Magniyle sahura dogru

Tam olarakda bu 😍iyiligin acmayacagi Kapi yok ama onlar boyle kaba buyumus ki bunu anlamiyorlar sanirim
Saygi kelimesini sadece kucuklerin buyuklere uygulamasi gerektigini saniyorlar
Saygı hak edilir ve saygı duymak için 45 yaş üstü olmak gerekmiyor, ilişkilerimizi de takındığımız tavır ve üslubumuz belirliyor.

Rahatlayın ve stres yapmayın, kimseye karşı bir zorunluluğunuz da sorumluluğunuz da yok, şu an tek düşünmeniz gereken bebekler😊

Saygı hak edilir ve saygı duymak için 45 yaş üstü olmak gerekmiyor, ilişkilerimizi de takındığımız tavır ve üslubumuz belirliyor.

Rahatlayın ve stres yapmayın, kimseye karşı bir zorunluluğunuz da sorumluluğunuz da yok, şu an tek düşünmeniz gereken bebekler😊
Cok tesekkur ederim ablacim 💙haklisin bu saatten sonra bebekler ve benim icin cabaliycam saygi cercevesinde gene cevabimi veririm icimde kalmayacak bu 😅

Cok tesekkur ederim ablacim 💙haklisin bu saatten sonra bebekler ve benim icin cabaliycam saygi cercevesinde gene cevabimi veririm icimde kalmayacak bu 😅
Tabii ki lafı geldiğinde edep çerçevesinde söylemeniz gerekenleri de söyleyin, susmak içine atmak sorunları daha da büyütüyor.

Rica ederim, tekrar sağlık bir gebelik diliyorum, inşaallah hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almak nasip olsun, isteyen dileyen herkese de bebek sahibi olmak nasip olur inşaallah☺️

herkes eşin ara bulucu, iyi idare ediyor demiş de ben olsam eşimin ailesini arayıp eşimi istemiyorsanız ben de gelmek istemiyorum, ona da bi tabak hazırlamak zor geliyorsa hiç çağırmayın ikimizi de demesini ya da herhangi bir şekilde bu konuyu çözmesini beklerdim. sizi de gaza getirmeyeyim, evli değilim belki evliliğin dinamiği farklı oluyordur :KK70: eğer eşim bunları yapmıyorsa da bir daha o eve gitmemi bekleyemez, yediğim her lokma batıyor hayatta gitmem derdim

Magnifiaque Magnifiaque canımm😍Sen ovitrelle kullananlardan tanıyorum😇Konuyu okudum sana diyebileceğim tek şey stres ve gerginlik yaratan her şey herkes her ortamdan uzak durman . 👍Bir de ikizlerden biri seninleymiş çok çok sevindim😍😍😍💙
eşin ara bulucu, iyi idare ediyor demiş de ben olsam eşimin ailesini arayıp eşimi istemiyorsanız ben de gelmek istemiyorum, ona da bi tabak hazırlamak zor geliyorsa hiç çağırmayın ikimizi de demesini ya da herhangi bir şekilde bu konuyu çözmesini beklerdim. sizi de gaza getirmeyeyim, evli değilim belki evliliğin dinamiği farklı oluyordur :KK70: eğer eşim bunları yapmıyorsa da bir daha o eve gitmemi bekleyemez, yediğim her lokma batıyor hayatta gitmem derdim
Ya Kuzum cok tesekkur ederim Evet ovitrelle ise yaradi cok sukur
Hamdolsun ikiside benimle ikizlerin acillik olmustum doktor kalbini yanlis gormus baya sok gecirdim orda da zaten bu kadar zor olmusken de onlar icin koruyucu davranmaya calisiyorum ama zor oluyor maalesef
Bende senin gibi dusunuyorum esimin de gitmemesini beklerdim ama maalesef bunu basaramadi ha yanimda oldugunu hissettirmeye calisiyor iki tarafida kirmiyor ama bu bana yetmiyor benim tek buyuk sinirim bu zaten 🥲
Bundan sonra nasil yol alacak diye bekliyorum bir ay boyunca bunlar yuzunden kavga edemem zaten baktim gidiyor bisey yapmamakla kavga cikarmak arasinda gidip geliyorum
Hamilelikte daha sakin kalmam konusunda kararliyim yoksa hersey degisik olabilirdi ama bebekler icin korkuyorum sonra 😍💙

Tabii ki lafı geldiğinde edep çerçevesinde söylemeniz gerekenleri de söyleyin, susmak içine atmak sorunları daha da büyütüyor.

Rica ederim, tekrar sağlık bir gebelik diliyorum, inşaallah hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almak nasip olsun, isteyen dileyen herkese de bebek sahibi olmak nasip olur inşaallah☺️
Amin insallah ablacim Cok tesekkur ederim iyiki varsin 😍

Kizlar Kizlar ben geldim 🥳

Esim annesiyle konusuyordu Bende odaya girdim dedi iste disimin eti yara olmus magni bana bir krem alsa
Esimde dedi magniyi hic yemege felan cagirmadîn krem icin cagirma yemek ye diye hic soylemedin ama
Geri dedi kvde ah unuttum oda gelsin
Sonra teli bir anda bana cevirdi esim

Sonra Bana dedi magni sende gel aksam
Bende dedim
Yok tesekkur ederim oruc tutmayanin oruc tutanlar arasinda yeri yok gelmesem daha iyi
sonra dedi Ay yok gel iste
Bende acik acik doktum herseyi
Sen birsey olmadi saniyorsun belki ama orda goze carpiyorum ben
Hamile halimle is yapamiyorum diye bana yemegi babam cok gordu
Yemek yapiyorsan gel dedi bana benim ne zor sartlarda oldugumu sen biliyorsun tansiyon yukselmiyor dahi benden is mi bekliyorsunuz
Onu gectim kadin olarak sen anlamiyormusun hamileligin zor oldugunu
Acikcasi gelmek istemiyorum yemek yapmadim diye bogazima duzuldu hersey oruc tutmuyorum diye bir kap yemek cok gorundu ki birinciyi dusurdun ikinciye sahip cik diyen sendin boylemi sahip cikalim yani
Benden is bekliyorsunuz o yuzden gelmesem daha iyi dedim
Oda donup arada bakiyordu bir tarafa kesin kpder ordayfi
Dedi ama magni erkekleri bilmiyormusun bana da bazen laf soyler hastalaninca
Bende dedim ben hasta degilim anne hamileyim doktor dahi dinlen diye isi biraktirdi siz benden is bekliyorsunuz
Senide yormaya hic gerek yok bizim icin calisiyormus yemegi bizim icin yapiyormus gibi gorunuyorsun
Biz evde basimizin caresine bakabiliriz de suc benim kocam da
sonra iyi fiyatlar diye kapattim esim sandi yumusadim annesi cagirdi hersey bitti hadi gidelim dedi
Bende
Hayir ben annemlere birak sen gitmez istiyorsan hadi gidebilirsin

Esim annesiyle konusuyordu Bende odaya girdim dedi iste disimin eti yara olmus magni bana bir krem alsa
Esimde dedi magniyi hic yemege felan cagirmadîn krem icin cagirma yemek ye diye hic soylemedin ama

Bende dedim
Yok tesekkur ederim oruc tutmayanin oruc tutanlar arasinda yeri yok gelmesem daha iyi
Yemek yapiyorsan gel dedi bana benim ne zor sartlarda oldugumu sen biliyorsun tansiyon yukselmiyor dahi benden is mi bekliyorsunuz
Acikcasi gelmek istemiyorum yemek yapmadim diye bogazima duzuldu hersey oruc tutmuyorum diye bir kap yemek cok gorundu ki birinciyi dusurdun ikinciye sahip cik diyen sendin boylemi sahip cikalim yani
Bende dedim ben hasta degilim anne hamileyim doktor dahi dinlen diye isi biraktirdi siz benden is bekliyorsunuz
Senide yormaya hic gerek yok bizim icin calisiyormus yemegi bizim icin yapiyormus gibi gorunuyorsun
sonra iyi fiyatlar diye kapattim esim sandi yumusadim annesi cagirdi hersey bitti hadi gidelim dedi
Bende
Ohhh iyi olmuş ulan unuttum o da gelsin demek ne demek tam manyak bu kadın.

Eşin de deli mi ne daha hadi gidelim diyo😂

Ohhh iyi olmuş ulan unuttum o da gelsin demek ne demek tam manyak bu kadın.

Eşin de deli mi ne daha hadi gidelim diyo😂
Iki tatli soze yelkenler fora kiyamiyor annesine sunu benim ailem yapsa ikna edemem de onu
Sonra da dedi bak babam anlayissiz Annem hasta diye sana is yaptirmaz
Babama bakma sen felan
Ben hayir basindan beri evde yememiz gerekiyor zaten benim ailem dahi olsa gitmeyelim
Ha annem beni davet edince bile yok diyorum ki sirf sizinkilere de gidelim diye israr etmemen icin dedim bunuda uydurdum ajajjaja Simdi ben annemlere o oraya

Bende dedim
Bende
Konuşman çok iyi olmuş şimdi onlar düşünsün 😂🤣 İçini ferah tut kuzum 🥰Bebişleri de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim ☺️🤲

Bende dedim
Bende
Tam konuya sinirle yazıyordum ki bu mesajı gördüm 😂

Oh iyi yapmışsınız valla

Eşinizin de hala gidelim demesi saçma o kadar laf söyleyip bi de hiçbişey olmamış gibi gidecek miydiniz, kafası başka yerde heralde hbshshdhsj

Tam konuya sinirle yazıyordum ki bu mesajı gördüm 😂

Oh iyi yapmışsınız valla

Eşinizin de hala gidelim demesi saçma o kadar laf söyleyip bi de hiçbişey olmamış gibi gidecek miydiniz, kafası başka yerde heralde hbshshdhsj
Ya cok tatlisin cok tesekkur ederim 💜
Bu esimi de cidden cozemiyorum
Hem
Bak magni seni anliyorum onlar sana gel gel demedigi icin senin de bu saatten sonra orda yemek yiyemeyecegin icin israr etmiycem diyor
Geride arada sogukluk olmasin diye cabaliyor hem onlar kirilmasin hem ben diye bisey yok bir taraf elbet kiriliyor oda alisir sanirim 🥺yani tum bunlarin uzerine kuru kuruya gitmek cok aci olurdu benim icin
Birde burayi okudukca rahatladim cok tesekkur ederim hepinize simdi onu ailesine birakip annemlere geldim normalde evde kafayi yerdim 🥵

X