- 12 Temmuz 2006
- 55.481
- 212.633
- 52
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
Saygı hak edilir ve saygı duymak için 45 yaş üstü olmak gerekmiyor, ilişkilerimizi de takındığımız tavır ve üslubumuz belirliyor.Tam olarakda buiyiligin acmayacagi Kapi yok ama onlar boyle kaba buyumus ki bunu anlamiyorlar sanirim
Saygi kelimesini sadece kucuklerin buyuklere uygulamasi gerektigini saniyorlar
Cok tesekkur ederim ablacimSaygı hak edilir ve saygı duymak için 45 yaş üstü olmak gerekmiyor, ilişkilerimizi de takındığımız tavır ve üslubumuz belirliyor.
Rahatlayın ve stres yapmayın, kimseye karşı bir zorunluluğunuz da sorumluluğunuz da yok, şu an tek düşünmeniz gereken bebekler
Tabii ki lafı geldiğinde edep çerçevesinde söylemeniz gerekenleri de söyleyin, susmak içine atmak sorunları daha da büyütüyor.Cok tesekkur ederim ablacimhaklisin bu saatten sonra bebekler ve benim icin cabaliycam saygi cercevesinde gene cevabimi veririm icimde kalmayacak bu
Magnifiaque canımm Sen ovitrelle kullananlardan tanıyorum Konuyu okudum sana diyebileceğim tek şey stres ve gerginlik yaratan her şey herkes her ortamdan uzak durman . Bir de ikizlerden biri seninleymiş çok çok sevindim
Ya Kuzum cok tesekkur ederim Evet ovitrelle ise yaradi cok sukureşin ara bulucu, iyi idare ediyor demiş de ben olsam eşimin ailesini arayıp eşimi istemiyorsanız ben de gelmek istemiyorum, ona da bi tabak hazırlamak zor geliyorsa hiç çağırmayın ikimizi de demesini ya da herhangi bir şekilde bu konuyu çözmesini beklerdim. sizi de gaza getirmeyeyim, evli değilim belki evliliğin dinamiği farklı oluyordureğer eşim bunları yapmıyorsa da bir daha o eve gitmemi bekleyemez, yediğim her lokma batıyor hayatta gitmem derdim
Amin insallah ablacim Cok tesekkur ederim iyiki varsinTabii ki lafı geldiğinde edep çerçevesinde söylemeniz gerekenleri de söyleyin, susmak içine atmak sorunları daha da büyütüyor.
Rica ederim, tekrar sağlık bir gebelik diliyorum, inşaallah hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almak nasip olsun, isteyen dileyen herkese de bebek sahibi olmak nasip olur inşaallah
Sahurda uyumayin yorum yapin diye sey yaptim ama iftar daha mantikliymis sweet yaKız magni aslında magni ile iftara doğru olması lazımdı konunun başlığı
Konunun içeriğinde iftar var ya tam uyumlu olurduSahurda uyumayin yorum yapin diye sey yaptim ama iftar daha mantikliymis sweet ya
Toparla tabiki kafanı canım inşallah en kısa zamanda hepsi yoluna girerYa tek derdim sakin bir hamilelikti yeminle
Sen biliyorsun zaten takinti korku stres hepsini yasiyorum bende
Birde bu eklenînce afalladim sanirim yeni kafami toparliyorum
Ajjajjaja konu ismini onerseydin yaKonunun içeriğinde iftar var ya tam uyumlu olurdu
Insallah papatyamToparla tabiki kafanı canım inşallah en kısa zamanda hepsi yoluna girer
Ohhh iyi olmuş ulan unuttum o da gelsin demek ne demek tam manyak bu kadın.Kizlar Kizlar ben geldim
Esim annesiyle konusuyordu Bende odaya girdim dedi iste disimin eti yara olmus magni bana bir krem alsa
Esimde dedi magniyi hic yemege felan cagirmadîn krem icin cagirma yemek ye diye hic soylemedin ama
Geri dedi kvde ah unuttum oda gelsin
Sonra teli bir anda bana cevirdi esim
Sonra Bana dedi magni sende gel aksam
Bende dedim
Yok tesekkur ederim oruc tutmayanin oruc tutanlar arasinda yeri yok gelmesem daha iyi
sonra dedi Ay yok gel iste
Bende acik acik doktum herseyi
Sen birsey olmadi saniyorsun belki ama orda goze carpiyorum ben
Hamile halimle is yapamiyorum diye bana yemegi babam cok gordu
Yemek yapiyorsan gel dedi bana benim ne zor sartlarda oldugumu sen biliyorsun tansiyon yukselmiyor dahi benden is mi bekliyorsunuz
Onu gectim kadin olarak sen anlamiyormusun hamileligin zor oldugunu
Acikcasi gelmek istemiyorum yemek yapmadim diye bogazima duzuldu hersey oruc tutmuyorum diye bir kap yemek cok gorundu ki birinciyi dusurdun ikinciye sahip cik diyen sendin boylemi sahip cikalim yani
Benden is bekliyorsunuz o yuzden gelmesem daha iyi dedim
Oda donup arada bakiyordu bir tarafa kesin kpder ordayfi
Dedi ama magni erkekleri bilmiyormusun bana da bazen laf soyler hastalaninca
Bende dedim ben hasta degilim anne hamileyim doktor dahi dinlen diye isi biraktirdi siz benden is bekliyorsunuz
Senide yormaya hic gerek yok bizim icin calisiyormus yemegi bizim icin yapiyormus gibi gorunuyorsun
Biz evde basimizin caresine bakabiliriz de suc benim kocam da
sonra iyi fiyatlar diye kapattim esim sandi yumusadim annesi cagirdi hersey bitti hadi gidelim dedi
Bende
Hayir ben annemlere birak sen gitmez istiyorsan hadi gidebilirsin
Iki tatli soze yelkenler fora kiyamiyor annesine sunu benim ailem yapsa ikna edemem de onuOhhh iyi olmuş ulan unuttum o da gelsin demek ne demek tam manyak bu kadın.
Eşin de deli mi ne daha hadi gidelim diyo
Konuşman çok iyi olmuş şimdi onlar düşünsünKizlar Kizlar ben geldim
Esim annesiyle konusuyordu Bende odaya girdim dedi iste disimin eti yara olmus magni bana bir krem alsa
Esimde dedi magniyi hic yemege felan cagirmadîn krem icin cagirma yemek ye diye hic soylemedin ama
Bende dedim
Yok tesekkur ederim oruc tutmayanin oruc tutanlar arasinda yeri yok gelmesem daha iyi
Yemek yapiyorsan gel dedi bana benim ne zor sartlarda oldugumu sen biliyorsun tansiyon yukselmiyor dahi benden is mi bekliyorsunuz
Acikcasi gelmek istemiyorum yemek yapmadim diye bogazima duzuldu hersey oruc tutmuyorum diye bir kap yemek cok gorundu ki birinciyi dusurdun ikinciye sahip cik diyen sendin boylemi sahip cikalim yani
Bende dedim ben hasta degilim anne hamileyim doktor dahi dinlen diye isi biraktirdi siz benden is bekliyorsunuz
Senide yormaya hic gerek yok bizim icin calisiyormus yemegi bizim icin yapiyormus gibi gorunuyorsun
sonra iyi fiyatlar diye kapattim esim sandi yumusadim annesi cagirdi hersey bitti hadi gidelim dedi
Bende
Tam konuya sinirle yazıyordum ki bu mesajı gördümKizlar Kizlar ben geldim
Bende dedim
Bende
Kac gundur stresten beynim patlamisti bu bile cok iyi geldi Birde emin kpeder de oradaydi duydu beni mutlu oldumKonuşman çok iyi olmuş şimdi onlar düşünsünİçini ferah tut kuzum Bebişleri de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Ya cok tatlisin cok tesekkur ederimTam konuya sinirle yazıyordum ki bu mesajı gördüm
Oh iyi yapmışsınız valla
Eşinizin de hala gidelim demesi saçma o kadar laf söyleyip bi de hiçbişey olmamış gibi gidecek miydiniz, kafası başka yerde heralde hbshshdhsj