Selam guzel kk kadinlari
Ilk kez bir derdim var ve basa ciktimmi bilemiyorum
En son sizle yazistiktan sonraki aksam esim gidelim deyince ben gitmiyorum sen gidebilirsin git dedim hic israr etmedi gitti takmadim acikcasi Gitmeden de sey dedi Annem soruyor senide Bende dedim ya kesin soruyordur hic sorun degil sen git o gitti iftara bes dakika gibi bir sure var
Beni melek kvde aradi
Nasilsin magni gelmedin neden diye sordu
Bende sirf ne diyecek diye dedim ki
Evet ben gelmek istemiyorum nasil olsa yemek dahi yapamiyorum o yuzden gelmesem daha iyi dedim
Dedi iste nasil rahat edersen evde uzan tabi
Bende aradim ki oglunu yanina aldida beni orda birakti diye aklina bisey gelmesin diye aradim
Sonra basimin dondugunden agrilarimdan konustu Ve riskli oldugunu biliyordu
Neyse bu konusma tabi beni delirtti agzindan yemek yapmak ne kelime gel ye cikmadi
Sonra sakince kalmaya karar verdim takma dedim tabi ama dayanamadim
Esim eve geldi arabada annemin verdigi yogurt vardi
Dedim anahtari ver garaja incem
Dedi cok karanlik ver ben alirim sen yorulma
Sonra actim agzimi baya dolmusum
Sanki cok dusunuyormussun gibi konusma
Ben biseyler tasidigim icin degil stresinden yoruluyorum dedim
Konu acildi arkamda durmadigindan girdim ailesinden ciktim aglaya aglaya baya birikmis tabi saydim doktum icimdekileri
Sonra dedi onlar seni hep soruyor neden gelmedi felan diye sen yanlis anlamissin hatta Annem sordu ben ona magni iyi degil agrilari var yemege yardim etmedigi icinde gelmek istemiyor dedim oda nasil rahat ederse oglum dedi deyince
Dedim sen delimisin bu sozden mutlulukmu duymaliyim
Ah oglum yemek yapmasina ne gerek var evde ne yiyecek o gelsin yesin burda ben yapiyorum diyemedimi
Aglama diye ilk beni susturdu
Dedim onlara kirilmiyorum insan sevdigine Kirilir tek suclu sensin savunamadin beni
Dedi bak magni seni anliyorum ama sorun su ben sana ne zaman aileme cevap verdin diye kizdim babam oyle dediginde yoktum acik acik soyleseydîn ben yapamam hastayim diye neden savunmasiz kalmis dusunuyorsun kendini icinde biriktirme dok gitsin ben birsey soylesem orda olmadigim icin bisey soyleyemedim ama asla senin arkanda durmamam gibi bir soz olamaz gerekirse konusurum ben onlarla gitmek istemezsen seni zorlayamam
Bende dedim oraya gitmeni takmiyorum ama senin bu tavirlarin beni delirtiyor
Allah’a havale ediyorum artik hepinizi cok uzuldum
sonra gonlumu almak icin baya cabaladi arada detayli konusmalari soylerim uzun olmasin her Neyse kapattik
Sabah kalktim dun gidecek sandim gitmedi
Bugunde gitmedi ben kalktim yemek yapiyorum
Kvde aradi gene oglum gelmiyormusun
Oda dedi hayir magni yemek yapti biz burda yiyecegiz ne yapti diye sordu
Esimde cevapladi sonra yarin gorusuruz dedi
Ajjajajajaj delirdim ama ses etmedim
Yarin ne olacak bilmiyorum acikcasi giderse sakin kalabilirmiyim onuda bilmiyorum
Kvdeyi gizliden gorup agzima geleni saymak istiyorum sadece ama firsat olmadi daha
Anca sahura kadar biter daha uzatmayim
Siz beni anlarsiniz zaten ama giderse nasil tepki vermeliyim cidden
Hamilelikte cok pasif kaliyorum tek cozumum aglamak cidden bilmiyorum napcam
Hepinize cok tesekkur ederim
Ilk olaylar soyleydi Kisaca ramazan boyunca esim ailesinde yemekten yanaydi bende evde cunki gercekten hafif bir is yapsam bile agrim oluyor sonra korkuyorum biliyorsunuz beni
Neyse bana resmen yalvardi ikna etmeye calisti derken birinci gun kiramadim gittik iftara az zaman vardi
Merhaba deyince kayinbaba direk merhaba bu saatte mi gelinir dedi sonra oruc olmadigimi ogrenince oruclularin masasinda ne isin var diye kendince kustahca saka yapti
Sonra ses etmedim calismadigimi ogrenince de direk birdaha ikindileyin gel hem yap he ye dedi bende direk dedimki zaten ben oruc tumadigim icin gelmek istemiyordum oglunun zoruyla oldu bugunde gelecegim yoktu
Neyse sinirle ac kaldim resmen iki gundur gitmedik
Sonra bugun gene oraya gidelim diye birsey oldu sabah mukabeleden ciktim kvde aradi kofte yuvarlayalim yardim edermisin gittim koftesine yardim ettim ordan dediki ilaclarim yok Merve doktora gidersen yazdir doktor beste aciliyordu gittim 18.30 da eczane felan derken evime girdim az uzandim esim geldi kalktik oraya gittik yuzsuzce
Tabi oraya gittik surat bes karis kpder kalkmis salata yapiyor ben yapim dedim yok
Kalktim sofrayi kurdum yemekleri isittim genel isleri yaptim
Sonra kaynim geldi
Saka yapti erken gelmissiniz diye Bende dedim Abi baban zaten hissettiriyor sen yapma dedi yenge geliyorsaniz onceden haber edin bari yemek fazla olur dedim zaten annen dunden biliyordu ogle burdaydim dedi Annem yoruluyor yardima gelsen
Dedimki Abi ben zaten gelmek istemiyorum ki ozelliklede yemekleri yapmamissam hic gelmek istemiyorum ama abin durmuyor calismiyorum diye de evde duramiyorum benimde islerim var valla sana da kirildim yani
Geri dedi beni yanlis anliyorsun ama arkandan soyleniyorlar sonra
Sonra tabi bisey yemedim eve geldim ama baya sinir felan degil bu durumda kaldigim icin uzuluyorum