Canım ama sebepsiz yere bi cana kıyılmış
İçim gidiyor böyle şeyler okuyunca
Çocuk sahibi olmak isteyip de olamayan o kadar çok insan var ki
Yazık günaha,madem doğurmayacaksan o zaman korunacaksın
aynı fikirdeyim evli ya da bekar bu her kadının yaşayabileceği talihsiz bir olay.her ikisi için de günah,dini yönden bakarsak.kimileri kürtaj yaptırır umrunda olmaz,kimileri yıllarca acısını çeker.çok çaresiz kalmadıkça o güzel lütuftan vazgeçilmemeli bence.konu sahibinin konusu bu değil evet ama bu durumu her ne kadar kendi tercih etmiş de olsa,psikolojisi kötü etkilenmiştir.bir mp3le ilgili basit bir tartışmanın ayrılık getirmesi saçma olur heralde.peki temel sorunlar nedir?evlenmeye tereddütleri var,bebeğe rağmen evlenmek istemediğine göre.ama sorun maddi koşullar mı heralde onu anlatmak istemiş.:26:Ya şu ego tatminini kessek?
Evli arkadaşlar hiç çocuğunuz 3 tane oldu diye 4.yü aldıran olmadı değil mi? Yaşım fazla, durumumuz kötü, ev kira, eşim işsiz, yeni evliyim diye aldıran da olmadı bu siteden?
Sizinki cinayet olmuyor çünkü evlisiniz
Kürtajı savunmuyorum ama burda sorun kürtaj değil. Günah mı diye sormamış bebek katili demek de kimsenin haddine olmasın tanımadığınız bir insan için. Evet üzerime "kib" atabilirsiniz.
evet üslup kötü bu kabulüm ama böyle konuştuk ne yapayım bende olanı aktarıyorum. regl döneminde huysuz oluyoruz bunu yadsıyamayız o da böyle davranıyor ona benzettim kadınları niye aşağılayayım. onu seviyorum onun bana olan sevgisinden de şüphe duymuyorum. çok zor günler geçirdik geçiriyoruz ama bunları aşmak istiyorum. ben de zor günler içindeyim o da, geçsin bitsin düzelsin istiyorum ama.. zor işte. paylaşmak istedim sadece.
maneviyatın olduğu ilişkilerde kafa karışıklığı mutsuzluk hiçbir zaman olmuyor mu? hayat bu inişli çıkışlı insanların modu herzaman yüksek olmuyor. 3 yıldır birlikteyiz ve çok mutluyduk diyorum, aramızda manevi bir bağın olmadığı burdan çıkmıyor mesela. ben ondan, müstakbel eş diyeyim o zaman yani takılmayalım buna, kimi yerde erkek arkadaşım kimi yerde partnerim kimi yerde eşim diye bahsettim ki ruh eşim o benim. bu onun genel karakteri değil genel olarak yapar bana böyle demiyorum ki o bana hakaret etmedi ben ona etmedim ama kötü üsluplar takındık dün yaşanan özel bir durumu anlatıyorum ve rahatsızlık duydum diyorum üzüldüm diyorum paylaşıyorum ama karşılığında "sizde zaten maneviyat yok gelecek yok pat küt" gibi yorumlarla düşene bir de ben vurayım diyorsunuz gibi hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?