim ne de sevgilimin can güvenliği yok şuan da. Bizim hiç bir şekildeayrılmayacağımızı kendiside biliyor vazgeçmem için bana şiddet uyguluyor hakaretler ediyor ve aşağlıyor. Haliyle yaşımızdan dolayı hiç bir şey yapamıyoruz ama bu durumdan canımız çok yanıyor. Bizde biraz araştırma yaparak yasal yollardan bu durumu çözebileceğimizi düşündük. Yasal olamayan yollardan giderek hayatımızı daha kötüye götürmek istemiyoruz. Eğer ki biz şuan da evlenmek için mahkemeye çıkarsak hakim bu yaşadığımız durumları olağan üstü durumdan sayarak evlenmemize izin verir mi ? Bu durumu yaşayanlar var mı ? Varsa mahkemede ne gibi sorularla ve durumlarla karşılaştınız yardımcı olurmusunuz ?
Babanın psikolojik durumunu bilemem ama ne olursa olsun yaşın evlenmek için çok küçük. Bu yaşta evlenmeyi düşüneceğine kendine yeni bir hayat kurmayı düşünmelisin.Ayrıca zaten erkek arkadaşın seninle birlikte olursa baban istese de istemese de sonu hapis. Ayrıca mahkeme kararıyla evlilik babanın rızasıyla olur. Sen mahkemeye başvurup ben evlenmek istiyorum diyemezsin. Ve tekrar söylüyorum sen 16 yaşında bir ÇOCUKSUN... Hiç kendini büyüdüm falan zannetme. Senin yaşında insanlar hala sokakta oyun oynuyorlar, okula gidiyorlar. Şimdi o çocukla evlenirsen yaşantın baba evinden iyi mi olacak sanıyorsun. Emin ol çok daha beter olacak. Şimdi babandan çekiyorsun, evlenince kocandan, kaynanandan, kayınbabandan ve ne kadar kayın varsa onlardan çekeceksin hem de çok fazlasını. Ayrıca zaten erkek arkadaşın seni sevseydi o sana engel olurdu böyle bir karar konusunda. Erkek arkadaşın şu andaki kanunlara göre resmen sübyancı. Ne yaparsan yap evlenme.Merhaba, Ben 17 yaşından gün almaktayım ve erkek arkadaşımda 19 yaşını bitirmiş 20 yaşından gün almakta.Babam bizi ayırmak istiyor bunun için beni öldürmekle ve erkek arkadaşımı hapse attırmakla tehdit ediyor. Silahla beni vuracaktı annem ve anneannem zar zor tuttu hala böyle bir düşüncesi var. Beni evden kovdu hatta beni sevgilimin evine bırakıp polise kızımı kaçırdı ihbarı verip onu hapse attırmayı düşünüyor. Annemin çabalarıyla evdeyim fakat evde şiddet görüyorum ve eve kapatıldım. Uzun zamandır da psikolojik sorunlar yaşıyorum evde. Daha önceden öğretmenlerim ve doktorlar babamın beni psikiyatriye götürmesi için çok uğraştılar bende çok söyledim ama hiç bir şekilde ikna olmadı ve bu sorunlarım yaşadığım günlerde çok daha fazla arttı. Sevgimden dolayı sakin kalmaya çalışıyorum düşüncelerime sevdiğim kişi engel oluyor. Babamda bu işin bitmesi için yani bizim ayrılmamız için birimizin ölmesi gerektiğini söylüyor bizi tehdit ediyor. Evde bulunduğum sürede çok korkuyorum çünkü ne benim ne de sevgilimin can güvenliği yok şuan da. Bizim hiç bir şekildeayrılmayacağımızı kendiside biliyor vazgeçmem için bana şiddet uyguluyor hakaretler ediyor ve aşağlıyor. Haliyle yaşımızdan dolayı hiç bir şey yapamıyoruz ama bu durumdan canımız çok yanıyor. Bizde biraz araştırma yaparak yasal yollardan bu durumu çözebileceğimizi düşündük. Yasal olamayan yollardan giderek hayatımızı daha kötüye götürmek istemiyoruz. Eğer ki biz şuan da evlenmek için mahkemeye çıkarsak hakim bu yaşadığımız durumları olağan üstü durumdan sayarak evlenmemize izin verir mi ? Bu durumu yaşayanlar var mı ? Varsa mahkemede ne gibi sorularla ve durumlarla karşılaştınız yardımcı olurmusunuz ?
17 yaşında bile değil, henüz 16 yaşında. 17sinden gün almış.17 sinde evlenmek isteyen biri en fazla 23 yaşında boşanır
Araştırmadan attım ama nasıl böyle bir tesadüf olabilir ayrıca çektiğimi düşündüğü fotoğrafları neden istiyor?
ya o zaman 17 bile değilsin ki, 16 sın.bi de 10 yıldır sevgiliyseniz ilişkiniz sen 6 yaşındayken mi başladı2000 liyim ve çocuk yapmıyıcaz ki biz sadece yasalar olarak herşeyi elimize almak istiyoruz.
Araştırmadan attıysanız bile burada insanları fake olmakla itham ettiğinizi biliyor olmalısınız. Kimdir nedir diye bakmadan bu şekilde töhmet altında bırakmanız hiç hoş olmadı açıkçası.
Mesajında yazdığı gibi konu sahibinin kuzeni olmasından şüpheleniyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?