Bu arada kocan da ilk 2 gün yediğin laflardan sonra oraya gidip maqni gelmiyor diyeceğine, anne 1 tabak yemeği benim karımın burnundan getirdiniz gelip yardımcı olamadı diye, karımın olmadığı yerde benim işim yok. O evde tek başına yemeksiz dursun bende gelip burada yiyeyim öyle mi? Bu hangi vicdana sığar, beni çağırma biz başımızın çaresine bakarız bir yumurta da kırar yeriz deseydi...
Bence burada hatalı olan sadece kv ve kp değil. Geçenlerde benim kv de eşimi bir iş için çağırdı ve gel yemeğini de burada ye dedi. Bende telefondan duydum, yanındaydım.Eşim hemen tepki gösterip ne demek gel burada ye, ben tek miyim ki diyip kızdı annesine ve gidip işi halledip annesinin tüm ısrarına rağmen ağzına tek lokma koymadan geldi geri. Kayınvalide eşimin tepkisini görünce yemeği kaba doldurup zorla vermiş, beni de arayıp kusura bakma yemek gönderdim vs vs diye bir saat gönlümü almaya çalıştı. Ben de hayır yemiyorum, çağrılmadığım yemeği ben ağzıma koymam dedim. Tepkiyi gelinlerden değil, oğullarından alınca direk geri vites yapıyorlar.