Magniyle sahura dogru

Magni aslanım lafları teker teker sıralamışsın karşı tarafa füze roket atmışsın artık sana ne desem boş helali hoş olsun Burda eşin ailesine şöyle ezildim böyle büzüldüm yazan konulardan sonra sıcak günlerdeki esinti gibi geldi bu konu forumda senin gibi koçyiğitleri daha fazla görmek dileğiyle

Benim merak ettiğim tek bir şey var: Bunları hep fransızca mı konuşuyorsunuz?

Yaa cok tesekkur ederim Aslinda bu sizlerin sayesinde
Normalde de pasif sonuk bir tip degilimdir lafimi esirgemem
Ama bu son zamanlar da baya hamilelik beni vurmustu oturup herseye aglamaktan helak olmustum yeminle sizinle konusmak o kadar rahatlattiki ozume dondum
Ayri ayri tesekkur ederim

Kac gundur stresten beynim patlamisti bu bile cok iyi geldi Birde emin kpeder de oradaydi duydu beni mutlu oldum
Çok iyi yaptın, içinde durup seni yiyeceğine artık onları yesin

Siz daha tatlısınız
Sorunu çözmek istiyor aranızdaki ama ne yapacağını bilemiyor bence Hemen hiçbişey olmamış gibi olsun istiyor
Sadece kaynimla olan bolumleri fransizca konustuk
Zaten kaynana kpeder anlamiyor
bi an fransızlar sandım şaşırdım onlarda da mı kp kv böyle diye

Güzel başlangıç. :)

"Hastalandığınızda babamın size laf söyleyebiliyor olması, erkeklikle değil, insanlık ve kendi vicdanıyla ilgili bir şey, benim için kabul görecek bir davranış değil, ilgilenmiyorum sizin sorununuz" deseydin o noktada, mmm mis. :)

Hastayken de laf edemezler, hastasındır, dinlenmeye ihtiyacın vardır. Beyin de paşa paşa çorbanı yapar.

Son düzenleme:
İyi demişsin gitme boşver kendi de 1 2 gün gider vazgeçer

Ayy aşırı sinir oldum.

Kızım sen hamilesin, senden birşey bekleyen yok. Ben zaten siz olsanız da olmasanız da her gün yemek yapıyorum, siz de gelin yiyin demek çok mu zor? Kocan da hamile karısını evde bırakıp gidip orda tek başına yemek yiyorsa o da suçlu...
Ben olsam kendimi zorlar bir çorba da olsa yaparım, kocamla oturur yerim. Kocamı da tek başına yollamam

Cok tesekkur ederim

Evet esim arada kirginlik istemiyor onuda anliyorum ama artik onun icin dahi olsa yuzgoz olamiyorum onlarla

Yok ya fransizlar bunlara yuz ceker kesinlikle
Fransiz arkadaslarim nasil samimi yorma kendini rahat et calisma felan diye
Bunlardan turkiye topraginda bir bana denk geldi

Ay bunu not etmek istedim ben gitmedikce bu konu daha cok acilacak belli insallah soylemeye firsat bulurum

Yani hastayken bir kadina laf soyleyen erkeklerden bir hayir beklemiyorum ama bunu siradanmis gibi aman o hep soyler demesi de daha kotu kendi icin de

Cidden Bende buna takiliyorum kocamin su tutumu beni mahvetti
Ben zaten onlara gitmek icin caba harcamiyorum
Ha soyledigi cumlelerde en ufak bir sevgi gostergesi yok Birde beni dalgaya almis gibi disim agriyor birgun ilac alalim deyince valla dayanamadim

Oh çok güzel olmuş bundan sonra inşallah biraz dikkat ederler birde hala senden krem bekliyor şimdi kremini sürsün
Eşine de kötü davranma normal ol hiç arani bozma canım

Tüm bunlara kayınvaliden sana böyle hissettirdiysek kusura bakma kızım, hiç olur mu öyle şey demedi mi?

Ayy resmen bir tabak yemeği hamile gelinlerinden esirgiyorlar. Sen gitmeyince eşinin boğazından nasıl geçiyor ya? Onlar orada akşam yemeği yerken, sen evde ne yiyorsun? Bana kocam böyle yapsa var ya onu rezil ederim, bu kadar düşüncesizlik olamaz ya
Oruç tutmuyorsun diye akşam yemeği yemese de olur düşüncesi gerçekten çok incitici

Bu arada kocan da ilk 2 gün yediğin laflardan sonra oraya gidip maqni gelmiyor diyeceğine, anne 1 tabak yemeği benim karımın burnundan getirdiniz gelip yardımcı olamadı diye, karımın olmadığı yerde benim işim yok. O evde tek başına yemeksiz dursun bende gelip burada yiyeyim öyle mi? Bu hangi vicdana sığar, beni çağırma biz başımızın çaresine bakarız bir yumurta da kırar yeriz deseydi...

Bence burada hatalı olan sadece kv ve kp değil. Geçenlerde benim kv de eşimi bir iş için çağırdı ve gel yemeğini de burada ye dedi. Bende telefondan duydum, yanındaydım.Eşim hemen tepki gösterip ne demek gel burada ye, ben tek miyim ki diyip kızdı annesine ve gidip işi halledip annesinin tüm ısrarına rağmen ağzına tek lokma koymadan geldi geri. Kayınvalide eşimin tepkisini görünce yemeği kaba doldurup zorla vermiş, beni de arayıp kusura bakma yemek gönderdim vs vs diye bir saat gönlümü almaya çalıştı. Ben de hayır yemiyorum, çağrılmadığım yemeği ben ağzıma koymam dedim. Tepkiyi gelinlerden değil, oğullarından alınca direk geri vites yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…